Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:39:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Lenka, kaaakooo je leeepoooo! Melem za oči, majke mi!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:41:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Lenka, kaaakooo je leeepoooo! Melem za oči, majke mi! Ana to je jedno od mjesta koje bih zaista od srca preporučila svakome ko dodje ili ide prema moru kroz mostar pa nek skrene malo prema Blagaju...zaista je predivnu...tišina ...ljepota... a tu gdje je tekija...ima stijena e sad ne znam koja je visina i gore se gnijezde orlovi... a izgleda isto ko da je neko nozem je srezo ....ma predivno
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:45:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi još nismo putovali kroz Bosnu jer bi verovatno tu i ostali! Kakva priroda!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:45:57
|
|
|
|
guppy RR
|
Mmmmmm, mi planiramo na Palić oko 20. aprila... malo da vodimo decu u ZOO. A za prvi maj verovatno se vraćamo kući u Slo.
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:46:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćao guppyka!
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:47:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam nijedne slike bas sa prvog maja,da vidite koja je to guzva!
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:49:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Kako je lepo Pčelice!
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:49:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Mi još nismo putovali kroz Bosnu jer bi verovatno tu i ostali! Kakva priroda! ima stvarno svega .... ana jel tebi mm bosanac????????????????
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:50:49
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Mmmmmm, mi planiramo na Palić oko 20. aprila... malo da vodimo decu u ZOO. A za prvi maj verovatno se vraćamo kući u Slo. ZOO vrt na Plaiću je predivan! Onaj Beogradski je nekako tužan...bljak A ovaj na Paliću baš lepo sredjen, i životinje su nekako bliže ja sam bila krajem marta prošle godine i bilo je oblačno i kišovito, ali smo se super provele!
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:53:54
|
|
|
|
Lilly*
|
Mi svakog prvog maja odemo na Frusku goru. Guzve budu ogromne, ali se svi sjate uz put ili uz restorane, tu bude "opstenarodno veselje" , ali zato kada se odvozas malo dalje ima predivnih mesta i budemo sami, drustvance, rostilj, malo pica i bude nam uvek super
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:55:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Nije mm bosanac, ja sam bosanka po ćaletu! On je iz Bosanskog broda!
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:56:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo ove godine planirali da idemo na Frušku goru, nismo dugo bili, a tamo je prelepo!
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:58:21
|
|
|
|
Lilly*
|
Anci, mozda se i sretnemo
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 10:59:19
|
|
|
|
Anoniman
|
hahah...i ja sam bosanka pa tjaletu....al moj je iz Zenice bolje retji Tjatitja Al mene kad bi odveli u brda...teshko da bi me vratili kutji....verovatno jer mi dosadila ravnica ...a ja volim da se penjem Inache je i Palic divan...al ne za prvi maj....onda ga ja zaobilazim u shirokom luku....a vala bi trebala ovih dana u Zoo mozda opet budem vijala pauna
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:00:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeste,i ima jos mnooog toga da se vidi! Otvara se ponovo nas hotel Jezero pa bi smo mogli da ugostimo nase forumasice!
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:01:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Nije mm bosanac, ja sam bosanka po ćaletu! On je iz Bosanskog broda! IZVORNA PORUKA: Smeshkica hahah...i ja sam bosanka pa tjaletu....al moj je iz Zenice bolje retji Tjatitja ma vidim ja .... nije krv voda .... drage moje bosanke
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:01:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Možda draga! Prepoznaću ti sina Smeshkice, mnogo me zbunjuju tvoja slova... čitam ko malo dete
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:04:25
|
|
|
|
Anoniman
|
hehe...pa mogu ja promeniti....ali ovako brze kucam Pa vala nije krv voda...
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:06:59
|
|
|
|
Anoniman
|
bjelasnica ... nakon snijega ...obicno za prvi maj ovako izgleda (naravno kad nema svijeta)
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:08:36
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaaaaaaaa ja bi tamoooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:11:19
|
|
|
|
Anoniman
|
bujrum Smeshkica ... nemoj places pa nismo na kraj svijeta .... ipak si ti ovdje na domaćem terenu
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:34:54
|
|
|
|
Modessty
|
Zoo vrt na Paliću
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:43:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Kako je lepo, Mod! Leti je verovatno još lepše!
|
|
|
|
RE: Prvi maj - praznici 15.4.2009 11:55:26
|
|
|
|
Dora
|
Mene je MM pozvao da idemo na rafting, što izgleda ovako: Ali meni se ne ide na 1. maj bez dece pa možda odemo na Adu Ciganliju. Rafting može da sačeka...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?