|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krštenje
31.3.2011 15:32:44   
JMPM
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Da moze se krstiti pod Ostrog, ali u donjem manastiru ili u donjoj crkvi prije Ostroga. Zakaze se krstenje unaprijed jer tamo bukvalno svaki dan ima krstenja.
Kako se zakaze unapred?Malopre sam dobila info da se ne zakazuje...ok,onda i vi ove pisite sta saznate i hvala vam user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 276
31.3.2011 15:54:12   
magnetic
I ja sam ovo juce procitala,ali eto moja prijateljica kaze da se ne mora zakaziti.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 277
31.3.2011 16:05:45   
JMPM
Hmmm...u svakom slucaju dobila sam bitne info u vezi toga sta treba (odnosno da nista ne treba od propratnog sadrzaja). Hvala magneticuuuuuu user posted image  (ovde ima ovaj grl grl user posted image )

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 278
31.3.2011 23:59:49   
IVA 11
Nasi kumovi su morali da zakazu par dana prije. A moje sestre nisu, sve zavisi kako se kome podesilo.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 279
1.4.2011 0:20:07   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Znalci pomagajte user posted image

M
Ko placa krstenje i koliko otprilike? Ako se dogovorite sa kumom da ce te vi da placate krstenje, to je ok. Ne postoji neko pravilo. Sto se tice cene krstenja to ti ja ne mogu reci. U nekim crkvama postoje tarife za krstenja. Ali ima svestenika koji se toga ne pridrzavaju i koji kazu ''koliko das. A, ima i onih koji ti kazu cenu
Ko kupuje peskir i svijece? Opet je stvar izbora i dogovora.
Da li ste postili ako ste krsteni ili krstite u vrijeme posta? (ja kazem MM da treba, a tako sam i nasla na netu, medjutim ovdje nam nisu nista rekli). Nekada se krstenje i vencanje obavljalo u sklopu Liturgije, pa je trebalo da se posti i onda na kraju tog cina da se ksteni ili vencani priceste. Danas se krstenje obavlja van sluzbe. Moze muz da posti i pre krstenja da se na Liturgiji pricesti.

Dok ja vidim user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

Elem MMu je rekao pop da posti ovu sedmicu(i ja sa njim user posted image ) i da se u nedelju pricesti, ali u nedelju treba da krsti toga maloga, pa onda ne zna ni sam sta ce i kako ce (roditelji od tog malog nece postit). Sutra ide kod popa da pita...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 280
2.4.2011 22:34:02   
mejvis
Mi se sutra krstimo!!!user posted image
Dogovorili smo u 1h crkvu i u 2h restoran. Oko 25 gostiju+ mala deca (za njih ne plaćamo restoran pa ih nismo ni brojali! user posted image
Krštenje je kod nas 4000 din i po običaju plaća kum. Jakša će imati košuljicu- bodić zelenu karo i teksas tregerice. Biće 21C, pa će imati samo tanku jaknivu preko i bele patikice Pavle za prohodavanje! user posted image
A mama još nije smislila šta će da obuče!user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 281
2.4.2011 22:38:36   
dunja RR

Mejvis neka je sa srećom krštenje, DIVNO user posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 282
2.4.2011 22:40:15   
Ana RR
Srećno krštenje, mejvis user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 283
2.4.2011 22:45:27   
choopa choops
Mejvis neka je srecno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 284
2.4.2011 23:32:44   
mejvis
Hvala ženske!!! user posted image

Direktna veza do poruke: 285
2.4.2011 23:34:01   
New Mom
Srećno, mejvis! Veliki ljubac za Jakšu!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 286
5.4.2011 22:49:52   
choopa choops
JMPM pitala sam drugaricu za krstenje pod Ostrogom. Kaze ona da se ne treba zakazivati, tj. da oni nisu zakazivali, vec da se krstenja vrse svaki dan u dva termina u 10h i 12h. Tako je bilo prije skoro 2 godine, mada ne bi bilo lose da se provjeri jos nekako...

EDIT ANA RR: Pošto je JMPM videla post obrisala sam podatke. Šaljite putem PP takve stvari.

