|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Voda
14.4.2011 15:03:25   
Olga75
Cmoki , sigurna sam da te Lu nije ismevala , nemoj da si na kraj srca , tu smo da razmenjujemo misljenja
mene stvarno ,recimo ,interesuje na kojoj tempraturi plastika pocinje da isparava

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Cmoki)
Direktna veza do poruke: 301
14.4.2011 15:03:37   
*Alexx*
Lu je jedna divna osoba, ni mrava ne bi zgazila. Ali ti i dalje nisi odgovorila na naša pitanja. user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Cmoki)
Direktna veza do poruke: 302
14.4.2011 15:05:45   
Cmoki
Za sve zainterosovane voda, koja se procisti pomocu filtera. Ima ih razne varijante. Potrazite one koje dodaju minerale, a istovremeno ciste vodu od hlora i bakterije. Ja koristim filter kesice(kao cajne)  iz Norveske i sam dosta zadovoljna. Nisu skupe, nabavljam ih iz Makedoniju i jeftinije su nego li flasirana voda.

(odgovor članu Cmoki)
Direktna veza do poruke: 303
14.4.2011 15:07:03   
Anoniman
Ovo je tema o vodi i deci, i vodi uopšteno. Ne o plastici, i ne o zagađivanju životne sredine. Ako odgovarajućih tema nema na forumu, slobodno otvorite ako imate štada podelite. Ovo je pogrešna tema za touser posted image

(odgovor članu Cmoki)
  Direktna veza do poruke: 304
14.4.2011 15:07:22   
Ana RR
Hvala na info.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Cmoki)
Direktna veza do poruke: 305
14.4.2011 15:10:37   
Cmoki
Molim te reci mi za koju temu treba da bude ova tema "Flasirana VODA"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 306
14.4.2011 15:16:20   
Anoniman
Ako je reč o samom sastavu vode,o tome da li deci prokuvati vodu ili ne, da li im davati ili ne, koliko popiju....to je ova tema.
Ako je reč o tome šta ambalaža ispušta u vodu, koliko je ta ambalaža štetna, za nas ili za planetu, to nije tema voda, već reciklaža, ekologija, plastika i dr. Nadam se da se razumemo.

(odgovor članu Cmoki)
  Direktna veza do poruke: 307
14.4.2011 15:19:07   
Cmoki
Znaci tu se ne treba reci sta je stetno dati deci ?  Ne treba reci da nije dobro da to piju zato sto moze da ima posledice?
To je druga tema?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 308
14.4.2011 15:19:40   
Anoniman
Dajem mu vodu od prvog dana jer je imao blagu zuticu i na Ad mleku je od pocetka. Voda je Rosa i prokuvavam je. Sada sa 6 punih meseci popije preko 100ml dnevno, a ranije sam pazila da bas ne popije vise od 100.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 309
14.4.2011 15:20:47   
Anoniman
To bi bilo kao da ovde pišem da deci ne treba dati šunku sa mesec dana. Druga tema, ali treba reći.

(odgovor članu Cmoki)
  Direktna veza do poruke: 310
14.4.2011 15:29:48   
Cmoki
Ovo je strasno!! Da ali  kada bi pricali o sunku i tema bi bila SUNKA!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
14.4.2011 15:33:40   
Olga75
Cmoki , u cemu je problem ?
pricamo o vodi u ovoj temi a postoje i druge teme , gore je pretrazivac , ukucas kljucnu rec , izbaci temu i to je to user posted image
necemo se prepirati
slazem se da pet ambalazi treba ihahaj godina da se razgradi , da iz nje isparavaju fenoli i cuda kad se zagreje i trista svaste ali ovo nije tema o tome

< Poruku je uredio Olga RR -- 14.4.2011 15:47:41 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Cmoki)
Direktna veza do poruke: 312
14.4.2011 15:38:09   
Cmoki
Nema problema, koja je poenta ovog foruma???? Za tracanje , prepirke i ismevanje drugoga
Necu vise da ucestvujem. Hvala na paznji

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 313
14.4.2011 15:43:42   
Dada81
Ja pijem Zlatibor ,mada i ona ima kamenac ,uverila se kad je prokuvah sebi za čaj. Njemu dajem prokuvanu Rosu i voli je.

