|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Eugen Jonas
13.2.2011 23:28:22   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: malenac76

merimice crna je kad ti je bila ovulacija , a ova zuckasta je kad treba da dobijes tj prvi dan ciklusa

Ne,to je pun mesec,a plodni dani su crveni...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 376
13.2.2011 23:29:31   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Merimica

IZVORNA PORUKA: nensi27

Veruj mi da se vise ni ne secam,ali znam da mi je pogodio ovulaciju kad je i bila...I tad smo smuckali Vuka user posted image

da li se možda sećaš da li su user posted image ti se lunarna i prava ovulacija poklopile tog mesecauser posted image

Evo sad sam radila za mesec kad sam ostala trudna,evo slike

user posted image

A ostala sam trudna 13 septembra...

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 377
13.2.2011 23:30:29   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Merimica

IZVORNA PORUKA: nensi27

Veruj mi da se vise ni ne secam,ali znam da mi je pogodio ovulaciju kad je i bila...I tad smo smuckali Vuka user posted image

da li se možda sećaš da li su user posted image ti se lunarna i prava ovulacija poklopile tog mesecauser posted image

Jesu,poklopile su se...

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 378
13.2.2011 23:34:04   
malenac76
sad sam citala na sajtu ...crna tacka je kad je bila tvoja ovulacija a crvenim je oznaceno kad je lunarna ovulacija...zuckasta tacka je prvi dan ciklusa tj kad si dobila
znaci ti si zatrudnila za vrijeme lunarne ovulacije :)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 379
13.2.2011 23:36:13   
Nensi*
Pa meni su se obe ovulacije poklopile u isto vreme,a koliko ja znam zuta tackica je da je pun mesec...

Direktna veza do poruke: 380
13.2.2011 23:38:42   
malenac76
kako god bitno je da je bebica tu :)
kazem vam sta pise na sajtu sta cu crne i zute tacke ..e sad sto se ne poklapa ne znam..pise i da je najveca mogucnost da se zatrudni kad se poklopi crna tacka sa crvenom linijom

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 381
13.2.2011 23:42:51   
Nensi*
Pa meni se to nije poklopilo,a zatrudnela sam...Na kraju krajeva,prati mesec ovih dana pa ces videti kad je pun i da li je to to user posted image

Direktna veza do poruke: 382
14.2.2011 9:00:39   
maslackic
zuta tackica je pun mesec,crna mlad. O i ne treba da se poklapa sa >skolskom M< ,ako ste citale sve ispocetka,O po Jonasu moze da se potrefi i u sred M. To je samo teorija koji cemo da testiramo sad da vidimo da li je tacna,javljam vam svoje iskustvo sredinom marta...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 383
14.2.2011 9:29:40   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: maslackic

zuta tackica je pun mesec,crna mlad. O i ne treba da se poklapa sa >skolskom M< ,ako ste citale sve ispocetka,O po Jonasu moze da se potrefi i u sred M. To je samo teorija koji cemo da testiramo sad da vidimo da li je tacna,javljam vam svoje iskustvo sredinom marta...

To sam i ja rekla...

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 384
14.2.2011 9:48:04   
daca77
i jao...pa ko da mucka toliko!user posted image Po ovoj metodi, ja treba da prionem na posao od 17-21.02.
Ne mozemo 20 dana bez prestanka...user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 385
14.2.2011 10:18:25   
malenac76
moja daco na kraju ce ispasti da se mora muckati cijeli mjesec da se ubode O..pa koja god user posted image
meni ova lunarna pada od 11.02. pa do danas hmmm a maybe baby danas samo tackice, nigdje paprati ovih dana

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 386
6.3.2011 0:50:42   
lidija 011
Eeeeeee, pa meni po ovome ispada da treba da muckam saaaad, tj.do 8,marta, a jos mi se poklapa crna tacka sa pocetkom crvene linije, mada sam promasila taj datum, ali nema veze, mi cemo da muckamo iz gustauser posted image ...jos ako mi muz kupi nesto zanimljivo za 8,mart, oooooonda cu da navalimuser posted image user posted image user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

