Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.2.2011 20:45:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.2.2011 20:51:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick:Sve Ane su u "ostrim linijama"-pedantne i kucevne Avatar: Drugo "ona"
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.2.2011 21:33:34
|
|
|
|
bokicans
|
nick-vedro i nekako nežno,zabavno avatar-sve kaze!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.2.2011 21:35:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick: Preuzet od tepanja najmilijih Avatar: Cudesa, cudesan, cudesan
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.2.2011 21:38:51
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: verolino Nick: Preuzet od tepanja najmilijih Ma to bih ja volela da mi neko tako tepa! Ma jedini slobodan je bio,Ima puno Bojana!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.2.2011 21:39:55
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.2.2011 20:39:53
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
nick...verolino,kao neko ko je pun snage...asocira me na pentranje avatar...opustencija...i jako neobicno...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.2.2011 21:29:40
|
|
|
|
Malecka074
|
Nick: Podseca na moju dobru prijateljicu! Inace divno ime! Avatar: Presladak! Obozavam mačkice. kad god vidim ovaj avatar, moram da se nasmesim!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.2.2011 21:30:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick:Ime mog kumceta.. Avatar: umiljatost..
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.2.2011 8:19:43
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
Verolino.....neko ko je pun ljubavi i vere avatar.......opusten......slika govori za sebe....pristaje uz avatar
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.2.2011 19:28:08
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
nick...potceca me na pricu o crvenkapi... avatar...novi zivot...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.2.2011 19:38:29
|
|
|
|
magde
|
ime mi se veoma dopada a za avatar ja sam obozavala macke i kad god vidim svidfa mi se
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.2.2011 19:52:12
|
|
|
|
Malecka074
|
Nick: Magda...hm...podseca me na jedan lik iz neke spanske serije. Samo ne mogu sad da se setim koja je serija u pitanju. Avatar: Dusica medena, slatka, lepa...Jao...istopicu se gledajuci!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:09:15
|
|
|
|
moja ciklama
|
nick: Neću da odrastem NIKAD! avatar: Želm našu bebu!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:13:14
|
|
|
|
vision
|
Nick: da li te neko zove Moja ciklama!? Asocira tako. Avatar: lepa Brena :-)))
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:13:42
|
|
|
|
Brana
|
nick:vrlo nezan avatar:lepa zena na njemu osoba:pozitivna osoba sa cvrstim stavovima
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:15:53
|
|
|
|
viking
|
Neću da se igram, Snelle je promenila avatar, sad moj opis više ne vaaažžžžiiiiii!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:17:27
|
|
|
|
vision
|
nick: Brana.... odBrana!! avatar: jaka zena!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:18:32
|
|
|
|
lenaa
|
Brana nick -ime ili nadimak avatar - prelepa mlada zena, puna sjaja i vedrine, optimista, umiljata, nezna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:19:07
|
|
|
|
Brana
|
nick:meni zvuci hrabro,nekako boracki avatar:extra svaki put me nasmeje osoba:odgovorna,iskrena i pozitivna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:20:02
|
|
|
|
lenaa
|
Viking nick - mocna zena avatar - mali i opasni zvrk
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:20:34
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: vision nick: Brana.... odBrana!! avatar: jaka zena! hvala nick:misteriozan i pozitivan avatar:sexy
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:21:07
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: vision Nick: da li te neko zove Moja ciklama!? Asocira tako. Avatar: lepa Brena :-))) Niko me ne zove tako, to je "ime" moje venčanice, prevedeno na naš jezik. Lenna: nick: hoću tako da se zovem ja ili moja beba, tako se i zove; sada videh na tickeru. avatar: savršen, želim da sijam
< Poruku je uredio moja ciklama -- 16.2.2011 19:23:35 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:21:59
|
|
|
|
Brana
|
Lenaa to mi je nadimak Nick:prelepo ime i jako nezan avatar:jakooo pozitivan i lep osoba:predivna,dobra,pozitivna,extra majka,zena,prijatelj....
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 16.2.2011 19:22:56
|
|
|
|
magde
|
lepo ime BOJA koju JA volim bas Avatar:prelepa zena i opustena e sad jeli takva osoba???? NE POZNAJEM JE DOBRO
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Koje ime dati?ivancica982Koje vam je ime najlepše?Strahinja (
25%)
Nemanja (
28%)
Relja (
30%)
Bogdan (
17%)
Ukupan broj glasova: 179Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!