|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: cipele
14.5.2011 22:39:54   
snješka
Stalno se vraćam u ovu temu da vidim Tashine sandale, samo još jednom user posted image .
Sad me sramota što stavih one moje papuče gore.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 951
14.5.2011 22:41:03   
Anoniman
user posted image Zašto te je sramota?

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 952
14.5.2011 22:45:47   
snješka
Ma šalim se malo, ali tvoje su sandale stvarno vrh. Samo, kao i ti, nisam štiklu obula 100 godina, i mislim da bih negdje glavu izgubila. Ali ne odustajem. Ove cipele što sam stavila ću naći broj pa kad bih umrla. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 953
14.5.2011 22:48:25   
Anoniman
Info za novosađanke: Preko puta centrale OTP banke na Bulevaru ima jedna mala prodavnica pored apoteke (prema Futoškoj pijaci), cipele su na rasprodaji. Jeftine su i inače, a sada džab-džaba. Moje sandale su 1150din koštale. Ima jako lepih sandala, mene samo muče njihovi brojevi, kod većine mi je 39 malo a 40 veliko. No, vredi da prošetate. 

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 954
14.5.2011 22:50:40   
snješka
IZVORNA PORUKA: Tash

Info za novosađanke: Preko puta centrale OTP banke na Bulevaru ima jedna mala prodavnica pored apoteke (prema Futoškoj pijaci), cipele su na rasprodaji. Jeftine su i inače, a sada džab-džaba. Moje sandale su 1150din koštale. Ima jako lepih sandala, mene samo muče njihovi brojevi, kod većine mi je 39 malo a 40 veliko. No, vredi da prošetate. 

Mooooooolim, ja za tako male pare mogu kupiti cipele samo u najluđim snovima. Ma ni tada. Blago vama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 955
14.5.2011 22:55:12   
Anoniman
Da, u toj radnji su DŽABA cipele, a skroz su dobre! Mislim, to su cipele za jednu sezonu.
Mia Donna by Matijas
Nisam našla zvanični sajt na netu.

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 956
15.5.2011 18:57:01   
Dora
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dora, uz takvu tašnu idu cipele u svim bojama user posted image možeš sve kombinovati (nemoj samo da tražiš cipele u istoj boji, to je bezveze). Ja imam plavu veliku tašnu i nosim je uz sve, uz svetlo zlatne baletanke (inače metalik boje se kombinuju uz sve jer su neutralne), uz bele, braon, crvene, ma savršeno se slaže user posted image  

Hvala ti Ana! Ovo mi puno znači. Ni ja ne volim da su iste boje cipele i tašna, ali mi to kombinovanje ne ide od ruke. Kao da sam daltonista. Tek kad obučem na sebe ja vidim dal ide ili ne ide. Tako kupim jednu stvar, obučem je i idem da tražim ostalo...
Kupiću tašnu sigurno. I za muža sam videla isto tamo torbicu, ekstra je, kupiću i njemu. I dobiću poklon USB narukvicu :)))))
Pošto je tema o cipelama, kupiću i cipele ali dobro je znati da ne moram da budem opterećena bojom. Sad mogu mirno da tražim cipele koje mi se sviđaju :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 957
15.5.2011 19:00:59   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Tash

Tashke, meni na slici deluju da su kožne, samo mi sada neverovatno za tako male pare da su još i koža, jesu li?

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.5.2011 19:01:17 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 958
15.5.2011 19:02:40   
Dora
Jao, hvala ti Tašo, prolazim tuda ali mi nikad nije palo na pamet da pogledam izlog. Možda tamo nađem neke za sebe :*

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 959
15.5.2011 19:05:07   
Ana RR
Dora, čekamo sličicu tašne kad je kupiš user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 960
17.5.2011 13:42:34   
Klarita
KLIK
Mnogo mi se svidjajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne znam da li ih ima kod nasuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 961
17.5.2011 17:33:01   
bebać
Klarita,ja sam slične kupila u sivoj boji(ravne baletanke sa otvorena dva prsta) ima par slika unazad stavula sam,nisu iste ali slične...tako da bi trebalo biti i tako nešto slično u prodaji sigurno

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 962
17.5.2011 22:21:10   
Dora

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dora, čekamo sličicu tašne kad je kupiš user posted image

Kupila :)))
Staviću slike u temi Tašne jer sam i mužu kupila jednu torbicu, prelepa je, prosto nisam mogla da je ne kupim! Ali ću sutra slikati, sad nemam puno vremena i blic na telefonu :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 963
17.5.2011 23:19:51   
Alexis79
Evo mojih najnovijih.Vise nemam gde da stavljam obucu ,a samo dodajem.
Jos mi je najbolja drugarica otvorila radnju ,pa mi jos i daje po nabovnoj ceni ...divota user posted image

Ove sam kupila kao za svaki dan udobne ,a nisu skroz ravne

user posted image

Ove sam sad nosila na svadbi i super su i noge su izdrzale u njima user posted image
user posted image
A ovima nisam mogla da odolim
user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 964
17.5.2011 23:22:41   
Suncicabg
Alexis sva tri para su user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 965
17.5.2011 23:26:28   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Klarita

KLIK
Mnogo mi se svidjajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne znam da li ih ima kod nasuser posted image

user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 966
17.5.2011 23:27:07   
Alexis79
Sunci user posted image

Okacicu i moje omiljene samo da ih nadjem po ovim kutijama.
U pravu je moja majka kad kaze "Tebe ce  tvoj muz da  protera sa sve tim kutija "user posted image

A inace sam pre neki dan premestala zimsku/letnju obucu i "nadjem" dva para cipele koje nikad nisu obuvene .
A zaboravila sam i kad sam ih kupila.
I odmah ih poklonim bratanici ,kontam kad ih do sad nisam nosila sigurno i necu.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 967
17.5.2011 23:31:06   
snješka
IZVORNA PORUKA: Klarita

KLIK

Ekstra su. user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 968
17.5.2011 23:41:34   
madre
alexis, a gde je ona haljina iz manga koju si mi obecalauser posted image
cipelice su ti skroz slatkeuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 17.5.2011 23:42:23 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 969
17.5.2011 23:47:59   
Sanjica26 RR
Alexis bas mi se svidjaju tvoje cipeliske.user posted image

Ja sam htela da kupim cipeliske, ali sam odustala. Sijem neku haljinicu za Teodorino krstenje. A, cipele imam dosta.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 970
18.5.2011 11:25:36   
milenatea
user posted image

ove mi se svidjaju za svaki dan

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 971
18.5.2011 11:33:47   
moja ciklama
slatke milenatea!
evo mojih novih:
user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 972
18.5.2011 11:41:59   
Anoniman
Ovo nisu moje nove sandale, ali samo da se pohvalim da sam u subotu ooopušteno hodala u njima (štikla 12) iako nisam stala na štiklu 100 godina. Mislila sam da ću se stropoštati negde, ali sam lepo hodala, igrala, i na kraju se izula jer su mi otekle noge jako, nenaviknute na iznenadu akciju na visokim potpeticama user posted image

user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
  Direktna veza do poruke: 973
18.5.2011 11:52:02   
Dora
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 974
18.5.2011 11:52:59   
Dora
Obožavam je, obožavam je, obožavam je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

UV filter kome ništa ne promiče
Nakon 10 godina istraživanja i preko 65 sprovedenih studija, La Roche-Posay sa ponosom je lansirao novi ANTHELIOS UVMUNE...
Lycia - glatko i jasno
Jednostavan i brz način da se rešite neželjenih dlačica i to u kućnim uslovima jeste upotreba Lycia traka za depilaciju.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here