Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 24.3.2011 13:09:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ova macina trava je bas gorka. Mislila sam da od žalfije nema nista gorčije, ali sam se zeznula. Cmokic za sve.
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 25.3.2011 17:32:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam kako kod vas al meni hajducka, virak i rusomaca deluju. Pocela sam da ih pijem 2 ili 3 dana pre i samo sam prvi dan imala jake bolove, i krvarenje mi se nestmo smanjilo. Sad vec ne mogu da verujem da je ovo moj stomak i moj ciklus. Ja se nadam najboljem, pozdrav.
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 25.3.2011 22:00:20
|
|
|
|
megan
|
Drage moje, ja sam nedavno kupila tinkturu za ženska oboljenja,sadrži ekstrakte ljekovitog bilja:hajdučku travu, peršun list,valerijana korijen,neven,zdravac i kantarion.Koristi se kod kod svih ženskih oboljenja tipa: ciste , miomi, upale jajnika, neredovan i bolan menstrualni ciklus.Koristi se tri puta dnevno 20-30 kapi.Da li je i učinkovit vidjećemo, ali mi je svakoko lakše nego piti litre čaja stvarno mi je to dosadilo.
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 9.4.2011 19:44:42
|
|
|
|
milenatea
|
evo i ja da vam se pridruzim. i ja pijem caj od virka+hocu necu, jednu solju ujutru i jednu uvece i pijem i kapi femisan a. kazu da su odlicne za sve zenske probleme, a ja sam ih imala punooo kao i cin1 koji sam operisala laserom . pozdrav svima vama i da uskoro ugledamo
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 9.4.2011 19:46:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobrodosla kod nas Pridruzi nam se i u crtice KLIKNI
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 9.4.2011 21:45:54
|
|
|
|
milenatea
|
hvala na dobrodoslici trenutno iscitavam i kuburim i sa nekim bakterijama, ali o tome cu u temi vaginalni i cervikalni bris. tesko li je biti zena
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 9.4.2011 22:16:52
|
|
|
|
Anoniman
|
To sam i ja danas konstatovala negde. IZVORNA PORUKA: milenatea hvala na dobrodoslici trenutno iscitavam i kuburim i sa nekim bakterijama, ali o tome cu u temi vaginalni i cervikalni bris. tesko li je biti zena ovim muskima je sve neko smaranje, a ne pitaju se kako je nama dok jurimo O koja traje 2-3 dana. A njima se bas tad ne sexa. A uz to mogu svaki dan da proizvode svoje spermice, a kad treba nama da ih daju onda nece. I koja je tu ravnopravnost?
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 9.4.2011 23:04:44
|
|
|
|
milenatea
|
ja to konstatujem stalno i sve se nesto bune odakle bakterije odakle ovo odakle ono, negoduje, bar ovaj moj kad ga teram da pije caj ili terapiju za bakterije.... uzaaaaas
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 9.4.2011 23:10:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma bez nas ne mogu, a ovamo se ku*aže. I ovaj samo nesto kuka. Pa izlaze mu bubuljice posle keksa, i sad sam muja kriva. A u stvari bih ja trebala da se ljutim posto ih je on meni preneo. Svi su pravljeni na isti kalup.
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 15.4.2011 17:21:44
|
|
|
|
milenatea
|
nasla sam ovaj site, opet fitoterapija, prelistajte ima za svasta nesto cajeve, kapi, preparate sa medom, prelistajte cure,nije skupo, ja sam sada postala ocajnica samo kopam po netu http://lekovitobilje.org
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 15.4.2011 19:21:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Hajdučka trava - 2 kašičice Virak - 2 kašičice Preliti sa 8dl vruće vode, ostaviti da odstoji 10 minuta pa procediti. Piti 2 puta dnevno. Trenutno pijem ovaj! Ana, je l'' ovo dnevna doza koja se popije???Meni je sutra 4dc. Mogu li odmah od sutra da krenem? Je l'' se prekida posle O???
