|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
29.5.2011 11:08:07   
indy_25
IZVORNA PORUKA: magnetic

user posted image Indy srecouser posted image

samo mi je zao sto imam s idiotima djecu user posted image i sto ce oni da pate ali boljece ima i sa mnom biti nego da gledaju takveroditelje i da uce od njih user posted image . Eto u zadnje vrijemese stalno zalim na njega sto je dokaz da se mjenja razlog ne znam.

hvala vam puno .

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 226
29.5.2011 11:10:30   
gagana83
Indy user posted image
Molim te da dobro razmislis pre nego sto bilo sta uradis.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 227
29.5.2011 11:11:00   
magnetic
IZVORNA PORUKA: verolino

user posted image Indy, ajd malo glavu u led!
Ne razvodi se zena zbog ponasanja pijanog coveka. Imas mnogo stosta da uradis pre nego sto doneses takvu odluku. Postoje ljudi na koje alkohol  utice na vrlo cudan nacin. Postaju ljuti, agresivni, nasilni. Takav je bio moj deda. Dobrica, ali kad popije koju casicu, pretvarao se u cudoviste. A onda je to skontao i prestao da pije. Ni kap...Moj brat od tetke je unistio nekoliko veselja dok nije shvatio da ne sme vise piti.
Budi prisebna. Objasni situaciju.
Nije da ga ne volis. Ljubav ne nestaje preko noci. Ljuta si i izrevoltirana. Ne donosi odluke brzopleto-pogotovo ne ovakve krupne odluke.
Smiri se i pusti da stvar odnoci.
I ja tako mislim

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 228
29.5.2011 11:11:18   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: verolino

user posted image Indy, ajd malo glavu u led!

to sam i ja htela da ti kažem.
Ne opravdavam njegovo ponašanje..ali pokušaj da nadješ način da mu staviš na znanje da se tako ponašao poslednji put u vašim životima..tj, da bude siguran da tako nešto ne sme ponoviti!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
29.5.2011 11:12:23   
LillyT
Indy, ja stvarno ne znam šta bih ti napisala, slažem se da se ljubav ne gasi preko noći. Razgovarajte i vidite šta dalje.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 230
29.5.2011 11:14:02   
lanajelena
Ja se izvinjavam sto pisem ovde ali ako ima neka NS nek gvirne u birrtiju
Indy draga drzi se sta god da je posle cu citati user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 231
29.5.2011 11:15:27   
indy_25

IZVORNA PORUKA: gagana83

Indy user posted image
Molim te da dobro razmislis pre nego sto bilo sta uradis.

Pa sta cu Gagana i da razmislim i da oprostim on ce biti danas fin inace je fin nije on los ali nije to to . Ovo se moze ponavlajti i ponavljati tek mi ej otkrio ustvari kakav je treba sutra da me udari i da djecu udari kao sto prica da drugi ljudi rade. I vjerujem da bi to uradio da sam pustila i ja jezik sinoc nego sreca usutala sam pametno samo da legne i da me ne pegla. I moj tata je bio fin melem na ranu kad je trijezan a kad je bio pijan monstrum, imam traume od njega i dan danas ne zelim da mi djeca isto tako zive. Ja znam da nije ovo mm ali jeste alkohol ali ne zanimame sta je u pitanju. Razbili su flase po dnevno a kcerka treba da mu puze danas tamo. Nema sanse da 10 puta obrisem pod da ocistim sve kako treba bez i jednog komadica stakla.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 232
29.5.2011 11:18:18   
Brand new mama
A sta se sa njim stvarno desava?Tesko mi je da shvatim da se neko tek tako okrene za 180 stepeni. A ti nisi(jos ) prestala da ga volis,vec ti je sve iz prethodnog braka doslo pred oci i to si tako povezala...nisam pametna,samo mi je jako zao zbog vas.Tu imas priliku i da odete na terapiju..ne znam,mozda da odes na par dana za Bosnu da se ohladite oboje i da on malo skonta sta radi...