Cmoki ,znam da želiš da nas osvestiš zbog naše dečice i stvarno sve je to u redu ,i naravno da je plastika štetna ,a mm je takođe spomenuo da nikada ne bi kupio vodu tamo u nekoj usputnoj prodavnici gde se te flaše ''prže'' na Suncu ispred te prodavnice.Znači ,važno je to skladištenje .I veruj da bih najradije volela (to sam poželela dosta puta) da živim u vremenu svoje majke ,tamo neke 1940 ,kada je SVE bilo više ekološki i zdravije.Znači ,selo ,neprskano ,sve same staklene flaše (to se i ja sećam) Sada je to prosto nemoguće! Moje dete pije iz staklene flašice ,ali znam da će kada odraste sa drugarima iz škole navratiti i kupiti sok ,koji je sada naravno 90 % dostupan u plastici. I najgore ,uopšte nije jedini . Ovo je već globalni problem koji je nemoguće ispraviti .
Šta ako ja nemam uslove kupiti te filtere ,nemam nikoga u inostranstvu ,jednostavno nemam nikakve mogućnosti. Pa,šta ću sada,naravno da se borim za opstanak na ovoj zagađenoj planeti svim i svačim ,ali je nemoguće promeniti toliko toga.
Izvinite na ovako dugom postu i neka mi niko ne zameri ,molim vas!

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 314
14.4.2011 15:54:17   
Anoniman
Auf ja omasih temu pisuci o tome da li i koju vodu dajem bebi.
Mi pijemo cesmusu, nadam se duser posted image a nemam gradjevinski materijal u bubrezima...

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 315
14.4.2011 15:56:19   
Anoniman
Mi smo pre  3 godine uzeli aparat-hladi i greje,koristimo Odmenjsku vodu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 316
14.4.2011 15:57:14   
Anoniman
Dopada mi se onaj preciscivac sto se postavi na cesmu ili onaj bokal s istom namenom.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 317
14.4.2011 15:57:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magiNS

Auf ja omasih temu pisuci o tome da li i koju vodu dajem bebi.
Mi pijemo cesmusu, nadam se duser posted image a nemam gradjevinski materijal u bubrezima...

Na pocetku trudnoce su mi radili uz bubrega(zbog bolova),u desnom 3 kamena velicine-svaki po 7mm sa peskom,levi je ok.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 318
14.4.2011 16:44:14   
Dada81
Magi ,nisi ti ,ja sam ,''malo'' user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 319
15.4.2011 23:41:11   
marija32
I ima li potrebe detetu od 9 meseci prokuvavati Rosu koju mu dajem za pice a ne za spravljanje formule?

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 320
15.4.2011 23:55:49   
Anoniman
marija , ja mojoj Nini koja ima 4 meseca ne prokuvavam Rosu , pije je tako , direkt sipanu iz flaše i malo smlačenu .

< Poruku je uredio BubaMira -- 15.4.2011 23:56:14 >

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 321
16.4.2011 8:40:42   
prolece
IZVORNA PORUKA: Cmoki

Ne Lu ti si zelela da me oteras, da prestanem da pisem, davala si smesne i zajadlive komentare na moje postove. Zasto postoji ovaj forum da bi se prepucavale? Nije bila to moja namera, ja sam odabrala ovaj forum za razmena misljenja, to nisam dobila, dobila sam neko sto bez cinjenica moze da me kontrira i ismeva. Ako je tvoja namera kao ono sa slikom da me isprovociras, uspela si.  Ja sam samo dala argumente i to sto je neko nucno istrazio. Htela sam samo da razgovaram o tome kolika je nasa svest o tome sta pijemo zato sto sam imala loso iskustvo i htela sam to i da podelim sa ostalima, ocigledno je da sam dobila samo smesakja i ismevanje.
Koji je tebi? Napadaš Lu bez ikakvog razloga. Žena uopšte nije provokator. Od kad sam na forumu, nikad ni sa kim nije došla u konflikt.
A šta si ti htela? Da se pojaviš ovde, nabacaš neke informacije i mi to bezuslovno prihvatimo?!

(odgovor članu Cmoki)
Direktna veza do poruke: 322
   [Obrisana poruka]
16.4.2011 8:42:52   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu prolece)
  Direktna veza do poruke: 323
16.4.2011 9:16:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagi

O neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 324
16.4.2011 11:24:56   
marija32
IZVORNA PORUKA: BubaMira

marija , ja mojoj Nini koja ima 4 meseca ne prokuvavam Rosu , pije je tako , direkt sipanu iz flaše i malo smlačenu .

Hvala Buba.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here