Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:56:33
|
|
|
|
minavb
|
Cuti, ranije smo nas par sa jednog geopolitickog, iz hobija pratili i provaljivali dogovaranje akcija njih i onih obrazovaca. Bilo je tako zabavno. Neverovatno je koliko tesno saradjuju sa nekm svestenicima.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:57:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ok, nevezano za film, neću da se čipujem ali neću ni da se molim Bogu. Šta će, kuku, biti samnom ?
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:57:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ok, nevezano za film, neću da se čipujem ali neću ni da se molim Bogu. Šta će, kuku, biti samnom ? Ici ces u Pakao i to necipovana
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:58:06
|
|
|
|
minavb
|
Lutaces u cistilistu.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:00:02
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: minavb Cuti, ranije smo nas par sa jednog geopolitickog, iz hobija pratili i provaljivali dogovaranje akcija njih i onih obrazovaca. Bilo je tako zabavno. Neverovatno je koliko tesno saradjuju sa nekm svestenicima. idem malo off , ali moram kad je u NS bio onaj antifasisticki skup , Obraz i 1389 su bili u crkvenoj porti i odatle kao antimitingovali a Nacionalni Stroj je bio u basti Doma Vojske hm, cudno , cudno
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:01:57
|
|
|
|
minavb
|
Kazem ja, velika sestra sve vidi i sve zna. Sad sam na bolovanju, ali kad se vratim u akciju, raskrinkacu sve.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:02:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Pitanje sam postavila u duhovitom kontekstu, ali me zaista zanima na kojoj bi ste vi strani vage bili , govorim o vagi sa mason - pravilima sa jedne, i "pomozBože" pravilima s' druge strane ?
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:03:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mesavina
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:04:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Niko ti ne nudi mešavinu. Zamisli da si u toj situaciji.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:05:30
|
|
|
|
minavb
|
Ja ti ne mogu odgovoriti jer ne mogu ni da zamislim da su ljudi ovce koje gone cipovi ili bradati pastir.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:10:15
|
|
|
|
Dada81
|
Ovo sa čipovima nam je bliže
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:10:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Niko ti ne nudi mešavinu. Zamisli da si u toj situaciji. Ne mogu da zamislim. Masoni me fasciniraju, verujem u Boga. Ja sam samo smrtnik-i ovca, al' bez cipa, koja pitomo gleda u cipovatelje i u pastira
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:13:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa sudeći po svemu ovde napisanom - to nam se sprema. Ne baš bukvalno, ali ... Ne smeš biti svoj i slobodan, nekome pripasti moraš. Sad, da l' Bradonji ili onom s vrha piramide - saznaćemo nakon reklama.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:15:42
|
|
|
|
minavb
|
Bubo, ako oni kazu da nam se sprema, ne znaci da nam se zaista i sprema. Ljudi moraju necega da se plase da bi se lakse kontrolisali. Tako su i sve religije zamisljene. Odlicnu su propagandu uradili, samo se ne prima bas na svakoga.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:20:01
|
|
|
|
Dada81
|
Da, i verovati da bi funkcionisao i opstao.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:21:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Zato sam i napisala "sudeći po napisanom". A da li se nešto sprema ili ne - ja bih rekla da se ipak sprema, ali pri tom ne mislim na još jedno spasonosno bezgrešno začeće ili slično, nego će biti neka žešća frka u svetu, nešto realno, neka promena, korenita. Smrdi mi na to. Ili miriše, nisam još sigurna.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:25:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Pa sudeći po svemu ovde napisanom - to nam se sprema. Ne baš bukvalno, ali ... Ne smeš biti svoj i slobodan, nekome pripasti moraš. Sad, da l' Bradonji ili onom s vrha piramide - saznaćemo nakon reklama. Ali pre Seke i mirisljavog Merixa, trejler: On je bivsi marinac. Ona je medicinska sestra. Zajedno su savrseni par. Stiiiiiven Sigal u akciji Iznad zakona. Ne propustite veceras u 20h. Stiven Sigal-Iznad zakona Oprostite, nisam mogla odoleti
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:27:02
|
|
|
|
Dada81
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:30:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo se ti zezaj, možda je i Stivi Sigal mason
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:31:14
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:38:21
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: minavb Bubo, ako oni kazu da nam se sprema, ne znaci da nam se zaista i sprema. Ljudi moraju necega da se plase da bi se lakse kontrolisali. Tako su i sve religije zamisljene. Odlicnu su propagandu uradili, samo se ne prima bas na svakoga. Ja se nisam primila na strah od vjere . Meni je vjera ljubav i život
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:43:52
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Pa sudeći po svemu ovde napisanom - to nam se sprema. Ne baš bukvalno, ali ... Ne smeš biti svoj i slobodan, nekome pripasti moraš. Sad, da l' Bradonji ili onom s vrha piramide - saznaćemo nakon reklama. Ajde mi reci Bubo, šta tebi znači biti svoj i slobodan, čega se ti plašiš?
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:46:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo pronađoh lestvicu , tj "tabelu moći" masona, nisam do sada znala ko se gde kotira u toj piramidi. KLIK
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:53:03
|
|
|
|
Verus
|
[/quote] Ja se nisam primila na strah od vjere . Meni je vjera ljubav i život [/quote]
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 17:53:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Tito je bio veliki majstor, Djordje Vajfert takodje...Laza Kostic je bio mason....I mnoooooooogi drugi...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?