Direktna veza do poruke: 387
6.3.2011 0:55:06   
lidija 011
Mada mi je moja prijateljica-atrolog rekla da mi nije bas pozeljno da u ovoj godini ostajem trudna, jer mi mars pravi probleme:moze doci do komplikacija ili pobacaja...pupupu...tek tamo krajem 2011 i u 2012-oj godini...A bas cu je pitati sta misli o ovome...mozda je ovo neka skracena verzija od onoga sto mi je ona gledala...
A sad mi pade napamet da meni baaaas kasni(ali, znam da nisam trudna), te kako je moguce da su mi sada plodni(lunarni) daniuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 388
6.3.2011 10:35:47   
Nina...
Ja sam ga sebi odstampala! Meni bi redovna O trebala da bude 14 tog a po ovom je lunarna 20tog... Videcemo.. Svidja mi se user posted image

Direktna veza do poruke: 389
11.3.2011 21:00:40   
bebica30
koliko vas je ovde uspelo sa ovom metodom?ja sam je otkrila pre jedno dve tri godine, ali nisam bila striktna u pokusajima pa nije ni uspelo...e sad skoro mi je astrolog predlozio nesto slicno ovome pa me zanima da li radi?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 390
12.3.2011 1:35:55   
lidija 011
Procitaj prethodne postove, u vecini slucajeva je ok, ali po Eugenu je bolja(samo sto se sada placa) zato sto odredjuje tacan dan lunarne ovulacije i da li ce se roditi zdravo dijete

(odgovor članu bebica30)
Direktna veza do poruke: 391
12.3.2011 7:25:46   
bebica30
da to za postotak znam od ranije....koliko se placa ako nije tajna?
e bas ako mi danasnja iui ne uspe bacam se na to user posted image

Direktna veza do poruke: 392
14.3.2011 10:05:58   
slavica.
Sad sam se setila,pa sam upravo proverila! Pre nekoliko meseci sam odredila sebi tu ovulaciju po dragom nam cika doci,i to mi je stajalo tu sacuvano u kompu. Posto sam u tovreme pila neku hormonsku terapiju,i dobijala na 28 dana,nikako mi se nije poklapala moja O sa tom O po njemu. I sad...ne pijem terapiju od decembra,i cini mi se da mi se sad ustalila user posted image  na 26 dana. Inace,meni je danas 29. dc,a ja jos uvek nisam dobila. Kao sto sam vec rekla,malopre sam gledala taj njegov kalendarcic,i uspostavilo se da mi je u februaru O po njemu bila u isto vreme kao i O koju sam ja izracunala ako mi je ciklus 26 dana. Necu jos uvek da dizem frku,ali sacekacu jos koji dan,ali ako smo uspeli juuhuuu cika Eugen je u pravu!!!

(odgovor članu bebica30)
Direktna veza do poruke: 393
17.3.2011 8:16:32   
Anoniman
CLANAK u danasnjem blicu

(odgovor članu slavica.)
  Direktna veza do poruke: 394
17.3.2011 15:29:39   
slavica.
Eee ja se ponadala,ali cika Eugen je promasio prosli mesec,bar sto se mene tice....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 395
20.5.2011 23:15:05   
jelena88
cao ja sam nova!moze li neko da mi pomogne sa ovom metodom!godinu dana se trudimo i nista!
a ovo ne umem da urdim!

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 396
20.5.2011 23:18:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Evo ko hoće da se igra user posted image našla sam opet izračunavanje "For free" :
Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskočiće vam prozorčić u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, državu-ima Yu user posted image , grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana i to možete i odštampati. Eto, pa srećno user posted image

Prati ovo.

Izbaciće ti na grafiku za svaki mesec crnu tačku i žutu tačku, to ima veze sa mesecom, ne sećam se tačno, recimo pun i mlad mesec. To nema veze sa tobom. user posted image I označiće ti 3-4-5 dana u svakom mesecu kada su plodni dani.

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 397
20.5.2011 23:21:21   
jelena88
pokusla sm...toliko sam glupa da nema ni veze da uradim ovo!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 398
20.5.2011 23:23:09   
jelena88
ukapirala sam!hvala punoooo.....user posted image

(odgovor članu jelena88)
Direktna veza do poruke: 399
20.5.2011 23:26:00   
Anoniman
SREĆNO! Najveće šanse su kad se poklopi "prava" sa Jonasovom ovulacijom (tako je pokazalo iskustvo žena). 

(odgovor članu jelena88)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here