|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
18.4.2011 20:51:54   
malenac76
maki macina trava ih onako bas pokrene user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 176
19.4.2011 11:58:32   
Anoniman
Ako te ne mrzi imas temu macina trava, a i u ovoj od pocetka ako citas, videces da macina t.mnogim zenama pomogla. Vredi probati.user posted image

(odgovor članu malenac76)
  Direktna veza do poruke: 177
19.4.2011 12:09:32   
*Maki*
Znate o cemu se radi,ja vec pijem neku mesavinu cajeva oko 3 meseca.Prva mesavina je bila za regulisanje hormona,druga i treca za ciscenje,i sada sam dobila mesavinu caja za stimulaciju jajnika.Ja sam vec pila Klomifen skoro, oko 3 meseci, i prosto ne znam da li je moguce da neka lekovita biljka izazove stimulaciju jajnika na taj nacin. Osecam da se nesto desava,al videcemouser posted image Nisam mogla da prepoznam cajeve u teglici a uglavnom je neka biljka ciji su listovi izmrvljeni.Da li se od macine trave koriste listovi?Jesu li malo deblji kada se osuse?

Hvala vam devojke puno!Ljubim vasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 178
19.4.2011 12:54:01   
Anoniman
meni je virak bio tako izmrvljen.

(odgovor članu *Maki*)
  Direktna veza do poruke: 179
19.4.2011 14:28:45   
Anoniman
Svi su pomalo slični. Macina ima gorak i pomalo ne podnosljiv ukus, virak je vec lep (za razliku od macine trave). Rusomača je isto dobra. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 180
19.4.2011 18:35:44   
*Maki*
Znam kakav je ukus virka, ovo je nesto drugo...ima deblje listove od virka...ali je skroz isitnjeno nema sanse da provalim sta je...nema veze valjda ce da pomogneuser posted image

Inace prosli mesec sam pila virak,to znam sigurno...i verujete li da nisam osetila user posted image a inace imam bolnu,narocito prva dva dana...pijte virak,odlican je caj za matericu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 181
20.4.2011 8:31:09   
Anoniman
Ja pijem sve sto moze da pomogne, a ne moze da skodi. user posted image . Sve u korist user posted image .

(odgovor članu *Maki*)
  Direktna veza do poruke: 182
2.5.2011 14:59:12   
Anoniman
Ja nisam pila par dana čajiće jer sam se razbolela, i kuvali mi obicne cajeve. Da znate kako su odvradni bili. Ja se pitam zasto. Kad danas popijem moj čajić. Kako je lep. Ne moze ni jedan da ih zameni.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 183
2.5.2011 18:37:27   
milenatea
ja sam se navikla na virak, ne mogu bez njega user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 184
3.5.2011 9:55:23   
Anoniman
Sad mi je čak i čaj od nane user posted image , u obzir dolaze samo virak i rusomača.user posted image user posted image

(odgovor članu milenatea)
  Direktna veza do poruke: 185
3.5.2011 10:27:00   
milenatea
ja nikada nisam volela caj od nane ni kamilice, podseca me kad sam bila bolesna kao mala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 186
3.5.2011 10:57:10   
Anoniman
Od kamilice mi se user posted image , a nanu sam volela, sad ne znam sta mi je user posted image . Sva sam se pobrkala user posted image .

Direktna veza do poruke: 187
3.5.2011 11:10:37   
milenatea
ide nam sa godinama user posted image user posted image user posted image

samo da cevcimo one koje nam zaista mogu pomoci i da nam bude sto vise user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 188
3.5.2011 11:54:16   
Anoniman
Sve za bebe. Osim kamilice.

