Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.3.2011 23:11:35
|
|
|
|
New Mom
|
Meni je danas godina dana na RR! Hvala što mi ulepšavate život, slušate, delite savete!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.3.2011 23:26:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
cestitam ja sam nesto imala utisak da si ti vec bila tu kad sam se ja registrovala, a otprilike smo u isto vreme
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 5.3.2011 11:51:21
|
|
|
|
IVA 11
|
Moja drugarica sa kojom sam izgubila svaki kontakt otkad se njena drugarica umijesala u nase prijateljstvo, mi se javila, postala je majka prije dva mjeseca. i uskoro cemo da se vidimo... Sto god da je bilo, mi smo sada majke i na sve djecije gluposti smo vise oguglale. Ja sam presrecna!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 5.3.2011 13:54:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Sinoc mi je dosao sin i rekao da se zaljubio , i da ima devojku koja se zove Dunja , bio je na rodjendanu sa njom proslog vikenda i donela mu je sliku gde su njih dvoje zajedno To mi je otopilo srce potpuno Inace u obdanistu je bio duuugo zaljubljen takodje u jednu Dunju ali nisu bili zajedno
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 5.3.2011 13:57:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Sinoc mi je dosao sin i rekao da se zaljubio , i da ima devojku koja se zove Dunja , bio je na rodjendanu sa njom proslog vikenda i donela mu je sliku gde su njih dvoje zajedno To mi je otopilo srce potpuno Inace u obdanistu je bio duuugo zaljubljen takodje u jednu Dunju ali nisu bili zajedno ljubi ga još jedna Dunja - teta dunja RR
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.3.2011 13:59:48 >
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 5.3.2011 13:59:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Tebe nije zaboravio , ti si teta iz code lyoka Gledao je skoro slike sa mnom od te veceri i prepoznao te Dunja je Dunja
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 5.3.2011 14:00:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Tebe nije zaboravio , ti si teta iz code lyoka Gledao je skoro slike sa mnom od te veceri i prepoznao te Dunja je Dunja da, baš sam na to pomislila, da li se seća miš mali
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 5.3.2011 17:48:40
|
|
|
|
jance
|
uzasno sam ponosna sama na sebe danas, sto sam pravila krofne i sto mi je uspelo
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 5.3.2011 17:49:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jance uzasno sam ponosna sama na sebe danas, sto sam pravila krofne i sto mi je uspelo Pratim te u stopu...
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.3.2011 14:54:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Nama danas uplatili parice za 8.mart
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 25.3.2011 16:16:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ajmo malo pozitive, petak popodne, vikend, sunceeeee!!!!!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 25.3.2011 20:43:14
|
|
|
|
anajid
|
Jeeeeeeeeee,petak,petak,petak dan za metak Joj jedva sam docekala petak,bas sam se nesto umorila ili je to onaj prolecni umor
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 16:52:40
|
|
|
|
Verus
|
Drugarica mi se upravo porodila! A ja radim danas=upravo sam dobila krv od njenog sina iz pupcane vrpce i testirala je Rodio se Benicio u 10:15 po mom vremenu. Mama i tata su ga dugo cekali. Njoj je 35 godina, njemu 38. Mama je pre 10 godina imala ektopicnu trudnocu i ostala bez jajovoda, tata jedva da koji spermatozoid ima ziv. Spremali se za VTO, kad ono-iznenandjenje sa neba!!! JUPIIIIIII GO BENICIO!!!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 16:53:20
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 16:54:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 16:56:19
|
|
|
|
liliana
|
I ovde!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 16:56:55
|
|
|
|
JMPM
|
Jupiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 16:59:52
|
|
|
|
maslachak
|
divno
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 17:12:11
|
|
|
|
Anoniman
|
divno!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 20:30:00
|
|
|
|
Brana
|
veki danas sam dobila poziv za svecano urucenje diplome 4.aprila
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 21:54:49
|
|
|
|
IVA 11
|
Braaaaano Veki
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 21:56:23
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Brana veki danas sam dobila poziv za svecano urucenje diplome 4.aprila Bravooooooooooo
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 22:02:34
|
|
|
|
Brana
|
Hvale mamike moje! A najsmesnije mi bilo kada smo se muz i ja vratili sa posla ja otvaram sanduce i na njemu koverta sa pozivom na moje devojacko prezime jer sam se ja udala na studijama pa nisam menjala preizme u indexu i ja kazem muzu sta je bre ovo sta su mi ovo poslali na devojacko prezime da nije neki racun ali sve sam platila racune a meni moj muz ej zeno moja evo pise ti u uglu da ti je koverta od Fakulteta muzicke umetnosti a ne od distribucije
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.3.2011 22:27:17
|
|
|
|
IVA 11
|
Ahaahahha, a ovo je dobro!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.3.2011 1:07:04
|
|
|
|
liliana
|
Brano;
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
SrecaBranaDa li ste zadovoljne svojim zivotom?:)Da (
70%)
Ne bas (
25%)
Ne (
5%)
Ukupan broj glasova: 155Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!