|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
14.5.2011 12:26:58   
madre
najvise mi se svidjaju jedne bele, ali su one nekako previse sportskeuser posted image mozda kada bi mu nasla neke texas bermude i neku lepu belu kosuljicu. joj, sad sam samu sebe zbunilauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 651
14.5.2011 12:28:18   
pepeljuga
Sta su kombat bermude user posted image

Meni su malo lepse prve ali ako ce imati kratke rukave i bermude onda glasam za druge user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 652
14.5.2011 12:30:06   
madre
one bermude sa puno dzepovauser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 653
14.5.2011 12:33:48   
madre
a ove su mi najlepseuser posted image samo su mi nekako bas kao patikice, mislim previse sportskeuser posted image svakako cu mu ih kupiti, ali nekako mi nisu za tu prilikuuser posted image
user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 654
14.5.2011 12:36:44   
pepeljuga
aaa, meni su to cargo pantalone user posted image

Definitnivno one druge cipelice, ako ce biti u bermudicama i kosuljici, to je prava letnja varijanta. Je l'' vama rodjendan 5. juna? Nama je 2. ali kako stvari stoje pravicemo krstenje 5., jos se nismo dogovorili. Ako bude tako ja cu Vuku kupiti belu kosuljicu sa ruskom kragnicom (tj. bez kragne user posted image ) u Zari (vec sam videla) i bez pantalonice a obuca ne znam, to mi je najveci problem user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.5.2011 12:37:50 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 655
14.5.2011 12:39:52   
madre
aj u alapacarenjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 656
14.5.2011 12:41:04   
pepeljuga
kao prava alapaca user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 657
14.5.2011 13:52:27   
IVA 11
Ja sam uzela ove bijele Pale, prelijepe su, i kozne su, a one od brusene koze mi izgledaju kao nosene. user posted image

Direktna veza do poruke: 658
14.5.2011 13:59:33   
lanajelena
NM,Šnele divne su user posted image ...Madre koje god da uzmes neces pogresiti,meni su malko lepse druge a bele su user posted image  ima li taj Pavle u NS?

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 659
14.5.2011 14:34:55   
jelenadunja
Pa da ove su Picolli,jako su udobne,lepo se mogu obrisati,i koza je prava,zadovoljna sam,mada ipak moramo i neke sandalice da uzmemo.Ima u toj radnji lep izbor,a cene nisu astronomske
IZVORNA PORUKA: Dora

user posted image Bravo za cipelice, imamo iste takve. Prečešljala sam grad dok ih nisam našla, najlepše su! Mekana koža, stabilne, lagane...Sara super hoda u njima i jako su joj udobne (znam jauser posted image ).
Nisu bile ni skupe a oni prave Polinu obuću, samo je Polino skuplji. I ovi modeli su mi lepši!

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 660
16.5.2011 8:35:22   
Shishica
Je li neko kupovao GRUBINOVU obucu deciju?

Vidim da je najmanji broj 23, ali njihovi kalupi su manji zar ne?

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 661
16.5.2011 10:59:28   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: jelenadunja

Pa da ove su Picolli,jako su udobne,lepo se mogu obrisati,i koza je prava,zadovoljna sam,mada ipak moramo i neke sandalice da uzmemo.Ima u toj radnji lep izbor,a cene nisu astronomske

A gde je ta radnja user posted image

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 662
16.5.2011 15:30:46   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Shishica

Je li neko kupovao GRUBINOVU obucu deciju?

Vidim da je najmanji broj 23, ali njihovi kalupi su manji zar ne?

Shishi, sad sam pregledala sajt. Svi modeli su otvoreni na peti i to mi se ne svidja, obuca za njihov uzrast bi trebalo da ima ojacanje na peti.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 663
17.5.2011 12:53:59   
magnetic
Evo nasih prvih cipelicauser posted image
user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 664
17.5.2011 13:13:05   
mišur

Cure, nešto me zanima...

