Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
[Anketa]
|
Kupovne ili domace kasice
|
Domaće kašice |
|
Kupovne kašice |
|
Ukupno glasova: 22
|
(Poslednji glas : 27.6.2020 11:41:06)
(Glasanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 3.3.2011 8:59:19
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: ivaj Juvitanina bundeva je bas mnogo retka,Jelena takvu nece da jede. Retka? A meni je baš gusta Ja to izmešam sa bananom, da je malo razbijem.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 3.3.2011 9:02:36
|
|
|
|
ivaj
|
Moguce Snelle da se pogodila takva teglica.Pre neki dan sam kupila juvitaninu koja je bila skroz gusta.Ja sve mislila ne valja,proveravala datum,ali izgleda da je takva 'serija'.Inace su skroz retke.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 3.3.2011 9:05:49
|
|
|
|
Snelle
|
Ja izgleda stalno nalećem na te guste. Kad bih naišla na retku ja bih je bacila, jer bih mislila da je pokvarena
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 3.3.2011 9:08:41
|
|
|
|
minavb
|
I ja sam naisla na gustu. Em je bila gusta em bljutava, a inace je tako ukusna i slatka.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 3.3.2011 9:38:14
|
|
|
|
Ana007
|
IZVORNA PORUKA: ivaj A ja sam pre neki dan kupila hippovu kasicu brokoli i riza i bila je odlicna! Bas onako kako treba,gustina i ukus,ma smazala je celu za obrok. Juvitanina bundeva je bas mnogo retka,Jelena takvu nece da jede. E pa na tu hippovu brokoli riza mi se gadila i mrštila .Ma svako je dete drugacije,nekom se sviđa nešto nekom ne. Meni je svaka muskantna tikva bila retka,nijednom nije bila gušća.
< Poruku je uredio Ana007 -- 3.3.2011 9:39:34 >
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 3.3.2011 14:14:20
|
|
|
|
Ana007
|
Evo ja sam joj sad dala da proba Sunval karfiol/krompir,jeste gusta majku joj .Sipala sam malo vodice,pa je bilo okey .Da sam naopačke okrenula teglicu otvorenu,ja mislim da ništa ne bi ispalo iz nje,koliko je gusto
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 3.3.2011 14:22:02
|
|
|
|
ivaj
|
Mislim da je to zbog karfiola. Evo Jeca je malopre jela spanac i krompir(isto sunval) i mnogo je bolja.Jeste da sam i nju morala da razredim ali ipak nije toliko gusta i suva. Malopre mi svekrva donela juvitaninu kasicu i vidim da u sastavu ima i soli Bas bzv.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 3.3.2011 15:27:27
|
|
|
|
Ana007
|
Ne znam zbog čega je onoliko gusto,ali ono je najgušća kupovna kašica koju sam videla do sada .I nije nešto oduševljena,sve mi pravila kiselu facu
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 15:47:36
|
|
|
|
Vika
|
Ja polako prikupljam iskustva i informacije jer treba da se upustimo u "avanturu" kašica i naleteh na OVO
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 15:53:47
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: Vika Ja polako prikupljam iskustva i informacije jer treba da se upustimo u "avanturu" kašica i naleteh na OVO bas lepo mada je nezgodno kad naidje period, kao kod S, kad nece kuvano, vec kupovno, mada ja najvise uzimam juvitanu slane i frutek od vocnih
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 15:59:46
|
|
|
|
majathegreat
|
IZVORNA PORUKA: bebablue mada ja najvise uzimam juvitanu slane i frutek od vocnih isto, jedino hipp sa šumskim voćem i šipkom jer to nema frutek.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 16:05:53
|
|
|
|
bebablue
|
Hipp nismo probali, samo frutek vocne, a i vise mi se dopadaju nego vocne juvitanine, nekako su vockastije
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 16:13:17
|
|
|
|
Vika
|
Na Fruktalovom sajtu ima sastav svih kašica ali dodaju šećer. Na Hippovom nema sastava, Sunval ima slovenački sajt i koliko vidim nema nikakvih dodataka. Sad kopam Juvitanine... Evo ih ovde na jenom mestu, sa navedenim sastavom KLIK
< Poruku je uredio Vika -- 7.4.2011 16:17:16 >
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 16:16:33
|
|
|
|
majathegreat
|
IZVORNA PORUKA: Vika Na Fruktalovom sajtu ima sastav svih kašica ali dodaju šećer. Nije u svim dodat šećer, mada meni to ne smeta.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 16:19:10
|
|
|
|
ivaj
|
Ali koje onda kupovati?! Hippove su skupe a juvitanine ruku na srce bezveze(jelena ih nece,posebno slane,imaju bas odvratan ukus).A nema sanse da kuvam stalno-i to i brokoli i spanac i karfiol,...ne mogu da stignem. Frutek sam videla da se prodaju samo slatke. Vise stvarno ne znam
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 16:27:43
|
|
|
|
majathegreat
|
Moje dete juvitanine jede samo slane iako su meni odvratne. Slatku smo probali samo od kupine i bila mi je nekako kisela, a i ona je nije htela. A tu slanu jede jednom nedeljno, ostalo kuvam, ali ne kuvam svaki dan, nego dva puta nedeljno, pa razdelim u teglice. Slatke kašice jede od početka samo frutekove, pa druge nismo ni probali, samo kao što rekoh, neke što frutek ne pravi kombinacije. Slane smo probali hipp i te joj se, na moju sreću ne sviđaju, a valjda zato što su bljutave, nema soli.
