|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sami sa bebom/detetom
19.4.2011 9:12:34   
magnetic
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Sto ste neurozne user posted image ...i ja sam sama do 16 sigurno nekad i mnogo duze i flipnem nacisto ali ja treba da animiram dvoje dece user posted image ...sad shvatam koliko je bilo lako sa jednim detetom
Sto bi rekla moja drugarica:jedno k'o  nijedno,dvoje k'o cirkususer posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 51
19.4.2011 9:14:10   
Lu
I još nešto samo da kažemuser posted image
Meni je drago da sam bila sama sa djetetom i opet bi isto ponovila jer nikoga drugog ne bi podnosila u svojoj blizini, niko ne zna naš raspored, naše rituale, navike...svako drugi bi mi samo poremetio raspored!
Imala sam mamu blizu ali ona nikad nije bila kod nas u tom smislu da pomaže samo u gostima, ja sam tako htjela i ne kajem seuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 52
19.4.2011 9:18:18   
Brand new mama
Pun mjesecuser posted image Ma,cure,stvarno svako prolazi kroz bukvalno isto.Mm je bio 500 km dalje i radio je prekovremeno da bi dolazio svaki drugi vikend,a mama i svekrva su mi na ohhhoooo odavde i bile su sa mnom samo kad sam se porodila i to sveukupno 40 dana(racunajuci da su obje imale tad probleme sa paralizom ruke,pa sam ja opet sve radila sa bebijem jer su se one plasile,realno,da ne izgube snagu u ruci i ispuste bebu) .ja sam vodila bebicu sama i na kontrole,uspavljivala,animirala,premirala na reakcije na vakcinu(a za prvu je bila aktuelna svinjska gripa i u ordinacije je bio klinac sa istom-za mene panicara i previse). Ali,stvarno,hvala Bogu pa nam klinci nemaju vece probleme od nemirnosti. Sada sam toga bas svjesna,jer mi par prijateljica ima bebe sa zdravstvenim problemima

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

Direktna veza do poruke: 53
19.4.2011 9:19:54   
minavb
IZVORNA PORUKA: Lu RR

I još nešto samo da kažemuser posted image
Meni je drago da sam bila sama sa djetetom i opet bi isto ponovila jer nikoga drugog ne bi podnosila u svojoj blizini, niko ne zna naš raspored, naše rituale, navike...svako drugi bi mi samo poremetio raspored!
Imala sam mamu blizu ali ona nikad nije bila kod nas u tom smislu da pomaže samo u gostima, ja sam tako htjela i ne kajem seuser posted image

user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 54
19.4.2011 9:20:57   
lanajelena
I ja jos nesto da kazemuser posted image meni je lakse kada sam sama jer kad mi je mm kuci onda imam jos jedno dete na grbaci...kada sam se drugi put porodila oterala sam ga na posao posle dva dana

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 55
19.4.2011 9:23:38   
magnetic
IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Pun mjesecuser posted image Ma,cure,stvarno svako prolazi kroz bukvalno isto.Mm je bio 500 km dalje i radio je prekovremeno da bi dolazio svaki drugi vikend,a mama i svekrva su mi na ohhhoooo odavde i bile su sa mnom samo kad sam se porodila i to sveukupno 40 dana(racunajuci da su obje imale tad probleme sa paralizom ruke,pa sam ja opet sve radila sa bebijem jer su se one plasile,realno,da ne izgube snagu u ruci i ispuste bebu) .ja sam vodila bebicu sama i na kontrole,uspavljivala,animirala,premirala na reakcije na vakcinu(a za prvu je bila aktuelna svinjska gripa i u ordinacije je bio klinac sa istom-za mene panicara i previse). Ali,stvarno,hvala Bogu pa nam klinci nemaju vece probleme od nemirnosti. Sada sam toga bas svjesna,jer mi par prijateljica ima bebe sa zdravstvenim problemima
I to je jedino bitno,a jednog dana cu se i naspavati i odmoriti.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

Direktna veza do poruke: 56
19.4.2011 9:35:58   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: ivaj

Alexx,Jeco,sta je sa vama u poslednje vremeuser posted image Poenta teme je jedno a vi piset_e nesto deset_o.Kao da uvek namerno kontrirate.Previse se ocekuje od dece?user posted image Pravi komentar za zenu u problemu.

