|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
26.4.2011 15:12:35   
Anoniman
Ogrešila sam se, one cipelice o kojima sam ja govorila da su skupe a naše su NISU FRODO, nego se zovu FIFI .

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 601
26.4.2011 16:15:35   
liliana
Kod nas je cena Ciciban i Frodo cipelica gotovo izjednačena.
Da li neko ima iskustva sa obučom firme Safran? Ja, iskreno, ne znam ko je proizvođač, a moja mama kupila  za T. sandalice koje su jako lepe, mekane, i imaju odličan uložak. Cena im je 3.700din

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 602
26.4.2011 17:24:55   
IVA 11
Mi smo isto dobili na dva para(meni su prelijepe) od moje majke, neke Primo, mislim da je to nesto slicno Safranu, nasa proizvodnja, nisu skupe, samo nemaju ulozak. user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 603
26.4.2011 17:27:55   
liliana
Ove imaju i to jako dobar. A sve su sa nekim cvetićima, čipkom i cirkončićima. Ma, znaš kako je T. smešna k"o bioskop kad iz obuje pa ih zagleda!user posted image
E, a ko je proizvođač Safrana, znaš li?

< Poruku je uredio liliana -- 26.4.2011 17:28:55 >

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 604
26.4.2011 17:35:41   
IVA 11
Mislim da je Srbija, user posted image Super, nase nemaju ulozak, mada su spolja prelijepe, kozne, duboke, dobar djon imaju, stabilne su...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 605
26.4.2011 17:39:03   
pepeljuga
Ja mislim da se taj Safran proizvodi u Kini. Nisam sigurna, nesto mi je ostalo u glavi da sam to negde procitala user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 606
26.4.2011 19:51:09   
Anck Su Nmaun
Ja bih rekla da je Srbija  KLIK 

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 607
26.4.2011 21:50:48   
bebać
Mogu samo reći da sam tip koji za zadovoljstvo ne pita za cijenu,user posted image pa tako hoću reći da kad mi se i cipelice svide na prvu otkidam,uzmem i platim....ali da konstantno budem ovca za šišanje samo zbog toga što se cipelica zove 'marko marković' e neću brate,pa taman ostala vječiti anonimus sa nekim drugim cipelicama(obično i ljepšim i kvalitetnijim za manje para ili bar podjednako ovo sve za manje pare)user posted image

uh nevolim ta peglanja,fora marka......user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 608
26.4.2011 22:32:20   
snješka
Ma ne pada mi na pamet da dam za obuću djeci više od 30 eura, ni u ludilu. I to mi je previše! Jedino za dobru zimsku obuću. Ma bezobrazluk čisti, znaju da se djetetu mora kupiti pa nabili cijene ludačke. UH. Ja sam prošle godine kupila Seleni cipele i sandale Froddo i nije da nisam trebala, ali.....mogo je to i malo jeftinije.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 609
27.4.2011 12:05:58   
Anck Su Nmaun
Ma ne bi mi bio zao da za Kvalitet a ne ime dam  i 50 e ali da dete nosi kao sto ja nosim dugo, a ne 3 meseca i cao..aj opet  user posted image user posted image user posted image
Po meni je to veliki bezobrazluk ,drzave prvensteno zbog tih poreza, da decija odeca i obuca bude skuplja nego moja, koju ja iznosam a dete brzo preraste..ma uzasni su!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 610
27.4.2011 16:48:12   
choopa choops
Podgoricanke znate li ko u Pg drzi Pavle obucu? user posted image Nadjoh jedne fine polusandale za M, ali kod nas ima tek od broja 19, a ogroman je kalup, pa bih gore da potrazim. Dankesen unaprijed user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 611
27.4.2011 17:23:26   
liliana
Čupka, nemoj me držati za reč, ali mislim da se Pavle (za prohodavanje) i pravi od broja 19. Nisam 100% sigurna, ali ja ih u Čačku nisam  viđala manje kad sam kupovala cipe za T.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 612
27.4.2011 17:30:14   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: liliana

Čupka, nemoj me držati za reč, ali mislim da se Pavle (za prohodavanje) i pravi od broja 19. Nisam 100% sigurna, ali ja ih u Čačku nisam  viđala manje kad sam kupovala cipe za T.