< Poruku je uredio Ana RR -- 6.4.2011 9:48:29 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 287
5.4.2011 22:51:36   
indy_25
mejvis srecno krstenje user posted image

Direktna veza do poruke: 288
6.4.2011 8:32:49   
JMPM
IZVORNA PORUKA: choopa choops

JMPM pitala sam drugaricu za krstenje pod Ostrogom. Kaze ona da se ne treba zakazivati, tj. da oni nisu zakazivali, vec da se krstenja vrse svaki dan u dva termina u 10h i 12h. Tako je bilo prije skoro 2 godine, mada ne bi bilo lose da se provjeri jos nekako...

Hvala ti Choop user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 6.4.2011 9:48:43 >

Direktna veza do poruke: 289
18.4.2011 11:16:12   
Anck Su Nmaun
I mi smo zakazali krstenje Tarici , za prvi rodjendancic user posted image u Manastir Hopovo na Fruskoj Gori user posted image user posted image user posted image
Inace krstenje je 5 000

A  imam problem sa trazenjem lepe haljinice, nadam se lepom vremenu jer je ipak to vec polovina Maja.   Ako neko ima neku idejicu gde bi mogle nesto tako lepo da uzememo i za krstenje i za prvi rodjendan!?

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 290
18.4.2011 14:42:17   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

A  imam problem sa trazenjem lepe haljinice, nadam se lepom vremenu jer je ipak to vec polovina Maja.   Ako neko ima neku idejicu gde bi mogle nesto tako lepo da uzememo i za krstenje i za prvi rodjendan!?

Haljinica za prvi rođendan <- KLIK

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 291
18.4.2011 14:57:58   
majathegreat
Ja dete neću krstiti. Mislim da ima pravo da o tome sama odluči.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 292
18.4.2011 16:26:09   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: majathegreat

Ja dete neću krstiti. Mislim da ima pravo da o tome sama odluči.

I ja bih tako volela, ali ne mogu da se izborim sa mm i kompletnom mojom i njegovom familijom user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 293
18.4.2011 22:36:25   
Iwana87
Razmisljam,mada mislim da cu odluciti tek kad budem videla nesto da mi se svidja,i zavisi kakvo vreme bude.krsticemo ga za rodjendanuser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 294
19.4.2011 12:37:46   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Anck, ne znam da li ti se svidja OVAKO nešto. Meni je baš lepa user posted image
edit: našla sam je na OVOM sajtu.

< Poruku je uredio Snelle -- 19.4.2011 12:40:00 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 295
19.4.2011 14:18:29   
pepeljuga
Lepa je haljinica!
A Snelle, ja se ubih jedan dan trazeci ovaj sajt sa Jungle stvarima, nesto mi je bas trebalo, gde si tad bila sestro slatka user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 296
19.4.2011 17:16:15   
vukosava
cim mi niko ne odgovara mora da sam pitala nesto glupo, znaci moraju da se picnu

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 297
19.4.2011 18:50:06   
New Mom
IZVORNA PORUKA: vukosava

cim mi niko ne odgovara mora da sam pitala nesto glupo, znaci moraju da se picnu

Ne vidim ti prethodno pitanje.user posted image
Ako misliš da li treba da se dete picne kod krštenja, mislim da ne treba ništa specijalno ako roditelji neće, ali meni je lično to svečana prilika, pa tražim i haljinicu koja nije baš za svaki dan. A i devojčice prirodno izgledaju tako picnutije (sem ako dečake nisu obukli u mini odela i svečane košulje i sl.).

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 298
19.4.2011 20:13:17   
mejvis
Hvala drugari!!! Super nam je bilo na krštenju, Jakša je malo plakao a posle je bilo sve super! user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 299
19.4.2011 22:46:38   
mmms
Mi smo krstili malu pod Ostrog i znam da se krstenje ne zakazuje,termini su u 10h i 12h,dodjete samo malo ranije da uzmu podatke vase i kumove!!!Krstenje pod manastirom Ostrog je prelepo!!!!!

mamin zivot je rodjen 06.04.2008.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Bas slicno ali razlicito :)
pisuljica

Lepse je:

Andrej (65%)

Andrija (35%)

Ukupan broj glasova: 97

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here