Anoniman
|
Draga moja Indy, Prvo, domah na početku želim da ti kažem da si mi jedna od omiljenijih forumašica, veliki si laf i "raja" si, što kažu. Mnogo si mi draga i mnogo te volim. Žao mi je što opet čitam da imaš frku, a sad ću ti napisati par stvari tj kako ja gledam na stvari iz mog ugla. Sve ću ti reći od srca i iskreno. Ja mislim da se tvom mužu nije ništa desilo preko noći, samo se nešto baš te noći "probudilo". A šta? Dosada, draga moja. Ne mislim da si mu dosadna ti i brak, ne. Mislim na ono kad čovek ima sve u životu, dobije sve što je ikada sanjao - živi fino u nekoj zemlji koja mnogo može da pruži, ima diiiivnu ženu, divnu porodicu, ima novaca koliko mu je dovoljno, ima dobrih prijatelja, ima sa kim i popiti i proveseliti se, ima ženu koja će to sve razumeti, ima zdravlja ... E, pa ponekad takvi ljudi jednostavno ne znaju više šta će od sebe. Sve si od života dobio i sad ne znaš šta bi. Onda neki počnu da se švalerišu, neki kockaju, neki počnu da piju, neki ko zna šta. Tvoj muž je popio to veče, i ja ne vidim to kao problem, nego je meni problem baš taj što ne zna šta će. A ja sam sigurna da će ga proći čim ga potsetiš da je on sada otac, glava porodice ... Da mu ne treba to... Iskreno, kad imaš šta i od čega da popiješ - popićeš, pitaj ga da li bi pio da je kao moj muž bez posla pa svaki dinar šteka za pelene . Potseti ga da postoje ljudi koji nisu imali sreće u životu i koji teško žive i da zato on treba da ceni to što ima sa tobom, a ima SVE, i da nikako ne dozvoli da iz gluposti upropasti svima živote. Ti si pametna žena, a i on je sigurno fin čovek koji se može dozvati pameti, nemoj ljubim te odmah po razvodu, alkoholizam, čak i onaj najgori se može izlečiti a tvoj muž nije ni blizu najgoreg. Samo polako ljubi te Buba, nemoj odmah najgoru opciju, malo ga probudi i trgni, daj mu primer nekih koji žive bez ičega pa će da vidi kako je kad nema ni za hleba a kamoli za alkohol i gluposti. Ljubim te puno, baš sam sad ispaisala kilometar, sorry.
|