Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 10:23:21
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Isidora i ja se nalazimo sutra posle 9h pa ako neko zeli neka nas zvrcne da se prikljuci set_nji Aaaaaa drugarica morala klinca da vodi kod lekara i ja izvisila a nemam nijedan broj
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 10:46:08
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Isidora i ja se nalazimo sutra posle 9h pa ako neko zeli neka nas zvrcne da se prikljuci set_nji e kasno videh, ja mislila da se dogovarate za vikend pa sam iskulirala jer nisam tu, kad ono , vidim radni dan.... e steta
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 11:12:28
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Olga RR Fruskogorski maratom , ima staza od 3,5 km mislim da je to beby maraton a na Exit obavezno i naravno coporativno , mislim da je negde pocetkom juna , to ce matori saznati jer obe skole imaju tamo stand ili sta vec meni nešto u glavi da ranije bio početkom jula..... mislila sam na beby Exit , on je ranije od velikog
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 11:14:20
|
|
|
|
Maya21
|
Olga ne znam da li si videla da sam pisala da je maraton 7. maja mi cemoda idemo na onaj najmanji inace sam ja ranije isla na ona od 38 i 50km
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 11:15:40
|
|
|
|
jovicaa
|
kako vam zavidim novosadistkinje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 11:16:06
|
|
|
|
Olga75
|
Maya , hvala , i mi cemo na onaj najmanji , znaci 7 maja se vidimo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 11:38:23
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: JMPM Isidora i ja se nalazimo sutra posle 9h pa ako neko zeli neka nas zvrcne da se prikljuci set_nji Aaaaaa drugarica morala klinca da vodi kod lekara i ja izvisila a nemam nijedan broj Ja imam Isidorin broj,jel hoces da ti prosledim?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 12:54:39
|
|
|
|
Anoniman
|
I , šta bi , pije li se ta NS kafa or not ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 12:57:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Ce popijemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:00:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Jes , će popijemo , a kad treba za prave popiti niđe nikog . Ajte žene , ajte , nije plata večna ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:03:16
|
|
|
|
lanajelena
|
Aj za sutra pa ko dosao,dosao
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:04:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Kade ? Đe ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:08:26
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja bih prepodne ali da stignem po L u dva ili popodne kasnije a dje pa preferiram Merkator
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:10:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti preferiraš jer ti je na pljuc od kuće , a ja treba 12 dana kamiljim galopom do Merkatora A ja bi popodne više voliJo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:11:46
|
|
|
|
Maya21
|
ja sutra bez dece ako je prepodne :) tale je jos slinav a maki u to vreme u vrticu :) ako je popodne vodim i Makija :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:12:03
|
|
|
|
lanajelena
|
Imam i ja da giljam ja sam na kraju grbe/limana4 ..aj kazi ti mesto,meni je samo frka da ne zakasnim po Lanu iovako vristi tamo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:14:31
|
|
|
|
Anoniman
|
A kad završavaš obaveze sa decom ? Mislim , ja mogu i u 6 popodne , i u 7 ... Ninu sutra mogu i da vodim a i da je ostavim , MM je popodne free ja mislim .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:14:44
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ti preferiraš jer ti je na pljuc od kuće , a ja treba 12 dana kamiljim galopom do Merkatora A ja bi popodne više voliJo mogu vas ja povesti bubo ali nemam pozadi pojaseve
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:15:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa Maki , ni u taxiju nemam pojaseve
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:15:59
|
|
|
|
Maya21
|
cu ti budem onda taksista
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:17:00
|
|
|
|
lanajelena
|
Mayo ti se jos javljas da vozis nekog nije ti bilo dosta posle nase voznje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:18:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Kuuuuuul Ja ću još da vidim da li da vodim Ninu , jer ako je vodim moram onda i kolica da vuglim pošto zaspi uvek kad idemo negde . A vreme ? Ja sam se izjasnila kad meni valja , sad vi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:19:38
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Mayo ti se jos javljas da vozis nekog nije ti bilo dosta posle nase voznje pa sto???? ja se ne secam da je bilo problema
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:20:01
|
|
|
|
Maya21
|
A i Nedjo vidim da viris, pa da i tebe pokupimo usput
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:21:10
|
|
|
|
lanajelena
|
Ne mogu da pisem D mi se baca po krilu,meni je bolje prepodne ali ako vecini odgovara popodne necu se buniti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?