|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
2.4.2011 12:16:43   
Anoniman
Pogledajte ovo

stokke

Prvo je kolevka, pa se pretvori u krevetac pa onda u krevet koje dete moze koristiti do 7 godina a onda u dve fotelje. Mada je meni to vise za devojcice.

E da ne gledajte u cenu user posted image

< Poruku je uredio MaliMis -- 2.4.2011 12:18:14 >

(odgovor članu janajana)
  Direktna veza do poruke: 551
2.4.2011 12:25:16   
janajana
Iskreno ne bi mi bilo zao da platim za tako nesto ali steta sto kod nas ne moze da se nadje, tj bar ja nisam nasla
a mene inace OVAJ odusevljava

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 552
2.4.2011 12:30:33   
Anoniman
Jano mislim da moze ima u BG i NS, vidi na njihoom sajtu da promenis zemlju u Srbiju pa ce ti dati ta dva mesta gde ima da se kupi. Pretpostavljam da se porucuje ako nema na lageru i mislim da je oko 1000 eur. ceo komplet.

Ja sam se zaljubila u njega jos pre dve godine kad sam ga videla user posted image

Ovaj tvoj je bas interesantan, mada meni ovako deluje previze masivan

(odgovor članu janajana)
  Direktna veza do poruke: 553
2.4.2011 12:44:34   
janajana
Mislim da cu se za sada ipak zadovoljiti obicnim krevetcem user posted image

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 554
2.4.2011 22:03:49   
Anoniman
Stigao Chipolino "Meda" ! Ja sam ODUŠEVLJENA! Prelep je krevetac , ma ne može ni primirisati Bertoniju . Tako se lako sklapa , i toliko je praktičniji od onog čuda ... Stabilan je , a estetski je savršen !

(odgovor članu janajana)
  Direktna veza do poruke: 555
2.4.2011 22:04:56   
Anoniman
Bubo, konacno mozes da se opustis a Nina da uziva u svom novom poklonu

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 556
2.4.2011 22:10:28   
jabudic
Bubo, bas sam gledala jesi li pisala kako ti se svidja! E super, bas mi je drago da si zadovoljna...
Roditelji moje komsinice dolaze u maju iz BG, pa bi mi ga i oni mogli donijeti, sto se mene tice odluceno je da uzmemo ovaj krevetac, jako mi se svidio, a moze da se koristi i kao ogradica, samo da vidim sa mm oko prostora kako da iskombinujemo, nazalost, jos uvjek imamo taj problem...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 557
6.4.2011 17:27:49   
Malecka074
Bubo, divan krevetic! Dobro je da si zadovoljna! user posted image
Jano, mislim da cemo i mi uzeti taj iz "Bambina" krevetac. Preeeelep je!user posted image

< Poruku je uredio Malecka074 -- 6.4.2011 17:28:13 >

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 558
8.4.2011 22:11:39   
jabudic
Mi smo konacno rijesili problem sa prostorom...
Beba ce dobiti Nemanjin veliki krevetac, a Nemanji smo narucili krevet po mjeri koje nama odgovaraju. Narucili smo mu djeciji krevet, koji ce moci i da se sklapa, i da se pravi kao kucica od njega, unikat je, tj.mi smo ga izmilili, ali bice super, i sto je najvaznije, svi cemo stati u sobu user posted image

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 559
8.4.2011 23:29:02   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Pogledajte ovo

stokke

Prvo je kolevka, pa se pretvori u krevetac pa onda u krevet koje dete moze koristiti do 7 godina a onda u dve fotelje. Mada je meni to vise za devojcice.

E da ne gledajte u cenu user posted image

E, ja sam ovo videla u Kiki, imali su ga i super je, ali cena user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 560
13.4.2011 20:03:44   
majathegreat
Mi uzeli danas ovaj Hauck, samo su boje crveno, plava, žuta. Treba nam za more. I neki tanji dušek što može da se urola. Inače od rođenja spavamo u drvenom krevetiću, ima tri položaja po visini. Sad smo već na dnu. user posted image  Nasledili smo ga i prva liga je. Mislim da su ovi pokretni totalno neudobni za stalno spavanje u njima.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 561
13.4.2011 21:49:37   
Lu
IZVORNA PORUKA: majathegreat

Mislim da su ovi pokretni totalno neudobni za stalno spavanje u njima.