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 233
29.5.2011 11:18:19   
indy_25

IZVORNA PORUKA: LillyT

Indy, ja stvarno ne znam šta bih ti napisala, slažem se da se ljubav ne gasi preko noći. Razgovarajte i vidite šta dalje.

Razgovara cu ja Lilly svkako ne ljuto nego lijepo na normlan nacin predlozicu mu razvod i ako hoce mozemo ostati u prijateljskim odnosima. Ma mogu ja njemu da oprostim ne radi se o tome nije me izudarao pa da bas ne mogu da mu oprostim all ja sve na to gledam nekako kad mu jednom das prst uzece ti ruku.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 234
29.5.2011 11:18:25   
Maya21
popricaj sa njim, reci da zelis da se razvedes, nekada to za njih bude WAKE UP CALL, shvate svoje greske...
uz tebe smo sta god da uradis user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 235
29.5.2011 11:24:05   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

A sta se sa njim stvarno desava?Tesko mi je da shvatim da se neko tek tako okrene za 180 stepeni. A ti nisi(jos ) prestala da ga volis,vec ti je sve iz prethodnog braka doslo pred oci i to si tako povezala...nisam pametna,samo mi je jako zao zbog vas.Tu imas priliku i da odete na terapiju..ne znam,mozda da odes na par dana za Bosnu da se ohladite oboje i da on malo skonta sta radi...

Jeste BNM preko noci bas tako preko noci. Bar vi znate moj zivot od a do z u bobu jer ja nemam sta da krijem ni od ljudi koje poznajem a pogotovo od vas koje ne poznajem i ne stidim se nicega sto mi se desava. bas smo bbili srecnu u zadnje vrijeme jedino sto me izradio ono neki dan sto nije dosao na vrijeme. Hajde i to sam oprostila al ovo sinoc me nekko drmnulo pa ko je on u stvari. A znam da mu je otac isti takav bi svekrva mi pricala i sve dok ga nije ostavila nije se smirio onda mu je rekla ako okusi ikad alkohol da je gotovo medju njima i vise nikad taj covijek nije probao. Vjerovatno je to u mm proradilo mozda hoce da ide u alkoholicare sta ja znam.

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 236
29.5.2011 11:24:50   
gagana83
Uh, da li ima nesto gore od muskarca koji ne znam da se ponasa kad popijeuser posted image Najvise to mrzim.
Moj kum je bio takav, kad je trezan na 'leba da ga mazes a kad popije uzas, drugi covek. A jos je on redovno pio. Sreca pa se na vreme opametio i evo vec godinu dana ni kap nije uzeo.
Lepo kaze Maya, zaplasi ga malo pa onda vidi kako ce se dalje ponasati kad shvati da moze da te izgubi.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 237
29.5.2011 11:26:57   
Anoniman
Indy , bas bezveze user posted image

Posto sam prosla kroz isto  ne jednom , mogu ti reci da ima resenja. Slazem se sa devojkama o hladjenju glave i razgovoru u kom je najvaznije da resite i odete i razgovarate sa nekim strucnim licem , kazete sta vam sve smeta i videite odakle je sve krenulo . Sto se alkohola tice , lako je dogovoriti se da nikad vise ne popije vise od 1 piva ili 1 case alkohola . Ako te voli a voli te kao i ti njega ne verujem da nece postici dogovor zarad vase i buducnosti vase dece .
Zelim ti svu srecu i pamet u glavu user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 238
29.5.2011 11:31:17   
indy_25
I prije on popije ma popijemo zajedno sami u kuci napravimo festu sami i kad smo s drustvom al uvijek je bio veseljak al valjda su mu sada ti geni proradili .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 239
29.5.2011 11:35:01   
Anoniman
Ma Indy , alkoholizam nema veze sa genima , to sto se on ponasa tako kad popije tek sada , znaci da mu je sada neki los period , stres ili neko trece nezadovoljstvo , zato je vazno razgovarati sa nekim psihologom o tome , idite odvojeno pa zajedno i resicete sigurno taj problem .
Nemoj odustati od ljubavi na prvoj prepreci , ne kazem da je prepreka mala ali je sigurno manja od svih lepih stvari koje su vam se desile .

