|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
5.5.2011 21:50:33   
Anoniman
Obozavam Homicide, moram je skinuti

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 526
5.5.2011 21:55:31   
bea83
ja sam potpuni fan serija, mnogo ih više volim nego filmove, vezujem se za glumce i uvek mi bude teško kad se serija završi...blesava potpunouser posted image kad vam pobrojim šta sve trenutno pratim (a to znači gledam od prve epizode i skidam poslednju sa neta,nema kod mene preskakanja) pomislićete da sam neka lujkauser posted image

Desperate Housewives
Greys anatomy
Criminal Minds
House md
Meduim
Private practice - koliko sam videla ovu seriju niste pominjali, simpatična je, nije puno "doktorska" iako je to u suštini zamisao, sve u svemu slatka
Two and half men - super serija, dobar humor bez vulgarnosti, porodična
Bones
Brother and sisters - više sam očekivala, ok ali ništa posebno, al gledam i dalje
i najnovije otkriće mi je Gilmore Girls - slatka, potpuno opuštajuća serija sa zanimljivom tematikom , odnos samohrane mlade mame i ćerke u divnoj atmosferi malog gradića

a ima još puno onih koje sam odgledala od prve do zadnje i radim to povremeno ispočetka (sex and city, nip tuck...) kao i onih koje pratim povremeno (CSI sve tri varijante, Red i zakon...)

sad sam počela da skidam The Tudors kad sam videla vaše pozitivne komentareuser posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 527
5.5.2011 23:40:04   
vukosava
ja isto i
house
csi sve
without a trace - ova je super

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 528
6.5.2011 9:21:46   
viking
E, da, ovo sam zaboravila, gledala sam je pre nekoliko godina kada se davala, bila je u baš nekom super terminu pa nisam mogla da je propustim ni da sam htela user posted image  Uopšte nije loša serija.

IZVORNA PORUKA: bea83
Gilmore Girls - slatka, potpuno opuštajuća serija sa zanimljivom tematikom , odnos samohrane mlade mame i ćerke u divnoj atmosferi malog gradića

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 529
6.5.2011 9:29:41   
minavb
Moj muz danas ne radi i smara me da gledam Planetu majmuna. Kad je on kod kuce, gleda se Star trek i ove majmuncine.user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 6.5.2011 9:30:04 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 530
6.5.2011 9:30:51   
*Alexx*
Pa sta ces kad voli covek user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 531
6.5.2011 9:31:17   
Anoniman
Moja sestra se plasila te serije kad je bila mala user posted image

Ja skidam The Office ali britanski. Nazalost ima samo dve sezone

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 532
6.5.2011 9:32:44   
minavb
Majmun jedanuser posted image  Tako mi stalno gledamo ili majmune ili klingonce, u svakom slucaju neke spodobe. Mislim da cu uskoro da skinem Men behaveing badly i da uzivam.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 533
6.5.2011 9:34:09   
Anoniman
To je jedna od najboljih serija, imam je celu i gledali smo vise puta

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 534
6.5.2011 9:35:39   
minavb
Mislis na Tonija i Gerija? Meni su drugi na listi. Zvono na telefonu mi je muzika iz serije

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 535
6.5.2011 9:36:29   
Anoniman
Da na njih dvojicu. Odgledala sam je sto puta i mogu opet user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 536
6.5.2011 9:37:11   
*Alexx*
Volim britanski humor user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 537
6.5.2011 9:37:50   
LillyT
Jedina dobra stvar u tome kada si bolestan je što imam vremena da blejim po forumu (dok mi sline ne procure, onda moram u krevet).
Sada ću malo off, ali skidam Toma Sawyer-a, obožavam taj film

user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 538
6.5.2011 9:38:31   
minavb
Daaaa, kraljevi!!!
Toni i Geri

LillyT, i ja.user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 6.5.2011 9:39:39 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 539
6.5.2011 9:41:13   
*Alexx*
Jes' da me niko nije pit'o, ali ja nikad nisam volela ni Toma Sawyera, ni Huck Finna. Ne znam zasto.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 540
6.5.2011 9:47:14   
viking
Pa šta ti fali? Meni je to super :) Star Trek je zakon, bolji su mi i od Andromede, Babilona, Galaktike... Tako da ako već moraš da gledaš SF, ovo je najbolje.