Pa i drveni bi bio neudoban da se ne stavi madrac u njegauser posted image
Šalim se malo, moje dijete je spavalo 3 godine u njemu, iskreno mislila sam da će samo u početku a poslije će nam biti samo putni i vrtić, međutim s vremenom sam shvatila da nam drveni ne treba, samo sam ubacila madrac koji sam naručila po mjeri i ostao je u njemu do 3 godine, sad ima veliki drveni krevetuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 562
13.4.2011 22:33:45   
bebablue
Mi smo dobili prenosni krevetac, a imamo redovan drveni. Ja dajem glas za prenosni, posebno sada kako mi je S vrtiguz sve veci, izdize se, prevrce, i u drvenom se 100 puta udari, a one ukrasne kao zastitne jastucice, ne mogu u slojevima da stavim, pa da opasem ceo krevet da mi dete bude kao u bunkeru, zato je prenosivi krevetac super, ne moze da se udari, ima mrezicu, pa lepo vidi kroz nju, ma super stvar.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 563
13.4.2011 22:55:28   
majathegreat
Meni se na tom prenosivom pre svega ne dopada što je jako nizak, pa mi odmah deluje, šta znam, kao da ima previše prašine, a o saginjanju da ne govorim. To za udaranje si u pravu, ali nama krevet služi samo za spavanje, tako da nema mnogo prilike da se udara, mada smo to već prevazišli, jer je naučila da se podigne i obično ne menja položaj dok je ne uzmem. A ako staviš veliki debeli dušek u taj prenosivi, onda mi deluje nekako mali, kako da kažem, nizak i iznutra. A rekla sam da deluje neudobno i baš to sam mislila kad sam rekla, čak i sa dobrim dušekom, jer mi taj najlon i ta mreža odaju nekakav utisak neudobnosti. Tako meni to izgleda, više nekako volim prirodne i čvršće materijale.

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 564
13.4.2011 23:09:01   
bebablue
i nama je drveni krevet samo za spavanje, ali ona nemirno spava i dok se ne uspava, sva se izlupa, sedne i kljuca i pada joj glava, klekne pa se izdize i lupa glavom o resetke,ali se ne da tako lako snuuser posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 565
13.4.2011 23:25:10   
majathegreat
IZVORNA PORUKA: bebablue

i nama je drveni krevet samo za spavanje, ali ona nemirno spava i dok se ne uspava, sva se izlupa, sedne i kljuca i pada joj glava, klekne pa se izdize i lupa glavom o reset_ke,ali se ne da tako lako snuuser posted image

Sad je zamišljam kako se "tetura".user posted image
A, da, mi se ne uspavljujemo u krevetu. Nema šanse sama da zaspi. Zaspi na sisi ili na rukama. Preko dana u kolicima.

< Poruku je uredio majathegreat -- 13.4.2011 23:26:09 >

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 566
13.4.2011 23:32:18   
Anoniman
Ja isto nisam pristalica prenosivih krevetaca za stalnu uporebu, ali sam baš puno o tome razmišljala u poslednje vreme, jer se Marko popreči u krevetu, lupa, ma haos. Luka to nije radio. Međutim, vidim da su svi ti prenosivi od nekog "najlon" materijala, što nama sa atopisjkim dermatitisom nikako ne odgovara. Kada na leto zamenim spavaću i dečiju sobu, prebaciću Marka da spava u ogradici, trenutno nemam gde da je stavim u spavaćoj sobi a da bude bezbedno. Naravno, to ću uraditi ako i dalje Mare bude sebe demoliram u krevetcu, ako ne - niko srećniji od mene. user posted image
Mada, sada kada smo spustili dno krevetca, baš je nisko... Nisam se tako sećala, da je toliko nisko. user posted image

(odgovor članu bebablue)
  Direktna veza do poruke: 567
13.4.2011 23:36:05   
IVA 11
Ja ne volim prenosive krevece, vise sam za ogradicu, koja moze da se rasklopi isto, i da se stavi neki oblozeni sundjer da beba nije tvrdo. Nasih prijatelja sin od godinu i po dana spava u ogradici jer iz kreveca pravi lastu i tako. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 568
13.4.2011 23:37:58   
Anoniman
Meni je Luka na moru spavao u ogradici. Samo sam kupila sunjer od 10cm debljine (tvrđi) po meri, stavim čaršav i gotovo. 

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 569
13.4.2011 23:40:05   
IVA 11
Tako i ja planiram ove godine kad odemo na more da se tu baskari.  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 570
13.4.2011 23:43:52   
Anoniman
Julsko dete, ako se ne varam? Kao i Luka. To je bilo odlično rešenje. Danju sam vadila dušek i tu je pravio prve korake. Uveče vraćala dušek da spava. Pošto je mreža, komarci ne prolaze. Od gore prebaciš neku zavesu sa sitnim rupicama, i dete bezbedno celu noć. user posted image

< Poruku je uredio Tash -- 13.4.2011 23:44:20 >

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 571
13.4.2011 23:46:39   
IVA 11
Junsko, ljetnja beba. user posted image I moj je Luka. user posted image
Tash, odlicno rjesenje sa tom zavjesom preko! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 572
13.4.2011 23:48:35   
Anoniman
Nama je to bilo super, jer smo ga ostavljali da spava napolju dok smo i mi budni, jer je u sobi bilo vruće, a napolju pirkalo. Onda kad mi krenemo unutra, mm digne ogradicu sa detetom i unese. Ma milina. Zavidela sam mu! user posted image
Samo, ako bude sam ustajao, moraš smisliti kako da fixiraš zavesu, da se ne uplete u nju i ne daj Bože udavi.

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 573
13.4.2011 23:52:28   
IVA 11
Vec sam se pomamila i razmisljam o moru. user posted image Ma moze i bez zavjese, komarci napadaju samo mm-a, prosle godine smo super prosli! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 574
13.4.2011 23:55:30   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Tash

Meni je Luka na moru spavao u ogradici. Samo sam kupila sunjer od 10cm debljine (tvrđi) po meri, stavim čaršav i gotovo. 

I mi tako planiramo ove godine.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here