< Poruku je uredio Ana RR -- 16.4.2011 10:43:26 >
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 15.4.2011 19:24:25
|
|
|
|
Anoniman
|
da, to je dnevna doza (pitala ja anu ). ne moras prestajati posle O. nije kao macina trava.
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 15.4.2011 19:27:16
|
|
|
|
Anoniman
|
A jesi ti pila i macinu travu???Ja sam mislila i nju da pijem i da prestanem sa njom posle O???
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 15.4.2011 19:28:53
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam pila macinu travu. nekako mi je to malo bezveze sto moras da pazis kad ti je tacno ovulacija. vise volim ove bezbedne varijante. i ne zaboravi sexy ves!
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 15.4.2011 19:35:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja cu je piti...I onako planiram ovaj mesec da radim lh trake, pa cu znati kad da prekinem...
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 15.4.2011 19:40:24
|
|
|
|
malenac76
|
mene moj travar ubjedjuje da mi je macina trava mnogo bitnija od virka..kaze virak je za endometrijum a macina trava za bolji rad jajnika i kvalitetniju ovulaciju
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 16.4.2011 9:08:51
|
|
|
|
noblica.ns
|
kseno, koliko sam razumela virak i hajdučka mogu ceo ciklus da se piju jel? Ja planiram od danas da krenem da ih pijem, prvi dc mi je. Baby aspirin cu da pijem oko ovulacije, a i sexy veš ću da uključim, pa valjda će da ispadne !
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 16.4.2011 9:16:53
|
|
|
|
Anoniman
|
da, tako kazu, mogu da se piju celog ciklusa. ja sam se posle 20og dana malo ulenjila pa prestala.
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 16.4.2011 9:27:21
|
|
|
|
noblica.ns
|
E dobro, onda odoh do prodavnice zdrave hrane da se naoružam travkama. Ma piću ih sve dok ne vidim !
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 16.4.2011 22:36:29
|
|
|
|
Mirela86
|
I ja da vam se pridruzim i podijelim sa vama recept koji sam dobila od jedne stare tete 250 gr sjemena konoplje(Cannabis sativa) 1 pakovanje macine trave(odoljen, valeriana) 1 pakovanje žalfije (salvia officinalis) 1 pakovanje hajdučice (achillea millefolium) Sve trave sastaviti i izmiješati sa konopljom! 1l vode prokuhati, a u drugu posudu staviti 3 supene kašike smješe i preliti tom vodom, poklopiti i ostaviti da odstoji 8 sati! Procijediti i piti 40 dana bez prestanka!!! Rekli su mi da pomaze pri začeću!!! Detalje i djelovanje na pojedine dijagnoze ne znam!!! JA licno imam problema sa PCOS i hiperprolaktinemijom i dvije godine na terapiji Utrogestan i Dostinex, ali su ciklusi grozni, a od nista!!! Odustajem od hemije, prelazim na biljke i upravo sam skuhala Virak, pošto to jedino imam trenutno!!! Zajedno sa vama se nadam da cemo ubrzo ugledati !!!!
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 16.4.2011 23:05:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Mirela pridruzi nam se i na temi CRTICA
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 17.4.2011 21:39:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pijem virak, hajducku i rusomacu. Dobre su. A macinu samo do O. Kazu ne valja posle. Ne znam!?! A da pijem i maticnjak, uvece al mi on otvara apetit pa se posle odmah trpam u krevet.
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 17.4.2011 21:51:32
|
|
|
|
Mirela86
|
Pčelice, mogu ti reći da sam cula da je rusomaca super, a i radim u apoteci, tako da zene koje zele bebu, masovno uzimaju!!!
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 17.4.2011 22:00:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa to sam i ja čula pa reko ne moze da škodi.
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 18.4.2011 20:50:21
|
|
|
|
*Maki*
|
Drage moje znate li da li neki caj-lekovita biljka moze da izazove stimulaciju jajnika?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
kreme protiv celulitamtajcica83Da li koristite kreme ili gelove protiv celulita i strija i koje su to,ali provjereno dobre?? (
56%)
(
44%)
Ukupan broj glasova: 45Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!