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 240
29.5.2011 11:39:17   
isidora88
indy draga ne znam sta da ti kazemuser posted image nadam se da cete nekako resiti sve i da ce on shvatiti sta radi i da ce vam biti boljeuser posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 241
29.5.2011 11:41:36   
magnetic
IZVORNA PORUKA: ribizla

Ma Indy , alkoholizam nema veze sa genima , to sto se on ponasa tako kad popije tek sada , znaci da mu je sada neki los period , stres ili neko trece nezadovoljstvo , zato je vazno razgovarati sa nekim psihologom o tome , idite odvojeno pa zajedno i resicete sigurno taj problem .
Nemoj odustati od ljubavi na prvoj prepreci , ne kazem da je prepreka mala ali je sigurno manja od svih lepih stvari koje su vam se desile .

Mislim da alkoholizam spada u nasledne bolesti.

Ovo sad nema veze sa ovom temom,ali mi je geneticarka tako rekla u prosloj trudnoci,kada sam morala da nabrojim istoriju bolesti svoje familije.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
29.5.2011 11:43:39   
Anoniman
To stvarno nisam znala , ali i da je tako ne bih u tome trazila uzrok ovom ponasanju..

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 243
29.5.2011 11:47:42   
indy_25

To stvarno nisam znala , ali i da je tako ne bih u tome trazila uzrok ovom ponasanju..

jeste spada i ja to znam cak i ako je otac ubio nekog moze i njegovo djete i to ima u genima gledala sam tu naucnu emisiju. I moj brat je isti moj tata ali moj muz je svjestan kakav je njegov tata bio i evo on je tek sada poceo stvarno nikad nisam imala neke velike probleme sa njim. isto kao sto mi je njegova mama pricala identicno samo sto je moj svekar nju tukao. I sve je to od alkohola. MM nije pravi alkoholicar ne pije cesto ponekad al sinocnje ponasanje me zaprepastilo ja jos uvijek ne vjerujem. Evo ga ustao je i piskio i vratio se u krevet pognuo glavu ne zucne ni rijec jednu jer vidim da se boji vjerovatno zna sta ga ceka.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 244
29.5.2011 11:50:33   
magnetic
IZVORNA PORUKA: indy_25

jeste spada i ja to znam cak i ako je otac ubio nekog moze i njegovo djete i to ima u genima gledala sam tu naucnu emisiju. I moj brat je isti moj tata ali moj muz je svjestan kakav je njegov tata bio i evo on je tek sada poceo stvarno nikad nisam imala neke velike probleme sa njim. isto kao sto mi je njegova mama pricala identicno samo sto je moj svekar nju tukao. I sve je to od alkohola. MM nije pravi alkoholicar ne pije cesto ponekad al sinocnje ponasanje me zaprepastilo ja jos uvijek ne vjerujem. Evo ga ustao je i piskio i vratio se u krevet pognuo glavu ne zucne ni rijec jednu jer vidim da se boji vjerovatno zna sta ga ceka.
Procitaj jos jednom sta si napisalauser posted image

Ovo ja pokusavam da te ohladimuser posted image

< Poruku je uredio magnetic -- 29.5.2011 11:57:02 >

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 245
29.5.2011 12:50:06   
Anoniman
Draga moja Indy,