Direktna veza do poruke: 189
9.5.2011 18:14:20   
BrankaMrvica
Definitivno ću morati da počnem da pijem čajeve.bač ima korisnih saveta.Hvala curke!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 190
9.5.2011 20:32:52   
Anoniman
Samo napred Branka. Mogu da pomognu, a ne moze da skodiuser posted image

(odgovor članu BrankaMrvica)
  Direktna veza do poruke: 191
14.5.2011 9:18:14   
smeskicTB
puno sam citala o cajicima..i dobila sma i preporuku za kombinaciju virka i hajducke trave.
i imal sam nedoumicu da li da pocinjem da pijem..
nisu mi utvrdjene do sada neke smetnje, nisam imala probleme sa ciklusima, jajnicima,ovulacijom..ali sma pomislila da posto ioanko volim i pijem cajeve, da solju dnevno popijem ove mesavine..
iscitala sam teme o cajevima..shvatam da se macina trava ne preporucuje za vreme ciklusa i do ovulacije se pije..ja ne znam tacno kada je moja..
prosli put sam zatrudnela nekog 8og, 9og dana..pa ja racunam kao plodne od tada do nekog 17og..ali ipak ne bih macu zapocinjala..nju bih radije pila sa pauzom u pokusavanju..

uglavnoc, naisla sma na informaciju da se virak ne pije u prva tri meseca trudnoce, vec nakon njih..pa sma se uplasila..a i htela bih da znam sta da kumi kazem..da li je virak dobro piti kada pokusavamo da zatrudnimo? kakva su iskustva?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 192
14.5.2011 9:21:53   
Suncicabg
Virak je odlican za regulisanje ciklusa, posle njega meni je tacna u dan/dva.
E sad ja mislim da je bezbedno ga tokom celog ciklusa cak i u trudnoci, ali sacekaj da se javi neka devojka sa vise iskustva o tome.

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 193
14.5.2011 9:25:12   
smeskicTB
Suncice, hvala ti puno!
meni su ciklusi tacni u smislu da mi je prethdone godine od 12 10 meseci ciklus bio 22dana, ali recimo otkako smo poceli da se "trudimo" malko se ciklus pomerio..pa sam jedan imala 28, pa 25..zato kazem da sada ne znam tacno..ali osetim ovulaciju, javi mi se sekret, bolovi u jajnicima..

koliko ti pijes virka?

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 194
14.5.2011 9:35:27   
Suncicabg
Prestala sam da ga pijem oko vto, a i nestalo mi ga je pa ga ni nemam, pila sam cini mi se ujutru i uvece

Direktna veza do poruke: 195
14.5.2011 9:49:33   
smeskicTB
da, da..tako je i meni preporuceno.user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 196
14.5.2011 13:06:37   
ksenija81
Jos kad bi ubacila neven u celu kombinaciju bilo bi extra!
Ne moze ti ovo nista skoditi slobodno pij!

Bog ne stavlja prepreke za koje nije siguran da možeš da predješ...

Direktna veza do poruke: 197
14.5.2011 21:12:18   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: ksenija81

Jos kad bi ubacila neven u celu kombinaciju bilo bi extra!
Ne moze ti ovo nista skoditi slobodno pij!

ksenija, a cemu sluzi neven, kako se on pije? da stavim kasikicu i njega u ovu mesavinu?
hvala ti na preporuci!

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 198
16.5.2011 21:28:06   
iva80
Ćao drage moje!!!
Dugo se nisam javljala...još uvek ništa novo...
Od pre par dana sam počela da pije virak+hajdučka trava  user posted image sve zarad  user posted image   nadam se da će da 'pogura'  user posted image
I imam pitanjce za vas - pošto ja ujutru odmah napravim količinu za ceo dan (po 2 kašičice od svakog čaja + 800ml prokuvane vode) pa ja polovinu popijem ujutru a drugu polovinu uveče, moje pitanje je da li valja da podgrejem ovu drugu polovinu jer mi recimo danas nije prijao ladan čaj? Mislim ako nije poželjno podgrevati ga, onda neću...
Veliki pozdrav za sve!!!

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

Direktna veza do poruke: 199
17.5.2011 0:23:30   
smeskicTB
ivo, nijedan caj se ne preporucuje da se podgreva. to je ono sto ja znam i ne praktikujem.
bolje je popij hladan ili uvece kada dodjes kuci skuvaj.

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Koje vam ime ljepse zvuci
Yag

Znam da za vas ce biti neobicna ili vise glupa Ali ako mozete da date svoje misljenje

Ismail (38%)

Imad (18%)

Ishak (44%)

Ukupan broj glasova: 193

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here