Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 14:16:06
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis ni ja IZVORNA PORUKA: Brand new mama Ali sto god bilo- u buducnosti necu da me spasava Tom Kuruz ne znam gde ovo da napisem, ali sveki me je sad zvala da ako imamo izbacimo sve stedljive sijalice iz stana jer su jako kancerogene, pa cak i kad ne gore. Citala je neka istrazivanja. Sto se tice teorija zavere, apokalipse i sl, ja sam za to da ostanem do kraja sebicna i da se dobro zabavljam, pa koliko potraje Takođe !
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 14:19:07
|
|
|
|
minavb
|
Ja bi to ko Staljin, sudite mu pa da ga streljamo. Sta mi je sa tim rujama danas?
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 14:45:24
|
|
|
|
Brand new mama
|
Mi smo(jos kad se hormoni sklope) vise u fazi-streljajte ga pa da mu sudimo! Mada, cini mi se da je Hitler bio beba nasuprot Staljinu.Ovaj je pomlatio vise svojih nego sto je i Adolficu poslo za ruko.Nego,jel znate da je prinudno sterilisanje zena bilo poprilicno popularno i u Svici cak do '70 godina? Kao-keva ti je sljam,i ti si zaglavila sa 15 god.-ajd da ti vadimo malo ovarijume da se dalje ne zezis. Naravno,Ameri su sa svojom demokratijom isto bili tako napredni.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 14:54:30
|
|
|
|
minavb
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 15:31:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Sto se mene tice, ne mora Rus, moze i neki "Konan" koji jos uvek veruje u Odina i Valhalu Proizvodnja "vestacke kise" je ozon vec skupo kostala (sto se oblaka tice). Kad se prica o Noju, na planini Ararat stoji okamenjena barka...Cudo prirode ili ne????Sad ce ateisti po kamenicu I jos jedno, cvrsto verujem da je Tesla zaista izumeo sistem za vestacko izazivanje zemljotresa, kojim se sad Ameri slasno sluze.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 15:34:54
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: verolino Kad se prica o Noju, na planini Ararat stoji okamenjena barka...Cudo prirode ili ne????Sad ce ateisti po kamenicu Cek da uzmem neku povecu IZVORNA PORUKA: verolino I jos jedno, cvrsto verujem da je Tesla zaista izumeo sistem za vestacko izazivanje zemljotresa, kojim se sad Ameri slasno sluze. Ja sam gotovo sigurna da su je upotrebili na Japanu.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 15:39:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa da. Cilj je unistiti kako brojne (Indija, Indonezija,Kina), tako i mocne (Japan)
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 15:40:25
|
|
|
|
minavb
|
Malo mi je nejasno zasto Japan.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 15:43:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Verovatno zbog stabilne privrede.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 15:43:42
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Malo mi je nejasno zasto Japan. Upravo sam ovo htela da pitam, ali nisam htela da ispadnem glupa u društvu (low self esteem) Možda se neko zeznuo, pa umesto na Rusiju, uperio na Japan
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:05:19
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: verolino Verovatno zbog stabilne privrede. Jasno, ali i dalje ne kontam kako ih je japanska privreda ugrozavala.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:07:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Japanci su kefala. Ja verujem da bi oni, kad bi jednog dana po*izdeli na ceo svet, mogli iz zezanja da za pola sata konstruišu neku "igračku" i da nam rade šta hoće.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:12:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: verolino Verovatno zbog stabilne privrede. Jasno, ali i dalje ne kontam kako ih je japanska privreda ugrozavala. Jedino sto mi pada na pamet jeste da Ameri hoce totalni monopol nad ostatkom sveta. S tim u vezi sledeca na redu bi trebalo da bude Rusija.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:15:09
|
|
|
|
Brand new mama
|
Odabrali su Japan jer bi im za Kinu trebao zemljotres koji bi avtomatski prepolovio planetu Ma ja mislim da je samo Zemlja odlucila da malo sine stetocine(ljude) po glavi,da nam bar malo smanji broj. Od pocetka industrijske ere smo navatali toliko civilizacijskih bolesti da nam je kuga ko magareci kasalj.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:16:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Ma ja mislim da je samo Zemlja odlucila da malo sine stetocine(ljude) po glavi,da nam bar malo smanji broj. E, ali vatreni pojas Pacifika se pruza cak do Portugalije. Kako je moguce da pogadja iskljucivo mesta koja su prenaseljena???? Ima li koga od geografa ovde da to pojasni???
