Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 28.11.2009 19:26:56
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
Jesen u nju jorku, i da ga gledam 5 puta dnevno. znam da cu opet plakati
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 28.11.2009 20:38:47
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Anchy_Ljuba Jesen u nju jorku, i da ga gledam 5 puta dnevno. znam da cu opet plakati Eto joše jedna paćenica,dobro došla u klub A neko reče da nije gledao gluplji film
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 28.11.2009 20:48:45
|
|
|
|
lence
|
Taj "Jesen u New Yorku", nemam pojma koji je to film? Nesto iz ove godine? Setih se "Blade Runner", film za sva vremena. Kad te zgrabi atmosfera na samom pocetku, pa ne pusta satima nakon sto se film zavrsio..... uhhh ...
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 28.11.2009 20:52:19
|
|
|
|
magde
|
TWILIGHT e to je stvarno ljuboven film
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 28.11.2009 21:02:39
|
|
|
|
mihi
|
Slomljeni zagrljaj, Almodovar, pogledajte ga......
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 28.11.2009 21:49:24
|
|
|
|
*Alexx*
|
Star Wars, svi mogući delovi.
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 28.11.2009 22:22:49
|
|
|
|
Lisica
|
ja skoro svaki film gledam vise od 5 puta nije sala,sve sto dobijem prebacim na komp a tv ne gledam uopste,samo filmove sa racunara
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 28.11.2009 23:34:27
|
|
|
|
nakins
|
Svaki dobar film bih mogla gledati vise puta, ali bih izdvojila kao meni najbolje do sada Man in fire i Blow
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 12:41:36
|
|
|
|
moja ciklama
|
ahhh Prljavi ples, ciklus:Žikine dinastije.. uf, Niske strasti..
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 12:45:11
|
|
|
|
jelenadunja
|
Prljavi ples,Ples do ljubavi,i niko nije savrsen
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 12:46:03
|
|
|
|
majared
|
Autsajderi
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 12:47:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama ahhh Prljavi ples, ciklus:Žikine dinastije.. uf, Niske strasti.. mislim da znam sve epizode od reci do reci , ali bukvalno i mogu ih gledati jos 1000 puta... pretty woman sa dzulijom i ricardom, takodje ga znam napamet
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 12:49:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Apokalipsa danas, Thin red line.. ima ih dosta, a mozda najcesce Lost im translation
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 12:50:42
|
|
|
|
vukosava
|
Чудесна судбина Амелије Пулен До краја света (Until the End of the World) Тхе доорс (The Doors) Вечни сјај беспрекорног ума (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) Nebo nad Berlinom Visoke potpetice (Los Tacones Lejanos)- zbog Almodovara sam i spanski naucila ... kad god me uhvati neka beda ja napravim sebi filmski maraton. sad uvece kad beba spava i dalje gledam filmove. mnogi ostali roditelji su mi rekli - videces kad dodje dete - nema tog leba koji ce me odvici od toga
< Poruku je uredio vukosava -- 7.5.2011 12:53:24 >
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 12:53:21
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Тхе доорс (The Doors) Вечни сјај беспрекорног ума (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) Večni sjaj... fantastičan film, ja uvek plačem... gledem i plačem već od samog početka
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 12:54:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Lisabonska prica, obozavam ga
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:02:08
|
|
|
|
nencydrew
|
Nije film, ali Radovan III
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:17:53
|
|
|
|
Klarita
|
Lepa sela lepo gore 20ak puta sam gledala, onda mi je otac bacio kaset_u ( u to vreme jos nisam imala DVD ili ga nije ni bilo) Man in fire, fenomenalan...dok se nisam porodila pozadina na tel mi je bio Denzel
< Poruku je uredio Klarita -- 7.5.2011 13:18:18 >
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:26:49
|
|
|
|
Verus
|
Green Mile Dirty Dancing Notebook
< Poruku je uredio Verus RR -- 7.5.2011 13:38:44 >
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:30:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam od svoje 7godine pa do pre 4god, da ne peteram ali jedno 30 puta odgledala "krvavi sport" (Žan Klod Van Dam-u glavnoj ulozi), a film je sa kraja 80-tih, ne verujem da je iz 90tih. Znala sam svaku scenu. Danas ne verujem da bih bilo koji film toliko puta gledala, ali ovaj i sad kad bude na tv-u odgledam, da ponovim gradivo.
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:32:37
|
|
|
|
Verus
|
joj pcelice
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:34:39
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Green Mile Dirty Dancing
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:38:31
|
|
|
|
Verus
|
eni, na oba filma placem ko *** svaki put. Osobito na green mile! (kad mis umre ) Zaboravila sam jos jedan: Notebook
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:41:01
|
|
|
|
Ana*
|
Ne postoji, ne volim da vise puta gledam isti film.
|
|
|
|
RE: Film koji ste pogledali vise od 5 puta! 7.5.2011 13:44:37
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR eni, na oba filma placem ko *** svaki put. Osobito na green mile! (kad mis umre ) Zaboravila sam jos jedan: Notebook meni je uvek zao crnca kad posle svake "pomoci" legne i sklupca se ko malo dete...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.