|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kucni budzet
24.3.2011 15:32:22   
MarijaBg
Moja mama ima pika karticu, super stvar, ja nikako da izvadim i sebi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 601
24.3.2011 15:33:00   
Ana RR
Kako se uopšte dobija ta kartica? Nikad se nisam raspitivala.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 602
24.3.2011 15:36:26   
Anoniman
Uzmeš u Rodiću bilten - prijavnicu , odneseš u firmu , oni ti napišu prosek plate , predaš to u Rodić i za oko mesec dana dobiješ karticu na kućnu adresu . Njome kupuješ sve u Merkatoru - garderobu , tehniku , plastiku , sve sem hrane i hemije ti ide na rate . Sama izbabereš datum u mesecu kada će da prave presek , i svakog meseca ti stiže račun - rata koji plaćaš kao i ostale račune . Ako je kupovina 6 000 ide na 4 rate , a a kako se vrednost kupovine povećava tako se i broj rata povećava . Kamate nema .

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 603
24.3.2011 15:36:46   
isidora88
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Super stvar kod rodića je Pika kartica . Mi smo uzeli neke stvari na 12 meseci bez kamate - plaćali Pika karticom , i super se isplati . Recimo , plazma TV koji je oko 55 000 , dobiješ 10% popusta pa mu je cena onda 50 000 , i na 12 rata ... Super isplativo . Nema šanse da bi poljunula 50 000 odjednom .

sad videh odgovoruser posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 24.3.2011 15:37:49 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 604
24.3.2011 15:44:25   
Ana RR
Tnx, BM user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 605
19.5.2011 18:09:22   
dunja RR
Nemam pojma kako, mi ovog meseca što se tiče struje ostadosmo samo u zelenoj zoni, račun nam je 1600,00 a čini mi se da je struja i poskupela od aprila?

mislim, ne bunim se što nam je mali račun user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 606
19.5.2011 18:11:28   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Nemam pojma kako, mi ovog meseca što se tiče struje ostadosmo samo u zelenoj zoni,

mislim, ne bunim se što nam je mali račun user posted image

i miuser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 607
19.5.2011 18:14:05   
dunja RR

Ciklama i vi?

Mi uvek bar malo odemo i u plavu, ali sada ne, a ništa nismo drugačije radili nego inače.....

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 608
19.5.2011 18:15:15   
moja ciklama
osim što smo bili 3 vikenda odsutni, a uglavnom smo 2!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 609
19.5.2011 18:16:55   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: moja ciklama

osim što smo bili 3 vikenda odsutni, a uglavnom smo 2!

user posted image a mi smo uvek tu, a sada nismo bili 3 dana - bili na slavi u Bosni, eto samo to je razlika:)

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 610
19.5.2011 18:51:38   
isidora88
nama je 2500 racun sa pretplatom,meni masina za sudove i ves radi svaki dan,nekad i 2 puta dnevno,bojleri su stalno ukljuceni...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 611
19.5.2011 18:56:13   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: isidora88

nama je 2500 racun sa pretplatom,meni masina za sudove i ves radi svaki dan,nekad i 2 puta dnevno,bojleri su stalno ukljuceni...

to je baš malo....

da li neko zna, da li je u Beogradu struja skuplja nego u ostalim gradovima? po ovome što isi kaže, trebalo bi da jeste - jer je meni račun 2100 sa pretplatom, a bojler palim samo noću, mašinu za veš samo noću, mašinu za sudove nemam. znači samo mi računar upaljen ceo dan, kuvam po potrebi za nas dvoje, ništa preterano.

Isi u Novom Sadu beše jeftina preko dana? Znam da u Kamenici jeste.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 612
19.5.2011 19:01:52   
jance
kako kad i kako kome.. nama je evo stigla 8000 ovog meseca, za sta je navodno kriva moja grejalica iz kupatila, koju ja palim na maksimum 10min dnevno. e sad, ja sam preuzela stvar u svoje ruke pa bojler ukljucujem na 2 sata dnevno kad se kupamo, iskljucila iz struje sve el. uredjaje koji mi samo tako "stoje" eventualno pokazuju vreme, pa cemo videti kolka ce biti usteda... da, tv ukljucujem samo u poslepodnevnim satima.. jedino mi je komp ukljucen veci deo dana...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 613
19.5.2011 19:10:41   
JMPM
Nama je racun za struju zimus bio oko 3500-4000 a grejemo se sa dve TA peci.Jeftina struja nam se pomera svaki dan pola sata unazad (sat je pokvaren u zgradi i koliko god su ga puta namestali da krece jeftina od 23h on se opet nastavi pomerati).Inace,masinu,bojler i peci ukljucujemo po jeftinoj,a rucak pravim normalno pa koja me struja zapadne.TV je ukljucen otprilike stalno,komp takodje.Sada nam je racun oko 2500.A nemam ni masinu za sudove,tako da ne znam kako je kod Isi racun 2500 sa tolikim koristenjem struje.Cak ni ves masina ne radi svaki dan.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 614
19.5.2011 19:11:58   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: JMPM

