Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:24:20
|
|
|
|
magde
|
BRANA malo sam bila sporija sad cu JA ZA TEBE nick:SPORED MENE VELIKO IME JE TO AVATAR?POZITIVNA OSOBA SA VEOMA LEP OSMEH
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:24:57
|
|
|
|
lenaa
|
Brana sto se tice mog nicka - prijavila sam se na ovaj forum kad sam ostala trudna, zelela sam devojcicu i planirala da joj dam ime Lena zato sam stavila ovaj nick, a dala sam cerki ime Helena, a ja se zovem Ana
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:27:59
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: magde BRANA malo sam bila sporija sad cu JA ZA TEBE nick:SPORED MENE VELIKO IME JE TO AVATAR?POZITIVNA OSOBA SA VEOMA LEP OSMEH hvala nick:lepo ime avatar:posto sam te videla na slikama mogu recu da si jakoo lepa,a cerkica je preslatka na mamu
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:28:41
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lenaa Brana sto se tice mog nicka - prijavila sam se na ovaj forum kad sam ostala trudna, zelela sam devojcicu i planirala da joj dam ime Lena zato sam stavila ovaj nick, a dala sam cerki ime Helena, a ja se zovem Ana prelepa su oba imena
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:31:40
|
|
|
|
lenaa
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:35:00
|
|
|
|
magde
|
NICK:moja naaaajbolja prijateljica zove se LENA a ANA tvoje vistinsko ime e tako se zvala prijateljica naj iz srednje skole u svakom slucaju lep nick AVATAR:HM....i'm happy naravno volim cvece a mozda si i ti osoba uvjek sa osmehom na licu zato si ovo izabrala....
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:38:57
|
|
|
|
lenaa
|
jesam uvek nasmejana Magde - Makedonsko devojce - i ja sam imala najbolju drugaricu koja je zivela u Stipu, sada je u Sarajevu i odrzale smo kontakt i nakon toliko godina tvoj nick - malo slatko detence i lepo na mamu
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:42:32
|
|
|
|
magde
|
haha HVALA a znas sta ja sam pola stipjanka o dmajkine strane e bas su stipjane jako dobri ljudi a moje drugo ime je MAJDA
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:45:36
|
|
|
|
lenaa
|
Lepo ti je ime, a jesu dobri ljudi u to sam sigurna, moja drugarica je stvarno jako dobro bice i jedva cekam da je ponovo vidim nakon toliko godina
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:59:54
|
|
|
|
Pretty78
|
s obzirom na avatar ?? vedra, nasmejana, vesela, srecna :)
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 20:03:40
|
|
|
|
JMPM
|
Obzirom na avatar,divna dusa jedna mala koju bih ugrizla za guzu ! Obzirom na nick-jednostavno pretty (gledam slike tvoje sestre bliznakinje na FB)
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:24:50
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:42:57
|
|
|
|
minavb
|
Obzirom na avatar, mislim da je debela vestica ( shala )
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:44:08
|
|
|
|
Anoniman
|
avatar - totalno neozbiljna nick - mislila sam da je to neka jasmina koja se prijavila za velikog brata
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:46:07
|
|
|
|
Anoniman
|
nick: ne znam Jaka...Zvuci mi ovaj nick kao nadimak nekog brdjanina
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:46:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Obzirom na avatar, mislim da je debela vestica ( shala ) I plava
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:46:48
|
|
|
|
minavb
|
Megi Simpson u kuci velikog brata. Obzirom na nick, Snezi je neko tepao. Obzirom na avatar, mislim da je zaljubiska.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:47:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Megi Simpson u kuci velikog brata. Obzirom na nick, Snezi je neko tepao. Obzirom na avatar, mislim da je zaljubiska. Nije fer, ti sve znas
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:48:25
|
|
|
|
minavb
|
Veliki brat sve vidi i sve zna.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:49:23
|
|
|
|
Anoniman
|
E, ne znas da je tako Sneza izgovarala svoje ime kad je bila mala Tj, sad znas
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:50:46
|
|
|
|
minavb
|
Mogu da zamislim-Neeeedja
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.4.2011 18:51:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Po lalinski, sa dugim E
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 10.4.2011 22:37:00
|
|
|
|
eni26
|
Nick , ja mislila tvoje ime pravo ,al skontah da nije Avatar ,zaljubljena
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 10.4.2011 22:39:18
|
|
|
|
jabudic
|
A i ja sam mislila da si Nedja
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 10.4.2011 22:46:28
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
ImeDjikiSuSrna ili JanaSrna (
29%)
Jana (
71%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!