Pošto ja svojoj djeci uvijek uzimam dječiju obuću sa anatomskim uloškom(Ciciban, Frodo, Pavle) i izbjegavam brendiranu obuću (patike Nike, Puma, Adidas..), interesuje me šta vi preferirateuser posted image
Moje dvije prijateljice su vodile dječicu kod ortopeda, zbog nepravilnog hoda, i objema je rečeno da je to zbog ovih patikica koje nemaju odgovarajuće uloške za djecu. Isključivo zbog toga, tako im rekoše!!!
Sad, koliko tu ima istine, ne znam...ne ulazim u stručnost istih!
Meni i bratu je mama uvijek uzimala samo Ciciban(valjda je tada samo to bilo), a imali smo kasnije ravne tabane i nosili ortopedsku obuću...Mada je to i genetski, pošto su i mama i tata imali ravne tabaneuser posted image
Šta vi obuvate dječici???

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 665
17.5.2011 13:16:12   
magnetic
Moja snaja svojoj cerkici od malena kupuje nike i adidas i dete nema nikakvih problema sa stopalima.

Ja sam tek sada kupila prve cipelice i to Pavle,jer mi dete ima debeljuskaste clanke,pa bas nije bilo izbora.

< Poruku je uredio magnetic -- 17.5.2011 13:20:09 >

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu mišur)
Direktna veza do poruke: 666
17.5.2011 13:17:16   
*Alexx*
Ja sam obuvala anatomske dok je bio u fazi prohodavanja, a sad nosi Nike. Ja sam nosila obuću sa anatomskim uloškom, čak i ortopedske cipele, pa i dalje imam ravne tabane. 

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu mišur)
Direktna veza do poruke: 667
17.5.2011 13:18:34   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: magnetic
.Medjutim,sada se sve cipelice prave sa anatomskim uloskom............ja bar nigde nisam nasla bez.

Chicco i Geox nemaju anatomski uložak.
Čini mi se da se retko gde u svetu insistira na anatomskom ulošku. Izgleda da je to još jedna od onih stvari, kao sa širokim povojem i slično.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 668
17.5.2011 13:43:01   
mišur

I meni je pala na pamet teorija o širokom povojuuser posted image user posted image
Mislim da je naš region ostao jedini u svijetu koji se drži te tradicije.
Kao i mnogih drugih sličnih....

Ma, kažem da sam i ja nosila, a imala sam ravne tabane.
Nego malo su me zbunili ovi ortopediuser posted image
Ja svojoj djeci najčešće uzimam Ciciban, zato što sam tako i navikla. Radnja mi je usput, svaki dan prolazim kraj nje i čim nam nešto zatreba, tu doletimo. Nikad još nisam otišla u neku sportsku radnju da tamo potražim patikice...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 669
24.5.2011 15:33:33   
Shishica
Magnetic i mi imamo iste! Super su..

Zao mi je sto nema kod nas Frodo obuce.. tako mi se svidjaju njihove pacnice..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu mišur)
Direktna veza do poruke: 670
24.5.2011 16:45:01   
Dada81
Ovo su Davidove nove hodalice i lepo gazi u njima

user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 671
24.5.2011 16:49:37   
nela79
I mi smo Vanji proslo ljeto kupili slicne takve. Nosio ih je od maja do prvih jesenjih kisa. Super zadovoljna sam sa Baldino cipelicamauser posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 672
24.5.2011 17:03:27   
Dada81
Jeste,Nela,lepe su,najvažnije,vidim da mu lepo drže nožicu ,taman za prohodavanjeuser posted image Šta mislite ,kada kupiti druge cipelice ,tj.kako najbolje oceniti da su ove male??

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 673
24.5.2011 18:27:25   
IVA 11
Kad vidis da ga stezu inabijaju prstice. user posted image Mi smo uzeli Pavle bijele polusandale. A ove Baldini su super!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 674
24.5.2011 18:34:04   
Brana
Dado divne su,i mi smo Lakiju uzeli slicne polu-sandalice,domaci proizvodjac Chicco,kostale su 2100din.broj 25 i super su mi za sada,malo su mu vece,ali uvek je bolje uzeti malo vece nego knap jer im nogica brzo raste..tj.prerasta datu velicinu(broj).user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...
Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here