Nama je racun za struju zimus bio oko 3500-4000 a grejemo se sa dve TA peci.Jeftina struja nam se pomera svaki dan pola sata unazad (sat je pokvaren u zgradi i koliko god su ga puta namestali da krece jeftina od 23h on se opet nastavi pomerati).Inace,masinu,bojler i peci ukljucujemo po jeftinoj,a rucak pravim normalno pa koja me struja zapadne.TV je ukljucen otprilike stalno,komp takodje.Sada nam je racun oko 2500.A nemam ni masinu za sudove,tako da ne znam kako je kod Isi racun 2500 sa tolikim koristenjem struje.Cak ni ves masina ne radi svaki dan.

ni ko mene

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 615
19.5.2011 20:27:32   
bebać
ništa ja te uštede ne pratim,meni je to samo dodatno opterećenje,a možda je ušteda u 5-10 eura,možda griješimuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 616
19.5.2011 20:33:11   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: bebać

ništa ja te uštede ne pratim,meni je to samo dodatno opterećenje,a možda je ušteda u 5-10 eura,možda griješimuser posted image

pa ja recimo plaćam 40 eura manje struju od komšinice pored, koja ne vodi računa o jeftinoj a živi sama - nije lovatorka, nego jednostavno je baš briga - pali bojler danju, pali grejalicu čim malo dune vetar, mašinu danju itd....

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 617
19.5.2011 20:38:51   
Anoniman
mm i ja nismo potrosili ni onih 350 kb, a ni ja ne vodim racuna o potrosnji. Bojler je ubek ukljucen a znam da pustim i dve masine za redom... ali valjda gde nas je dvoje pa ne trosimo toliko

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 618
19.5.2011 20:40:13   
dunja RR

inače, mene muževljeva rodbina, koja živi u Bosni, godinama ubeđuje da kod vas ne postoji ta opcija sa jeftinom strujom, -  oni su u Foči........

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 619
19.5.2011 20:41:38   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: MaliMis

mm i ja nismo potrosili ni onih 350 kb, a ni ja ne vodim racuna o potrosnji. Bojler je ubek ukljucen a znam da pustim i dve masine za redom... ali valjda gde nas je dvoje pa ne trosimo toliko

koliko plaćate?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 620
19.5.2011 20:47:21   
dunja RR
znam da si pisala da ti muž često putuje, sigurno i to ima uticaja, jel primetiš razliku kada nije tu u potrošnji?

mi eto 3 dana nismo bili, i manji račun nego prošli mesec.....
IZVORNA PORUKA: MaliMis

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 621
19.5.2011 20:48:08   
Anoniman
poslednji racun iz marta je 2.457.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 622
19.5.2011 20:55:53   
bebać

IZVORNA PORUKA: dunja RR

inače, mene muževljeva rodbina, koja živi u Bosni, godinama ubeđuje da kod vas ne postoji ta opcija sa jeftinom strujom, -  oni su u Foči........

Dunja ima nekad naveče ta jeftina struja,samo što ja to ne pratim...dok nisam radila veš sam prala uvijek ujutro,a sad kako radim perem kad dodjem s posla-posle podne....doduše sad će biti manje sigurno,jer nas do 16,00h nema nikog u kući i sve je pogašeno....ne radi mi rerna,ni komp ni tv...ništa....ali inače ja to ne pratim...mi i nismo neke štediše...a nismo ni lovatori....nego eto tako se naviklo i tako i ostalouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 623
19.5.2011 21:13:53   
isidora88
nije jeftina struja preko dana nego nocu od 23huser posted image
ni mi nismo potrosili tih 350 kwuser posted image
inace u kupatilu nam 24h gori sijalica,tv radi po ceo dan i komp takodje,masinu za sudove i ves palim nocu uglavnom pre nego sto legnem ali bar svaki drugi dan perem i preko dana,bojlere nikad ne gasim,imam veliki frizider sa zamrzivacem,mikrot. sve svakodnevno koristim,super sto je ovako mali racun,ja sam se plasila da mi ne stigne bar duplo veci,necu da se bunim dok je ovoliki user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 624
19.5.2011 22:01:38   
Anck Su Nmaun
Ja tu jeftinu jedino koristim kad palim ves masinu, namestim tajmer i sama se upali.

A mislim da je svuda to isto  od 23 pa do negde ujutru do 6

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.5.2011 22:10:49 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here