Ma nema ni kod nas, ali evo na sajtu stoji da se proizvode od broja 17, pa zato hocu da pogledam gore ako budem isla. Evo link, pa ako ne smije obrisite user posted image

KLIK

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 613
1.5.2011 1:16:47   
Dunja83
Choopa Choops,reci mi,molim te,gde si nasle te Adidas patikice sa Tiger-om? Preslatke su! user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 614
2.5.2011 1:07:17   
choopa choops
Dunja u Podgorici u Adidas shopu.

Inace kupili smo polusandale Pavle. Strava su. trebale su nam u krem boji za krstenje, medjutim nisu imali nego od broja 19, a nismo nasli nigdje drugo, pa smo ih ipak kupili. Stavicu sliku modela, samo je krem boja. Vidjecemo kako ce se pokazati i da li su i dalje kvalitetne user posted image Kostale 36 ojra.

Ovaj model
user posted image
Ova boja
user posted image

(odgovor članu Dunja83)
Direktna veza do poruke: 615
2.5.2011 1:12:46   
IVA 11
A prelijepe su! Bas mi se svidjaju. Nisam znala za ovo pitanje, Pavle ima u par butika u Hercegovackoj, mada si ti vec obavila trgovinu. user posted image

Direktna veza do poruke: 616
2.5.2011 1:16:05   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: IVA 11

A prelijepe su! Bas mi se svidjaju. Nisam znala za ovo pitanje, Pavle ima u par butika u Hercegovackoj, mada si ti vec obavila trgovinu. user posted image

Zvala sam ih telefonom sve user posted image user posted image (slala mail u fabriku Pavle, da mi posalju sve adrese u CG user posted image ). Imaju i u Elmagu i kod Sahat kule, ali nigdje nisu imali taj model. Cak sam i drugaricu maltretirala da gleda user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 617
2.5.2011 1:17:01   
mati
Cupo sledeci put kad ti bude trebalo, javi, da odem kod njih da ih malo grdim...user posted image  Stvarno, mozda kod nas ima brojeva pa mogu da posalju.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 618
2.5.2011 1:21:05   
IVA 11
Ih, bas su lijepe. i nama trebaju neke sandalice u narednom periodu. Aj Choopa u temu za kaiseve za prohodavanje. user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 619
2.5.2011 9:22:23   
Jele

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Zvala sam ih telefonom sve user posted image user posted image (slala mail u fabriku Pavle, da mi posalju sve adrese u CG user posted image ). Imaju i u Elmagu i kod Sahat kule, ali nigdje nisu imali taj model. Cak sam i drugaricu maltretirala da gleda user posted image

Ti si Čupice kao ja, kad se na nešto nameračimo, nema da nema user posted image user posted image
Inače, baš su mi strava Pavle sandalice. pogledala sam malo i sajt, baš imaju lepe obuće, nisam imala iskustvo sa njima do sada, ali eto, možda probamo, kakve su im cene?

Direktna veza do poruke: 620
2.5.2011 14:49:31   
choopa choops
Jele mi smo ih platili 36e, ali vidim da su u drugoj radnji 40e. Pa ne znam. Ja L nisam uzimala jer nemaju bas nekakav izbor za djevojcice (bar nisu imali), ali imam jos od sestrica (6g.) cipele za prohodavanje Pavle i odlicne su. Ni ogrebotine, nista, kao nove. A znam sigurno da ih je iznosio. Tako da vidjecemo da li ce i ove bit takve user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 621
2.5.2011 14:53:16   
Nensi*
Super su Coopika,bas mi se svidjaju user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 622
2.5.2011 22:43:56   
Jele
Znači tu im je cena kao i Pollinu. Vidim na sajtu da ih ima i u NS-u, pa ću baš otići da pogledam. Hvala Čupa user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 623
11.5.2011 13:03:22   
jelenadunja
mi smo ove kupili u subotu user posted image user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 624
11.5.2011 19:02:59   
Dora
user posted image Bravo za cipelice, imamo iste takve. Prečešljala sam grad dok ih nisam našla, najlepše su! Mekana koža, stabilne, lagane...Sara super hoda u njima i jako su joj udobne (znam jauser posted image ).
Nisu bile ni skupe a oni prave Polinu obuću, samo je Polino skuplji. I ovi modeli su mi lepši!

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here