Prvo, domah na početku želim da ti kažem da si mi jedna od omiljenijih forumašica, veliki si laf i "raja" si, što kažu. Mnogo si mi draga i mnogo te volim. Žao mi je što opet čitam da imaš frku, a sad ću ti napisati par stvari tj kako ja gledam na stvari iz mog ugla. Sve ću ti reći od srca i iskreno.
Ja mislim da se tvom mužu nije ništa desilo preko noći, samo se nešto baš te noći "probudilo". A šta? Dosada, draga moja. Ne mislim da si mu dosadna ti i brak, ne. Mislim na ono kad čovek ima sve u životu, dobije sve što je ikada sanjao - živi fino u nekoj zemlji koja mnogo može da pruži, ima diiiivnu ženu, divnu porodicu, ima novaca koliko mu je dovoljno, ima dobrih prijatelja, ima sa kim i popiti i proveseliti se, ima ženu koja će to sve razumeti, ima zdravlja ... E, pa ponekad takvi ljudi jednostavno ne znaju više šta će od sebe. Sve si od života dobio i sad ne znaš šta bi. Onda neki počnu da se švalerišu, neki kockaju, neki počnu da piju, neki ko zna šta. Tvoj muž je popio to veče, i ja ne vidim to kao problem, nego je meni problem baš taj što ne zna šta će. A ja sam sigurna da će ga proći čim ga potsetiš da je on sada otac, glava porodice ... Da mu ne treba to... Iskreno, kad imaš šta i od čega da popiješ - popićeš, pitaj ga da li bi pio da je kao moj muž bez posla pa svaki dinar šteka za pelene . Potseti ga da postoje ljudi koji nisu imali sreće u životu i koji teško žive i da zato on treba da ceni to što ima sa tobom, a ima SVE, i da nikako ne dozvoli da iz gluposti upropasti svima živote. Ti si pametna žena, a i on je sigurno fin čovek koji se može dozvati pameti, nemoj ljubim te odmah po razvodu, alkoholizam, čak i onaj najgori se može izlečiti a tvoj muž nije ni blizu najgoreg. Samo polako ljubi te Buba, nemoj odmah najgoru opciju, malo ga probudi i trgni, daj mu primer nekih koji žive bez ičega pa će da vidi kako je kad nema ni za hleba a kamoli za alkohol i gluposti. Ljubim te puno, baš sam sad ispaisala kilometar, sorry.

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 246
29.5.2011 13:24:29   
indy_25
Hvala Bubo i ostale ringerajke user posted image .