IZVORNA PORUKA: minavb

Moj muz danas ne radi i smara me da gledam Planetu majmuna. Kad je on kod kuce, gleda se Star trek i ove majmuncine.user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 541
6.5.2011 9:49:09   
LillyT
DA li je nek gledao OVO?

Ja sam jednom negde uhvatila jednu epizodu, nije bila loša, a čini mi se da sada neka od naših TV stanica počinje da je emituje

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 542
6.5.2011 9:49:33   
viking
I ja volim Toma Sojera, nisam davno gledala.

Nego, jel neko gledao novog Šerloka Holmsa? Mi odgledasmo onomad one tri epizode što su snimljene, odoh sad pda vidim da li su u međuvremenu snimili još neku....

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 543
6.5.2011 9:51:48   
LillyT
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Jes' da me niko nije pit'o, ali ja nikad nisam volela ni Toma Sawyera, ni Huck Finna. Ne znam zasto.

Kako da ih ne volim onako pirgave, narandžaste user posted image

Viking, nisam gledala, ja volim Jeremy Brett-a u toj ulozi, ni ne znam ko je novi user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 544
6.5.2011 9:53:46   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: LillyT

DA li je nek gledao OVO?

Ja sam jednom negde uhvatila jednu epizodu, nije bila loša, a čini mi se da sada neka od naših TV stanica počinje da je emituje

Citam sinopsis:
Captain Jack Harkness, the former Time Agent and con man from the 51st century last seen traveling with the Doctor.
...i u glavi mi odzvanja "Duck Dodgers, from the 24th and a half cen-tu-ry" user posted image Kad pogledam naslov teme o reciklazi, u glavi mi ide pesmica iz Pepe "REci-reci-reci reciklaza"... Previse gledam crtace.

Meni fali gledanje serija. Odgledala sam prve dve epizode Igre prestola, i skorz mi je bzvz. Nisam citala knjigu, a mozda je to i bolje.
Kad peglam, odgledam poneku epizodu Tjudorovih, Greys anatomy ili Housa (mada su me ove dve poslednje vec smorile, sve isto). Kad zavrsim sa Tjudorovima, preci cu na The Event - Viking se mora slusati user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 545
6.5.2011 9:54:32   
viking
Evo ga ovde - Novi Šerlok

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 546
6.5.2011 9:55:32   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: viking RR

Evo ga ovde - Novi Šerlok

Gledala sam onih par epizoda, skroz mi je weird Sherlock sa Blackberryem user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 547
6.5.2011 10:03:14   
minavb
IZVORNA PORUKA: viking RR

Pa šta ti fali? Meni je to super :) Star Trek je zakon, bolji su mi i od Andromede, Babilona, Galaktike... Tako da ako već moraš da gledaš SF, ovo je najbolje.

Ma ja to nista nisam gledala. Jedini sf koji priznajem i gledam je X files i Milenium. Mnogo sam zeznuta kad su serije u pitanju. Bas retko koja mi se svidja.

Kad smo kod Toma Sojera, ja sam ga obozavala jer smo mi tako rasli, bosi sa zabama u dzepu.

I Serlok je Jeremy Brett, nikog drugog u toj ulozi necu da gledam.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 548
7.5.2011 8:25:50   
minavb
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ovo tek sad videh. Ti si definitivno moj covek.user posted image

Negooo, osim sto obozavam Sopranos, Homicide i Men behaveing badly, obozavam i jednu dokumentarnu seriju koju nikako ne mogu da nadjem i zbog koje petkom nisam izlazila u grad. Davala se na RTS2 i zove se Kriminal u Rusiji. Ljudi moji, sta sve tamo ima.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 549
7.5.2011 8:31:46   
zoća
nisam propustila ni jednu epizodu Kriminal u Rusiji

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ovo tek sad videh. Ti si definitivno moj covek.user posted image

Negooo, osim sto obozavam Sopranos, Homicide i Men behaveing badly, obozavam i jednu dokumentarnu seriju koju nikako ne mogu da nadjem i zbog koje petkom nisam izlazila u grad. Davala se na RTS2 i zove se Kriminal u Rusiji. Ljudi moji, sta sve tamo ima.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here