|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Delimo pozitivnu energiju!
1.3.2011 23:11:35   
New Mom
Meni je danas godina dana na RR!user posted image Hvala što mi ulepšavate život, slušate, delite savete! user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 676
1.3.2011 23:26:40   
pepeljuga
cestitam user posted image
ja sam nesto imala utisak da si ti vec bila tu kad sam se ja registrovala, a otprilike smo u isto vreme user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 677
5.3.2011 11:51:21   
IVA 11
Moja drugarica sa kojom sam izgubila svaki kontakt otkad se njena drugarica umijesala u nase prijateljstvo, mi se javila, postala je majka prije dva mjeseca. i uskoro cemo da se vidimo... Sto god da je bilo, mi smo sada majke i na sve djecije gluposti smo vise oguglale. Ja sam presrecna! user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 678
5.3.2011 13:54:43   
Anoniman
Sinoc mi je dosao sin i rekao da se zaljubio , i da ima devojku koja se zove Dunja , bio je na rodjendanu sa njom proslog vikenda i donela mu je sliku gde su njih dvoje zajedno user posted image   To mi je otopilo srce potpuno user posted image
Inace u obdanistu je bio duuugo zaljubljen takodje u jednu Dunju ali nisu bili zajedno user posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 679
5.3.2011 13:57:35   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: ribizla

Sinoc mi je dosao sin i rekao da se zaljubio , i da ima devojku koja se zove Dunja , bio je na rodjendanu sa njom proslog vikenda i donela mu je sliku gde su njih dvoje zajedno user posted image   To mi je otopilo srce potpuno user posted image
Inace u obdanistu je bio duuugo zaljubljen takodje u jednu Dunju ali nisu bili zajedno user posted image

user posted image   ljubi ga još jedna Dunja - teta dunja RR user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.3.2011 13:59:48 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 680
5.3.2011 13:59:42   
Anoniman
Tebe nije zaboravio , ti si teta iz code lyoka user posted image Gledao je skoro slike sa mnom od te veceri i prepoznao te user posted image Dunja je Dunja user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 681
5.3.2011 14:00:31   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: ribizla

Tebe nije zaboravio , ti si teta iz code lyoka user posted image Gledao je skoro slike sa mnom od te veceri i prepoznao te user posted image Dunja je Dunja user posted image

user posted image da, baš sam na to pomislila, da li se seća miš mali user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 682
5.3.2011 17:48:40   
jance
uzasno sam ponosna sama na sebe danas, sto sam pravila krofne i sto mi je uspelo user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 683
5.3.2011 17:49:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jance

uzasno sam ponosna sama na sebe danas, sto sam pravila krofne i sto mi je uspelo user posted image

Pratim te u stopu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 684
9.3.2011 14:54:21   
Ana RR
Nama danas uplatili parice za 8.mart user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 685
25.3.2011 16:16:04   
*Alexx*
Ajmo malo pozitive, petak popodne, vikend, sunceeeee!!!!! user posted image
user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 686
25.3.2011 20:43:14   
anajid
Jeeeeeeeeee,petak,petak,petak dan za metakuser posted image
Joj jedva sam docekala petak,bas sam se nesto umorila ili je to onaj prolecni umoruser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 687
30.3.2011 16:52:40   
Verus
Drugarica mi se upravo porodila!  A ja radim danas=upravo sam dobila krv od njenog sina iz pupcane vrpce i testirala jeuser posted image   Rodio se Benicio u 10:15 po mom vremenu.

Mama i tata su ga dugo cekali.  Njoj je 35 godina, njemu 38.  Mama je pre 10 godina imala ektopicnu trudnocu i ostala bez jajovoda, tata jedva da koji spermatozoid ima ziv.  Spremali se za VTO, kad ono-iznenandjenje sa neba!!!

JUPIIIIIII GO BENICIO!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 688
30.3.2011 16:53:20   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 689
30.3.2011 16:54:11   
Ana RR
user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 690
30.3.2011 16:56:19   
liliana
user posted image user posted image user posted image user posted image I ovde!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 691
30.3.2011 16:56:55   
JMPM
Jupiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 692
30.3.2011 16:59:52   
maslachak
divno user posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 693
30.3.2011 17:12:11   
Anoniman
divno! user posted image

(odgovor članu maslachak)
  Direktna veza do poruke: 694
30.3.2011 20:30:00   
Brana
vekiuser posted image user posted image user posted image
danas sam dobila poziv za svecano urucenje diplome 4.aprilauser posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 695
30.3.2011 21:54:49   
IVA 11
Braaaaano user posted image user posted image user posted image
Veki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 696
30.3.2011 21:56:23   
JMPM

IZVORNA PORUKA: Brana

vekiuser posted image user posted image user posted image
danas sam dobila poziv za svecano urucenje diplome 4.aprilauser posted image user posted image

Bravooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 697
30.3.2011 22:02:34   
Brana
Hvale mamike moje!user posted image user posted image
A najsmesnije mi bilo kada smo se muz i ja vratili sa posla ja otvaram sanduce i na njemu koverta sa pozivom na moje devojacko prezime jer sam se ja udala na studijama pa nisam menjala preizme u indexu i ja kazem muzu sta je bre ovo sta su mi ovo poslali na devojacko prezime da nije neki racun ali sve sam platila racune a meni moj muz ej zeno moja evo pise ti u uglu da ti je koverta od Fakulteta muzicke umetnosti a ne od distribucijeuser posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 698
30.3.2011 22:27:17   
IVA 11
Ahaahahha, a ovo je dobro! user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 699
31.3.2011 1:07:04   
liliana
Brano;user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Sreca
Brana

Da li ste zadovoljne svojim zivotom?:)

Da (70%)

Ne bas (25%)

Ne (5%)

Ukupan broj glasova: 155

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here