< Poruku je uredio verolino -- 28.4.2011 16:19:56 >
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:20:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Portugalci su sirotinja Dovoljno dobro objasnjenje
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:20:59
|
|
|
|
eni26
|
klik
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:26:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Milosrdni andjeo-termin je vrhunac ironije. Ali Kinezi ce im doci glave Svakih par dana Kinezi pozajmljuju Americi milijarde dolara, a onda Amerikanci sa tim istim parama kupuju kineske proizvode i lanac se duplira. Dobro rece onaj moj drug da su Cajnamenovi vanzemaljci, a ja dodajem, vanzemaljci-ali sa dobrim njuhom za trgovinu
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:36:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm ... Evo sad gledam ja Yt ovog "Digitalnog anđela". Ok, kontam da dosta prikazanog zaista ima logike, dešava se, svetom vladaju moćnici iz senke, obeležavaju nas prebrajaju kao pijune i td. Ali, šta mi nije jasno - zašto se uvek Bog spominje kao jedini spasilac, i zašto se kaže "navikavaju nas da žigosanje doživimo kao nešto normalno i pozitivno a ne kao odricanje od Boga ". Zar se sve, uvek, mora vrteti oko Njega? Zar ova rečenica nije mogla da izgleda ovako "navikavaju nas da žigosanje doživimo kao nešto normalno pozitivno, a ne kao stvar ličnog izbora? Zar imamo samo dve opcije - opredeliti se za jednu stranu, onu u kojoj će doći "antihrist" na vlast, sa sve svojim čipovima, ili za drugu, gde ćemo preživeti isključivo i samo ako verujemo u Boga? Nije fer. Zašto je to tako? Zašto nam se ne daje treća, peta opcija? Šta je sa ateistima, altruistima? Ne razumem to "dozivanje pameti" tako što će nam prikazati gomilu loših stvari i reći "e to vam je zato što ste se odrekli Boga". E pa nije tako. To je pretnja, licemerje, po mom mišljenju. Ovde smo gde smo jer smo ljudi od krvi i mesa, kvarljivi, postali od majmuna ili Adamovog rebra, šta me briga ko čije korene vuče. Pošto sama sebi sve više ličim na majmuna, volela bih da mi neko pojasni ovu moju gore iznesenu sumnju i misteriju.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:44:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Hm ... Evo sad gledam ja Yt ovog "Digitalnog anđela". Ok, kontam da dosta prikazanog zaista ima logike, dešava se, svetom vladaju moćnici iz senke, obeležavaju nas prebrajaju kao pijune i td. Ali, šta mi nije jasno - zašto se uvek Bog spominje kao jedini spasilac, i zašto se kaže "navikavaju nas da žigosanje doživimo kao nešto normalno i pozitivno a ne kao odricanje od Boga ". Tvorac digitalnog andjela je pomalo fanatican. Takav sam ja utisak stekla.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:45:28
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Šta je sa ateistima, altruistima? Verovatno si mislila na agnostike, ne na altruiste.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:46:23
|
|
|
|
Nina...
|
Sto se tice zemljotresa, pogledajte ovaj sajt gde je opisan nastanak i pomeranje tektonskih ploca tj. kontinenata: www.planeta.org.rs Ali bez obzira na to, uopste nije nemoguce da su ovaj japanski odradili Ameri.. kao sto je vec gore spomenuto.
< Poruku je uredio Nina... -- 28.4.2011 16:47:18 >
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:50:05
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: BubaMira Hm ... Evo sad gledam ja Yt ovog "Digitalnog anđela". Ok, kontam da dosta prikazanog zaista ima logike, dešava se, svetom vladaju moćnici iz senke, obeležavaju nas prebrajaju kao pijune i td. Ali, šta mi nije jasno - zašto se uvek Bog spominje kao jedini spasilac, i zašto se kaže "navikavaju nas da žigosanje doživimo kao nešto normalno i pozitivno a ne kao odricanje od Boga ". Tvorac digitalnog andjela je pomalo fanatican. Takav sam ja utisak stekla. To je taj film koji mi je drug doneo, koji je dobio od omladine 1389, kao i 1000 dindzi i gajbu piva da ide na neki protest.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 16:52:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
Auuu, Mina, kakvo pljuvanje po omladini 1389
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?