Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:47:35
|
|
|
|
Verus
|
a bas je smesan...znas, a je u filmu hodao na dve male kutije prikacene za noge da bi bio extra visok?
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:52:52
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR eni, na oba filma placem ko *** svaki put. Osobito na green mile! (kad mis umre ) Zaboravila sam jos jedan: Notebook Obozavam Notebook
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:53:32
|
|
|
|
Verus
|
a tek uz taj sto placem! sve grcam, mm sve ne moze ocima da veruje
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:54:09
|
|
|
|
Nina...
|
The Piano i P.S. I love you.
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:54:44
|
|
|
|
Verus
|
O da The Piano je super...ne znam ovaj drugi...
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:55:34
|
|
|
|
eni26
|
nisam znala! a koliki je,bas me cudilo da je stvarno takav IZVORNA PORUKA: Verus RR a bas je smesan...znas, a je u filmu hodao na dve male kutije prikacene za noge da bi bio extra visok?
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:56:23
|
|
|
|
Nina...
|
Kao klinka Radovan III i Tesna koza su mi bili kao droga
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 14:00:26
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Verus RR eni, na oba filma placem ko *** svaki put. Osobito na green mile! (kad mis umre ) Zaboravila sam jos jedan: Notebook Obozavam Notebook Pridruzujem se
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 14:00:52
|
|
|
|
eni26
|
glupan i tupan sam gledala 1026 puta
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 14:23:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Da ranije mi je bio zanimljiv i "ljudi u cnom", a film-serije "zona zamfirova i ivkova slava" sam gledala toliko puta samo jer su ih moji gledali, pa nisam imala izbora. I da, bilo mi zanimljivo da gledam "groblje kućnih ljubimaca", "asterix i obelix na olimpijadi" i nemojte da mi se smejete "gospodar prstenova" i "hari poter" ne mogu da mi dosade. Ko da imam tlinaest godina.
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 14:25:14
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
" BULEVAR REVOLUCIJE "
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 14:30:40
|
|
|
|
lanajelena
|
13 pa 30 Duh Moderna pepeljuga(ali sad ne mogu da ga nadjem) Prljavi ples Zivot je lep domaci: Nije lako sa muskarcima Silom otac sa Ckaljom Lajanje na zvezde
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 15:14:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Lajanje na zvezde . Budi lepe uspomene...na prvu ljubav...
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 16:02:28
|
|
|
|
LillyT
|
Sunce ti, da li sam ja ovde jedina koje nije gledala Notebook Mislim da sam Strava u ulici Brestova (1-5) gledala dvocifreni broj puta
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 16:04:23
|
|
|
|
bokicans
|
Kako je popao RR.Svaki put mogu da ga gledam a znam ga napamet ,nisam ni ja gledala Notebook.
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 16:39:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se ne secam da sam ga gledala. Ako jesam, onda izgleda da nije ostavio utisak. A sve mislim da me je neki macan vodio u bioskop za taj film Ako je nesto romanticno, onda sigurno nije ostavio utisak IZVORNA PORUKA: LillyT Sunce ti, da li sam ja ovde jedina koje nije gledala Notebook Mislim da sam Strava u ulici Brestova (1-5) gledala dvocifreni broj puta
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 17:50:15
|
|
|
|
Brana
|
Mi nismo andjeli,Terminator,Gospodari prstenova,Dan posle sutra,...ima ih jos puno,ne mogu sada da se setim...
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 17:52:32
|
|
|
|
liliana
|
Alpinista
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 18:56:17
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Sunce ti, da li sam ja ovde jedina koje nije gledala Notebook Ja sam ga gledala punih 16 minuta. Prohujalo sa vihorom, Čarobna sudbina Ameli Pulen, sve Hari Potere, Povratak u budućnost, skoro sve Hičkokove filmove, Šaputanje na jastuku, Sretno djete.
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 19:04:32
|
|
|
|
majathegreat
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Kako je popao RR.Svaki put mogu da ga gledam a znam ga napamet ,nisam ni ja gledala Notebook. Ama baš isto.
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 19:42:55
|
|
|
|
eni26
|
ni ja nisam gledala notebook
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 20:33:36
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Lisabonska prica, obozavam ga i ja nisam ni ja gledala notebook
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 23:12:52
|
|
|
|
Vika
|
Zapravo više od 5 puta mnoge, npr. Star Wars, Matrix, Alien, Lord of the rings, Underworld , Godfather sve delove I am a legend, Troy, War of the worlds, Kingdom of haven, Gladiator, Avatar Once upon a time in America, Scarface, Carlitos way, Taxi driver, The deer hunter, Siberian barber The silence of the lambs,Schindlers list, sve Tarantinove , Fargo, Balkanski špijun, Ko to tamo peva, Maratonci, Kako je propao rnr i još monogeeee
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 8.5.2011 0:00:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Po ko zna koji put, Bekstvo iz Šošenka
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 8.5.2011 8:49:12
|
|
|
|
Diabla
|
Je li to ona verzija sa Jennifer Gray? IZVORNA PORUKA: lanajelena 13 pa 30 Duh Moderna pepeljuga(ali sad ne mogu da ga nadjem) Prljavi ples Zivot je lep domaci: Nije lako sa muskarcima Silom otac sa Ckaljom Lajanje na zvezde
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.