< Poruku je uredio majathegreat -- 7.4.2011 16:29:17 >
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 16:29:59
|
|
|
|
ivaj
|
Stvarno moze da stoji ta kuvana hrana? Pa kakav sutradan bude krompir na primer?
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 16:32:26
|
|
|
|
majathegreat
|
Napravim kašice i u frižider, kuvam recimo u nedelju, ručak ima i za ponedeljak i utorak. Ništa im ne fali.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 16:34:16
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: ivaj Stvarno moze da stoji ta kuvana hrana? Pa kakav sutradan bude krompir na primer? Ja sam uvece kuvala za ujutru i nista nije falilo... A i dr mi je rekla da se ne zatvaram u kuhinju , vec da provodim kvalitetno vreme sa detetom... Mada smo do skoro preferirali kupovne, ali sad kad kuvam stoji mi u frizideru preko noci i nista ne fali...
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 7.4.2011 17:31:56
|
|
|
|
Verus
|
Ja ovo isto radim. IZVORNA PORUKA: majathegreat Napravim kašice i u frižider, kuvam recimo u nedelju, ručak ima i za ponedeljak i utorak. Ništa im ne fali.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 15.4.2011 11:16:20
|
|
|
|
Vika
|
Ja sam još "gušter" što se tiče ishrane, ali mi recimo bode oči to što je u kupovnim kašicama recimo šargarepe 35%, krompira 10%, karfiola5% a ostalo dodaci poput ulja ili skroba. U nekim i šećera, soli... Šta vi mislite, da li to samo treba uzeti u obzir ili je to veća "mana"? Potrudiću se da sve što mogu pravim sama, jer imam i svoju baštu u kojoj se kontrolisano gaje neke povrćke i voćke,i u selu mogu nabaviti domaća jaja i mesa kasnije, a ostalo ću kupovati.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 15.4.2011 11:20:58
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam uglavnom pravila slane kasice a slatke kupovne sad davala kad nekog voca nije bilo npr. breskvu , sljivu i tako
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 15.4.2011 11:24:25
|
|
|
|
minavb
|
Vika, ako vec imas namirnice koje sama kontrolisano proizvodis, kuvaj. U tom uzrastu sam kuvala sve, samo sam davala spanac i brokoli iz teglice. Sad vec dajem vise kupovnih kasica, mada i dalje vise kuvam.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 15.4.2011 12:51:23
|
|
|
|
Vika
|
Mina, šta je problem sa spanaćem? Vidim da koristiš kašice, za smrznuti sam čitala šta je problem, ali šta je sa onim sa pijace?
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 15.4.2011 12:56:24
|
|
|
|
minavb
|
Ne kupujem na pijaci za dete , a vise ni za sebe, nista sto raste na zemlji. Imam utisak da, koliko god da ga perem, uvek postoji sansa da ima bakterija. Ovo u teglici je bezbedno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Kozmetika za bebujelenadunjaKoja kozmetika je najbolja?nivea (
22%)
becollino (
6%)
becutan (
18%)
kosili (
9%)
sebamed (
37%)
johnson (
6%)
Ukupan broj glasova: 201Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!