Ja sam se nadovezala na postove ispod kojih sam pisala, gde su se žene žalile da im bebama ništa ne drži pažnju. Posle sam pisala o problemu koji je u pitanju.
Žao mi je ako misliš da kontriram, ali to samo tako izgleda jer nisam u fazonu tapšanja po ramenu, već iznošenja svog mišljenja. Ne jednom sam pomogla svojim iskustvom na ovom forumu, i druga iskustva su pomogla meni. Po meni su teme za tapšanje po ramenu chat teme, za beskonačne smajlije. U ovakvoj temi pišem ono što mislim, ono o čemu imam iskustvo. A da sad ne bi ovo sve zvučalo mnogo strogo, evo jedan smajli user posted image

< Poruku je uredio *Alexx* -- 19.4.2011 9:37:05 >

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 57
19.4.2011 9:40:23   
Vučko.ba.
đe si Alexx kontrašice stara user posted image user posted image user posted image user posted image
a i onaj Bambi kontrira pa kontrira čudo jedno user posted image user posted image user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 58
19.4.2011 9:41:45   
Jeca*
nemoj da ti bambi.....piiiiiiiiiiiip user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 59
19.4.2011 9:42:12   
Vučko.ba.
IZVORNA PORUKA: Jeca*

nemoj da ti bambi.....piiiiiiiiiiiip user posted image

user posted image user posted image user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 60
19.4.2011 9:42:49   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

đe si Alexx kontrašice stara user posted image user posted image user posted image user posted image
a i onaj Bambi kontrira pa kontrira čudo jedno user posted image user posted image user posted image

Vučkoooo!!!! user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 61
19.4.2011 9:50:50   
Snelle

E sa ovim se u potpunosti slažem! Kad sam se tek porodila i narednih par meseci najviše me je izluđivalo kad mi neko dođe, pa nam poremeti dnevni ritam...posebno ako imaju malu decu, pa ja L. taman uspavam a dete počne da vrišti i probudi je user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 62
19.4.2011 9:54:23   
magnetic
IZVORNA PORUKA: Snelle

E sa ovim se u potpunosti slažem! Kad sam se tek porodila i narednih par meseci najviše me je izluđivalo kad mi neko dođe, pa nam poremeti dnevni ritam...posebno ako imaju malu decu, pa ja L. taman uspavam a dete počne da vrišti i probudi je user posted image

Zato ja svoje ne vodim na babine,jer znam kako je meni bilo.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 63
19.4.2011 9:59:26   
Dada81
Sve što su Lu i Magnetic rekle ...Samo što evo sada kad uganuh nogu ,ja nemam nikoga blizu ,a to će nam poremetiti rutinu i sve joooj .A,SAMO DA BUDE UGANUĆE ,A NE NEŠTO VIŠE .....user posted image user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 64
19.4.2011 10:20:39   
Shishica
IZVORNA PORUKA: Snelle

A ja mislila da sam namcor zato sto ne volim da nam neko dodje user posted image

< Poruku je uredio Shishica -- 19.4.2011 10:21:10 >

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 65
19.4.2011 10:34:10   
Brand new mama
IZVORNA PORUKA: Dada81

Sve što su Lu i Magnetic rekle ...Samo što evo sada kad uganuh nogu ,ja nemam nikoga blizu ,a to će nam poremetiti rutinu i sve joooj .A,SAMO DA BUDE UGANUĆE ,A NE NEŠTO VIŠE .....user posted image user posted image user posted image

nadam se da ce sve da bude OK,jer je meni bilo ukocilo cijelu lijevu stranu pa sam se set_ala ko her Flik,sve zabacujuci nogu da me sto menje boli,a seronjica je taman bio u fazi da ga nesto nosim.Valjda su mame zato mameuser posted image
PS-I ja sam mislila da sam nenormalna sto volim kad smo sami-cim mi neko dodje unese promjene,pa se ja zbunim i nemam pojma gdje mi sta stoji.A uvijek mi je glupo da naredjujem i onda prije sve ja sama odradim

