|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: cipele
7.4.2011 20:14:22   
pepeljuga
Ja kupila ove Esprit cizme na snizenju 50% (bile su 17000, ja platila 8500!!) user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 7.4.2011 20:16:16 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 776
7.4.2011 20:25:36   
lenaa
Pepeljugo ja ne vidim sliku

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 777
7.4.2011 20:28:59   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: lenaa

KLIK
kako vam se ovo svidja, ja probala i jako su udobne pa razmisljam dal da ih kupim
na slici malo drugacije izgledaju, uzivo - ovaj prednji deo je jos vise povijen bas se prilagode kad se obuju

Lena, deluju jaaaako udobno,  odlično za špartanje po gradu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 778
7.4.2011 20:32:38   
lenaa
Ana da , bas su udobne ja sam se iznenadila kad sam ih probala, dvoumim se jer nisam sigurna da li su vredne tih para

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 779
7.4.2011 20:40:38   
Ana RR
Ako ti se dopadaju, kupuj user posted image ja na patike potrošim više user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 780
7.4.2011 20:51:31   
lenaa
Ja obozavam da imam dobru i kvalitetnu obucu, al skoro sam kupila neke cipele -2 para, i imam bar desetak pari obuce koju sam obula svega par puta pa stalno saljem mami da ovaj moj ne primeti. U pravu si, odoh sutra da ih kupim, nadam se da ce se i mom muzicu dopasti.user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 781
8.4.2011 0:01:11   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: lenaa

Pepeljugo ja ne vidim sliku

nece nesto user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 782
8.4.2011 22:55:27   
marijajo
Narucila sam ove danas,videla sam ih na net-u user posted image user posted image user posted image
Imamo neku svadbu,a bas su mi se svidele.

user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 783
8.4.2011 23:03:21   
IVA 11
Sto su lijepeeee, bas mi se svidjaju, moj ukus!!! user posted image

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 784
8.4.2011 23:04:07   
marijajo
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Sto su lijepeeee, bas mi se svidjaju, moj ukus!!! user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 785
8.4.2011 23:04:55   
Anoniman
Meni su super za farmerke ali ne mogu da ih zamislim u drugoj kombinaciji, malo su mi estradne. A na farmerke bi ih i ja nosila

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 786
8.4.2011 23:08:02   
jance
ne volim tu boju, al je izgled izuzetno zanimljiv, volim cipele koje su drugacije... 

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 787
8.4.2011 23:16:22   
marijajo
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Meni su super za farmerke ali ne mogu da ih zamislim u drugoj kombinaciji, malo su mi estradne. A na farmerke bi ih i ja nosila

Ja planiram da ih nosim na haljinicu,nasla sam model,pa cu da je sijem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 788
8.4.2011 23:20:24   
madre
stvarno su superiska, ali i ja sam ih odmah videla u kombinaciji sa farmerkamauser posted image a gde porucujes cipelice na internetu?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 789
8.4.2011 23:23:25   
IVA 11
I ja uz farmerke, ja sam vec sebe zamislila sa ovim cipelama user posted image user posted image user posted image
Da i ja se pitam odakle se narucuju?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 790
8.4.2011 23:23:32   
marijajo
Samo sam ih videla na net-u,a porucila sam ih kod nas u F&F,zato sto ih ima u Bg-u a kod nas ne.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 791
8.4.2011 23:24:10   
pepeljuga
ahh, ja sam slaba na miss sixty user posted image
slatke su, i meni bi se najvise svidjale na farmerke user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 792
8.4.2011 23:25:46   
marijajo
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ahh, ja sam slaba na miss sixty user posted image
slatke su, i meni bi se najvise svidjale na farmerke user posted image

I ja,pepeljugo user posted image
Imaju najlepse modele,a Replay su mi najudobnije user posted image

Direktna veza do poruke: 793
8.4.2011 23:34:39   
Anoniman
I ja imam neke miss sixty i odlicne su. Prijatno sam se iznenadila njihovom obucom

(odgovor članu marijajo)
  Direktna veza do poruke: 794
8.4.2011 23:37:14   
pepeljuga
evo mojih obozavanih:

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 795
8.4.2011 23:39:55   
IVA 11
Obozavam cipele, pomamiste me sad! user posted image

Direktna veza do poruke: 796
8.4.2011 23:51:42   
Anoniman
Ja sam prosle godine kupila ove braon, glupo mi da nosim martinke user posted image a ove cu extra.

user posted image

A ove imam u nekoj navy varijanti, plavo belo i crveno

user posted image

Preudobne su i jedne i druge. Ne da da skinem slike pa sam. Proizvodjac je Charles David

< Poruku je uredio MaliMis -- 8.4.2011 23:52:42 >

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 797
8.4.2011 23:51:56   
marijajo
Pepepljugo,bas su lepe.Nije visoka potpetica,deluju udobno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 798
8.4.2011 23:53:19   
marijajo
Ove sa platformom su extra,a mogu da ih zamislim u toj boji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 799
8.4.2011 23:57:17   
Anoniman
Slikacu ih jednom, jos ih nisam izvukla iz steka user posted image

Mislim da cu njih moci da nosim bar malo u trudnoci, ostale su mi skoro sve po 12 cm user posted image

(odgovor članu marijajo)
  Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...
Kika Woo - heklane torbe
Kika Woo je unikatni srpski brand heklanih torbi. Brand koji je nastao i raste iz ljubavi prema ručnom radu. Ono što ga ...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Najlepše muško ime
Boka8

Koje vam je najleđše muško ime?

Mihajlo (23%)

Filip (15%)

Stefan (18%)

Petar (8%)

Vuk (12%)

Aleksej (25%)

Ukupan broj glasova: 164

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here