Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:59:55
|
|
|
|
Dora
|
Inače, Palić je divan ali je za prvi maj prebukiran! Pretprošle god. smo bili na Paliću, sat vremena smo tražili parking mesto, nismo mogli mrdnuti od gužve, u zoo vrt nismo mogli ući, u restoranu smo ručak čekali sat vremena a deca su u međuvremenu podivljala. Kući smo se vratili plačući (samo MM nije plakao, on se smejao al od muke)
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 23.4.2009 23:06:49
|
|
|
|
papagaj
|
Za 1 maj obicno idemo u Trsic tamo je prelepo za decu nema puno sveta velika poljana dosta prelepog prostora za setnju a usput se nesto i nauci idite u Trsic necete se pokajati
< Poruku je uredio Jeca RR -- 24.4.2009 21:50:45 >
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 24.4.2009 0:17:17
|
|
|
|
sneza24
|
Dobrodoslica za papagaja
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 24.4.2009 0:36:12
|
|
|
|
afrodita
|
Ako ne budemo smislili nesto pametnije i mi cemo na Palic. Samo kuci NECU!
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 24.4.2009 8:07:31
|
|
|
|
NadaR
|
Kozara,Mrakovica
|
|
[Obrisana poruka] 24.4.2009 9:20:24
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 21.4.2010 9:08:01
|
|
|
|
Anoniman
|
evo malo slikica lovačkog doma na nahorevu nadomak sarajeva, poznatijem kao "kod majmuna" jer stvarno imaju dva majmuna http://www.lovackidom.com/Gallery.aspx
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 21.4.2010 9:13:29
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Mi, dace Bog, odosmo na Palic za prvi maj vec smo rezervisali smestaj..
|
|
RE: Prvi maj - praznici 21.4.2010 9:40:00
|
|
|
|
bebironcic
|
Mi za 1.maj imamo goste!
|
|
RE: Prvi maj - praznici 21.4.2010 9:44:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja bih trebala biti u porodilistu ali ko zna...
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 21.4.2010 12:06:20
|
|
|
|
daca77
|
Ja cu konacno otputovati sa svojim m za Bec...prva agencija otkazala putovanje, jer je mali broj prijavljenih, kod drugih smo bili samo mi zainteresovanih, neki su radili za bg.agencije, pa je i polazak iz Bg...i konacno nadjosmo jednu koja organizuje iz Nisa...
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 21.4.2010 12:33:18
|
|
|
|
New Mom
|
Kući, broji se sitno, pa nema mrdanja nigde posebno, mm je ufrkisan. Ili ko zna, možda i u porodilištu.
|
|
RE: Prvi maj - praznici 21.4.2010 12:36:26
|
|
|
|
Mari86
|
Imamo kucu na Zabljaku..i tamo idemo samo nas dvoje... Kuca je u selu Vrulja...na vrhu planine...sve ponesemo i uzivanje...
|
|
RE: Prvi maj - praznici 21.4.2010 16:59:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi ćemo verovatno sa kumovima za Peštu.
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 21.4.2010 17:10:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi tjemo kod kumova u dvorishte...pravimo kotlic Ove godine verovatno necu videti Palic oko prvog maja...jer u onu guzvu ne zelim da idem...
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 21.4.2010 17:14:35
|
|
|
|
Nena81
|
Hm nisam se ni setila da bi mogli negde da odemo, bas ste mi dali povod za razmisljanje. Mm i ja mnogo volimo NS, ako bude lepo vreme eto nas tamo. Ako neko od RR-NS ostaje kod kuce mozemo i da pijemo kafu !
|
|
RE: Prvi maj - praznici 29.4.2010 12:09:19
|
|
|
|
Lilly*
|
Mi odosmo na Zlatibor sa kumovima. Baš se radujem, pobeći iz ove gužve i gungule Samo ćemo šećkati, brati cveće, roštiljati, miiliinaa
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 29.4.2010 13:01:38
|
|
|
|
Anoniman
|
nigde......MORAM DA RADIM
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 27.4.2011 12:25:14
|
|
|
|
NadaR
|
Da podignem malo temicu Sta planirate ove godine? Kakvo ce uopste biti vrijeme?
|
|
RE: Prvi maj - praznici 27.4.2011 12:43:10
|
|
|
|
Olga75
|
bas za 1 maj idemo na salas uzivancija , sami , rostilj , priroda a za 2 maj idemo na Palic u ZOO vrt , to nam je neka tradicija , malo je manja guzva pa se moze naci parking samo se andam da ce biti lepo vreme
|
|
RE: Prvi maj - praznici 27.4.2011 12:46:39
|
|
|
|
lesica
|
Mi cemo na Tresnju Rostilj,uzivancija... Lenka ce da juri po basti i takoooo
|
|
RE: Prvi maj - praznici 27.4.2011 12:48:41
|
|
|
|
minavb
|
Mi idemo u Vrnjacku banju.
|
|
RE: Prvi maj - praznici 27.4.2011 13:07:45
|
|
|
|
Dada81
|
Pogledajte meni je prelepo ,moguće da će biti gužva da mostić ne možeš preći ,ali izboriću se .za Davida
|
|
RE: Prvi maj - praznici 27.4.2011 13:11:14
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mi ćemo iz grada u grad - iz Beograda u Smederevo, na jedno popodne Negooo... prognoziraju kišu
|
|
RE: Prvi maj - praznici 27.4.2011 13:15:19
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
ne idem nigdje al ako Bog da iza 5 maja pošto ću biti na starom godišnjem odoh na more
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVEPovodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?