|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: cipele
18.5.2011 11:53:01   
Anoniman
Doro, odlična je! I zaista ide uz sve! user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 976
18.5.2011 12:00:15   
eni26
user posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 977
18.5.2011 12:49:06   
maslachak
ovo nosu nove cipele,ali su obuvene samo jednom-za svadbu user posted image
i ovog vikenda,tj u nedelju ce biti obuvene drugi put,za svadbu moje najbolje drugarice..elem mislila sam da ne umem vise da hodam u stiklama pa sam ih nosila po kuci,ali nisam zaboravila user posted image user posted image user posted image

user posted image

jedva cekam nedelju..zaljubljena sam u ove cipele i dalje user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 978
18.5.2011 12:53:04   
moja ciklama
prelepe!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 979
18.5.2011 13:29:55   
milenatea
ciklamice, prelepe su ti, u zdravlje da ih nosis user posted image user posted image
maslackak i tvoje su extraaaaaaa, boja prelepa

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 980
18.5.2011 14:28:08   
viking
Maslachak, gde si kupila cipelice?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 981
18.5.2011 22:01:31   
snješka
Mislila sam kupiti ove:

user posted image

Kako vam izgledaju?

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 982
18.5.2011 22:03:06   
Sanjica26 RR
snjeska divne su. Bas mi se svidjaju. Takve meni trebaju.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 983
18.5.2011 22:05:20   
snješka
Sanjice, ja sam se i na njih nameračila odavno. Malo su mi poskupe, ali ću se izgleda nekako "nateći" da ih kupim, bar na rate.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 984
18.5.2011 22:06:30   
Sanjica26 RR
Meni ne prijaju visoke sttikle. Ove su me bas odusevile. Retko kad da se meni nesto tako dopadne.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 985
18.5.2011 23:37:52   
choopa choops
Super stiklojke user posted image user posted image user posted image

Sanjice ja imama takve slicne crne sto sam kupila  prije par godina i iznosila sam ih kao nijedne do sada user posted image A prosle godine uzela i zelene  i obula samo par puta jer sam bila trudna i morala da mirujem. Zapravo nosila sam ih samo kad sam isla na kontrole user posted image Tako da sad jedva cekam da malo otopli da pokazem svjetu da i ja imam obucu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 986
18.5.2011 23:41:05   
Sanjica26 RR
Morace nam snjeska reci gde ih je kupila. user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 987
18.5.2011 23:50:08   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Morace nam snjeska reci gde ih je kupila. user posted image

Ja htjedoh gore da napisem snjeska, a upisah sanjice user posted image To znaci da trebas da kupis obavezno takve user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 988
19.5.2011 11:45:07   
Zell
Snjeska, super su bas mi se svidjaju sve na taj "gladiator" fazon samo sto je meni noga uska pa ne mogu da ih nosim user posted image
Zenske ajd neka da se javi koja ima iskustva: kupila bi online cipele/sandale ali ne znam na koji fazon ide da se ne placaju spediter i carina... PLEASE!!!!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 989
19.5.2011 11:47:31   
maslachak

IZVORNA PORUKA: viking RR

Maslachak, gde si kupila cipelice?

ja tek sad videla user posted image
kupila sam ih u Uscu u Grafiti radnji,III sprat,mislim da imaju radnju i u Kralja Petrauser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 990
19.5.2011 11:57:29   
viking
Hvala user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 991
19.5.2011 16:02:08   
snješka
Evo drage moje, kupila sam slične onima što sam stavila gore, jer za ove gore stvarno nisam imala para. A ove su bile tačno pola cijene od željenih. Ali dobro, slične su user posted image .

user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 992
19.5.2011 16:03:13   
snješka
IZVORNA PORUKA: Zell

Snjeska, super su bas mi se svidjaju sve na taj "gladiator" fazon samo sto je meni noga uska pa ne mogu da ih nosim user posted image
Zenske ajd neka da se javi koja ima iskustva: kupila bi online cipele/sandale ali ne znam na koji fazon ide da se ne placaju spediter i carina... PLEASE!!!!!

Zell, i meni je noga uska, ali ove su prilično uske pa mogu. Ali mi je zato dugačkaaaaaaa, nikad broj ne mogu da nađem.

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 993
20.5.2011 18:12:25   
Anoniman
Evo i ja izvadih jedne moje stare koje sam nosila malo, a nemaju visoku stiklu. Nego nisam ih izgleda spakovala dobro ociscene, pa da li neko zna kako se cisti velur. Imam onaj sprej i cetku, ali da li ima jos nesto. Malo mi je prljavo ili kao da je slepljeno na vrhu pete, mada to moze biti i od trenja od farmerica. Na prstima je isto velur i tu je potamneo i tu znam da se nikad nece povratiti ali to se i ne vidi. Ne smem ni da otvorim druge kutije, ko zna sta ima u njima

user posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 994
26.5.2011 18:34:05   
Anoniman
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 995
26.5.2011 19:15:51   
bebać
Cind extra su,sexy jakouser posted image

Imaš li neku priliku za to ili ih kontaš za dana???Joj meni uvijek oči ostaju na ovakvim štiklama ali više se nema prilike za to,a za dana nekako ne mogu...imam jedne sa 9cm štiklom i obukla ih na jedno krštenje samouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 996
26.5.2011 19:26:44   
Brana
Cind lepe suuser posted image ,samo ja bih u njima pala sigurno,tesko ko bi me uspeo podici sa betona..user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 26.5.2011 19:29:30 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 997
26.5.2011 20:11:12   
Anoniman
Idem na svadbu u junu,a inace sam veliki fan visokih potpetica!user posted image

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 998
26.5.2011 20:13:43   
Anoniman
Stikla je 12 cm,mozda i jace.Lepo se hoda u njima,bas zbog platforme.Jedino me plase ovi kajsici.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 999
26.5.2011 20:26:15   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lycia - glatko i jasno
Jednostavan i brz način da se rešite neželjenih dlačica i to u kućnim uslovima jeste upotreba Lycia traka za depilaciju.
MODA ZA TRUDNICE, JESEN/ZIMA
photo
Sve je veći broj brendova koji u svojoj ponudi imaju i kolekciju za trudnice ali raste i broj brendova koji su specijali...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here