< Poruku je uredio Brand new mama -- 19.4.2011 10:35:43 >

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 66
19.4.2011 10:47:09   
Anoniman
Sama sam sve vreme , godinama user posted image
Vadim i sklanjam igracke , pa vracam kad ih zaboravi ,  Aki je veliki za njega mi ne treba ideja , on ih daje meni , a beba sta ce cuti i ceka da poraste user posted image

Direktna veza do poruke: 67
19.4.2011 10:48:43   
Jeca*
a i beba ima Akija user posted image
e da...to sa sklanjanjem igracaka radim i ja, oduvek. To je super stvar user posted image  

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 68
19.4.2011 10:50:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca*

a i beba ima Akija user posted image
e da...to sa sklanjanjem igracaka radim i ja, oduvek. To je super stvar user posted image  

Samo u njega gleda , on kad joj se nasmeje ona se sva rastopi , divno je to sto gledam user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 69
19.4.2011 10:54:27   
Ana RR
Tako je moja sestra gledala u mene (8 godinaa sam starija) user posted image to je neverovatan osećaj, bila sam najvažnija na svetu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 70
19.4.2011 16:46:00   
marija32
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Tako je moja sestra gledala u mene (8 godinaa sam starija) user posted image to je neverovatan osećaj, bila sam najvažnija na svetu user posted image

Tako i ovo dvoje mojih sada, nikome se ne raduje kao njoj, a i ona njemu,a ja uzivam gledajuci ih!

A da ne odem u off, i ja sam stalno sama sa decom i toliko sam se navikla, da mi mm smeta kada je kod kuceuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 71
19.4.2011 21:12:39   
Zvoncica77
Pozdrav svim mamicama!Evo da vam se i ja pridruizim.
Moj Aleksa ima 9 meseci,i sami smo po ceo dan i noc,posto sam samohrana majka.Nemam apsolutno nikakvu pomoc,posto mi je i majka umrla.Tesko je,jako tesko kada je sve na tebi,od svakodnevne brige,presvlacenja,spremanja klope,preko doktora,animiranja deteta i sl.Sto puta mi se desilo da pomislim da vise nemam ni snage ni zivaca,ali jedan njegov osmeh sve baca u vodu.Sta god mi pricale,nismo ni svesne koliko smo jake i sta sve mozemo da izdrzimo.Zato zenske osmeh na lice i uzivajte u svojim bebcima i bavite se njima,vratice nam se to sve visestruko.Takodje imam srecu da je Aleksa za sada dobra beba,ume sam da se zaigra,nije nervozna beba,mada ima svojih momenata.Od 4 meseca spava po celu noc,ali ja ne,budim se na svaki njegov okret.Mozda jos uvek vucem traume sto je rodjen prevremeno i imao razne komplikacije na rodjenju,ali mislim da mi to daje dodatnu snagu.Kada se on sam izborio sa svojih 1200g na rodjenju,ali bas am jer je bio odvojen od mene 2 meseca,pa sve cu uraditi da nadjem i snage i zivaca i strpljenja,sto je svakako jako potrebno.
Pozdrav svima!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 72
19.4.2011 21:29:08   
magnetic
Bravo Zvoncice i svaka castuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Zvoncica77)
Direktna veza do poruke: 73
19.4.2011 21:40:12   
marija32
Zvoncice, svaka cast, drzite seuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 74
19.4.2011 22:12:47   
Lu
A ja sam baš danas razmišljala kako bi bilo divno da nam se javi jedna samohrana majka, pa da vidimo kako je i zaraditi sama za dijete/djecu i istovremeno  brinuti o njimauser posted image
Zvoncice 77, dobro nam došla i svaka ti častuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako birati sigurne igračke za bebe?
Dobra igračka odgovara uzrastu deteta, napravljena je od kvalitetnog, netoksičnog materijala, nema delove koji otpadaju ...
Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here