Probudio se znaci onda kad je isao u wc i dosao je da uzme Saru i poljubio me a ja sam okrenula glavu tako daje dobio samo obraz. Uzeo je Saru lezali su i pjevali pjesmice i mazili se. Ja pocela da cistim nered od kuce i eto zavrsila sve. Kaze on mozes li mi molim te napraviti supu lose se osjecam reko mogu evo odma. Napravila mu supu i postavila sto nasula supu u tanjir i zovnula ga da jede. Pojeo je nesto i kaze mi joj ja moram jos odspavati ne mogu da izdrzim jako sam lose , ja reko ok idi da spavas, Kaze probudi me u pola 4. Kad ga probudim i kad malo dodje sebi napravicu nam po kaficu i reci mu da sjedne i da porazgovaramo posto je hvala bogu sada normalana. I reci cu mu da zelim razvod jer ja i on nismo isti tipovi imamo razlicite poglede na zivot. Da meni treba jedan dzentlimen a njemu neka djevojka sa sela koja ce mu govoriti yes yes kad se on napije i kad pravi sranja i jos cu ga podsjetiti jos jednom zbog cega sam ostavila prvog muza posto vidim da mu nije to dovoljno. Bubo on je kocko od malih nogu al uvijek je pazio sve je to bilo nesto pomalo, Da me vara iskreno ne znam al ne vjerujem jer imamo fenomenalan sex i redovan najmanje 3 puta sedmicno pa je to meni nekakav najbolji pokazatelj da me ne vara e sad ko zna mozda i vara. Da mu je dosadno u zivotu vjerovatno jeste posto je on tip koji voli da putuje i da obidje svijet ali sad nismo u mogucnosti zajedno jer ne mozemo Saru ni da vodamo a ni da je ostavimo na par dana kod svekijevaca. Prije mene on je svako malo isao na putovanja a sada vec ne moze i to ga gusi vjerovatno. Ne znam koji mu djavo bi sinoc meni je izgledalo vrlo strasno odma sam vidjela svog bivseg muza u njemu i svog tatu. Ja vjerujem da se on kaje i vjerujem da ce se promijeniti iako mu je ovo bio prvi put bas tako da se ponasa al moram malo da ga drmnem da ne moze tako sa mnom pogotovo zbog djece jer sinoc nije mislio na djecu apsolutno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 247
29.5.2011 13:31:43   
mikica sa
Draga moja Indy,sad citam i bas me je potreslo sto imas frku s tm. user posted image
Procitala sam i komentare ostalih ali ipak se najvise slazem s Bubom. Zao mi je sto prolazis kroz ovu fazu jer si zaista jedna jaka i divna osoba, koja je i meni u dogledno vrijeme puno pomogla da ohladim glavu i budem trezvena. Molim te, dobro razmisli. Kad smo ljute u stanju smo svasta da uradimo i kazemo a poslije nam bude ili zao ili shvatimo da smo malo pretjerale. Nemoj odmah po razvodu, to je najlakse, prekinuti. Mm kaze da je najlakse pobjeci i odustati a najteze nesto izgraditi. Ti si izgradila dok za Denijala, dobila svoju ljepoticu Saru i sad je vrijeme da izgradis srecu za sve vas, skupa s tm. Ja razumijem da ima genetike, ali zivot i prilike pruzaju sansu da se formiraju liccnosti i ako treba koriguju. Razgovaraj s njim, otvoreno ga pitaj sta je u pitanju i reci da takvo ponasanje ne mozes i ne zelis tolerisati, ni zbog sebe a jos manje zbog djece! predlozi mu da ode/te kod psihologa da potrazi strucnu pomoc. Ako ne pristane, onda znas sta ti je raditi jer to vjerovatno (mada ne i bezuslovno) znaci da nema zelje da se bori jer mu nije stalo. Nemoj odustati bez borbe. Sjedi i izvagaj sta je na kocki, ipak je tu cijela porodica. U medjuvremenu, naravno, raspitaj se sta mozes i kako ostvariti svoja prava kao samohrana majka. Ili otidji na par dana s djecom negdje, neka vidi koliko mu falite. Nekad je potrebno da se ljudi razdvoje da bi bistre glave neke odluke donijeli. Kao sto kaze Buba, mozda je on samo "bijesan" sto bi rekli mi u Bosni.
U svakom slucaju, zelim ti puno snage i zivaca da izdrzis! Pricaj i s njegovom mamom, ako ste dobre i ako moze pomoci.
Ljubim te user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 248
29.5.2011 13:37:39   
indy_25
Pa hi hocu da idem malo u Bosnu dvije sedmice sama pa ce on kasnije doci a sad mu i to smeta kao sta ces sama dole pa reko da se odmorim malo od tebe vise cu te pozeliti. Predlozicu mu ili psiholog ili razvod jer ce mu psiholog ukazati na to da bas on grijesi a ne ja jer mu ja to ne mogu dokazati ili mogu ,misim da zna on sve dobro ali iskoristava moje strpljenje i dobrotu zato sto sam jednom rekla da bi svasta zrtvovala da sacuvam brak i da mi djeca uzivaju sa oba roditelja.

Hvala Mikice user posted image

< Poruku je uredio indy_25 -- 29.5.2011 13:38:13 >

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 249
29.5.2011 13:40:26   
mikica sa
Da, mozda je i to, nekad ljudi bas znaju zloupotrebljavati dobrotu i spremnost na zrtvu. Znas sta mi jos pada na pamet? Posto vidim da si jaka osoba postoji li mogucnost da mu je to dodijalo, da hoce da se pokaze pred drugovima da je on "onaj koji noci pantole" u kuci a ne ti? Mozda mu smeta sto ima jaku, pametnu, vatrenu zenu. Hm, nisam pametna, nekad su muski bas komplikovani a nikako da shvate da nase zene nisu hladne Holandjanke, Svajcarke, Svedjanke i slicne?!

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here