|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
7.5.2011 8:38:16   
minavb
Ja sam zbog serije trazila i trazila fil Gradjanin x o Cikatilu, onom masovnom ubici.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 551
7.5.2011 8:42:25   
zoća
joj tada sam se zgrozila.Strašno.Sada na ID-u pratim kada uhvatim o ženama masovnim ubicama

< Poruku je uredio zoća -- 7.5.2011 8:44:04 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 552
9.5.2011 11:41:24   
viking
I ja sam gledala te ruske kriminalce, jezivi su.
Nego, da li je gledao neko seriju The Killing? Mi sinoć skinuli prve dve epizode da overimo, uopšte nije loše...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 553
9.5.2011 11:42:58   
minavb
Ja gledala Bored to death na HBO i uopste nije losa.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 554
9.5.2011 11:47:50   
viking
Mina, ne znam šta je to, nikad čula... odoh da guglam user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 555
11.5.2011 20:40:00   
minavb
Jedna od mojih omiljenih- Price iz Nepricave.user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 556
11.5.2011 21:29:47   
Anck Su Nmaun
Prijatlji uvek i za uvek, imam narezano od prve do poslednje i uvek mogu iznova da ih gledam user posted image
Lost covek se jednostavno navuce na nju user posted image kao i na Heroje user posted image

inace svasta sam pratila,ovo sam samo izdvojila  CSI sam volela,Gilmorice ( na hrvatskoj sam pratila) Greysanatomy.....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 557
15.5.2011 21:48:38   
Lu
Lud, zbunjen, normalan...upravo počinje, idem da se ismijem od srcauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 558
15.5.2011 22:04:23   
SareniVrabac
moram da se ponovim u ovoj temi... preporucujem svima The Big Bang Theory, vise nego odlicnauser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 559
15.5.2011 22:16:19   
Anoniman
Da li je neko gledao Riget ili The Kingdom

Vrhunska serija, nazalost nikad zavrsena. Viking, mislim da bi se tebi dopala

(odgovor članu SareniVrabac)
  Direktna veza do poruke: 560
16.5.2011 14:49:25   
Vučko.ba.
sad gledam neku seriju "Da,draga", odlična je, svakim radnim danom po 2 epizode na fox life-u oko 23:00h 

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 561
16.5.2011 16:12:43   
viking
Garant, ja uvek zaginem da tim nezavršenim (Defying Gravity mi je poslednja u nizu serija bez kraja. Čak sam i fan te serije na FB-u user posted image ).

IZVORNA PORUKA: MaliMis

< Poruku je uredio viking RR -- 16.5.2011 16:13:10 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 562
16.5.2011 16:15:57   
*Alexx*
Lars Von Trier, čudak user posted image
Uhvatila sam nekoliko puta seriju, pokušavala da je pratim, ali mi se nikako nije uklapala u raspored. To mi je na listi "nekad ću je skinuti i odgledati kako treba".

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 563
16.5.2011 16:16:42   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac

moram da se ponovim u ovoj temi... preporucujem svima The Big Bang Theory, vise nego odlicnauser posted image

Daaaa! Ja sam se smejala kao blesava na te geeky fore, niko me nije razumeo od bližnjih user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 564
   [Obrisana poruka]
16.5.2011 16:16:46   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Vučko.ba.)
  Direktna veza do poruke: 565
16.5.2011 17:01:06   
Anoniman
Ova nema kraj. Mislim da ima samo 4 ili 8 epizoda. Ja kupila i dvd user posted image
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Uhvatila sam nekoliko puta seriju, pokušavala da je pratim, ali mi se nikako nije uklapala u raspored. To mi je na listi "nekad ću je skinuti i odgledati kako treba".

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 566
16.5.2011 19:58:28   
LillyT
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Takođe, nekako sam uvek bila van njenog termina, a ono malo što sam videla mi se svidelo user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 567
16.5.2011 20:08:08   
minavb
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Moj cale se zgrazavao kad god bi gledao sa mnom. Znate li da su ameri i ovu seriju preradili?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 568
16.5.2011 20:09:56   
LillyT
Šta su joj uradili? (i koju su još preradili?)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 569
16.5.2011 20:12:24   
minavb
Ma svako malo skontam da su upropastili neki evropski film ili seriju. Nisam gledala tu americku verziju, samo se secam da su je reklamirali i da je u najavi bilo neko cudoviste, neki mutant vuk pored puta za bolnicu.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 570
16.5.2011 21:01:18   
Anoniman
Ameri prerade sve i bude bas jadno.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 571
23.5.2011 15:51:57   
Anoniman
E muka mi je. I malo mi se povraćucka.
Kod mene uglavnom tokom dana stoji upaljen MTV, i poslednjih par dana nekako uvek potkačim pa pogledam američko smeće "Date my mom" gde 3 loše glumice glume majke koje podvode svoje kćerke jednom "frajeru" koji na kraju bira između njih 3. A kćerke takmičarke po scenariju očajne i sa majkama komentarišu da li je dečko "obdaren" , da li je sexy, a majke hvale svoje kćerke pričama kako su one najpoznatije po tome što prde i podriguju najbolje u razredu. Užas. I na kraju, kada taj tip odabere jednu i tada je vidi po PRVI PUT - odmah se zažvale sa svojih 15-16 godina, a majka tapše u pozadini. E kuku.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 572
23.5.2011 15:59:05   
viking
Naša nova razbibriga je Fringe.

A to u šta se MTV pretvorio, neću ni da komentarišem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 573
23.5.2011 16:06:52   
magnetic
IZVORNA PORUKA: BubaMira

E muka mi je. I malo mi se povraćucka.
Kod mene uglavnom tokom dana stoji upaljen MTV, i poslednjih par dana nekako uvek potkačim pa pogledam američko smeće "Date my mom" gde 3 loše glumice glume majke koje podvode svoje kćerke jednom "frajeru" koji na kraju bira između njih 3. A kćerke takmičarke po scenariju očajne i sa majkama komentarišu da li je dečko "obdaren" , da li je sexy, a majke hvale svoje kćerke pričama kako su one najpoznatije po tome što prde i podriguju najbolje u razredu. Užas. I na kraju, kada taj tip odabere jednu i tada je vidi po PRVI PUT - odmah se zažvale sa svojih 15-16 godina, a majka tapše u pozadini. E kuku.

Bilo je tako nesto i na Pink-u(gde bi drugo i bilo)user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 574
23.5.2011 16:08:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking RR

Naša nova razbibriga je Fringe.

A to u šta se MTV pretvorio, neću ni da komentarišem.

MM downovao i odgledao ceo serijal, ja kaskam ...

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here