Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 13.5.2011 11:34:04
|
|
|
|
eni26
|
jupiiiiiiiii,lepo vreme u nedelju , idemo u zabavni parkic.kupili smo karteee,idemo svi porodicno....jeeeee
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 13.5.2011 11:34:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Je l' to prvi Emin izlazak u grad???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 13.5.2011 11:38:49
|
|
|
|
eni26
|
ma jok,bice 106.put,al ovo je malo dalje ,ima sat vremena odavde , a celi dan cemo biti .ja se radujem ko dete ,jer jedva cekam da isprobam sve one sprave i ringispile
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 19.5.2011 16:30:39
|
|
|
|
moja ciklama
|
joj, kako volim što mi je doktorka opšte prakse, ČOVEK!
< Poruku je uredio Ana RR -- 19.5.2011 16:36:06 >
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 19.5.2011 19:40:36
|
|
|
|
New Mom
|
Samo toliko....
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 19.5.2011 20:54:55
|
|
|
|
Brana
|
Lepo vreme,mojoj mami danas rodjendan,sutra joj pripremam jedan lep pokloncic da je iznenadim,i jos jedna lepa vest,ne radim u subotu u skoli se odrzava takmicenje,i idemo negde za vikend porodicno!Bas sam happy!
< Poruku je uredio Brana -- 19.5.2011 20:55:49 >
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 20.5.2011 9:32:54
|
|
|
|
Lu
|
Odoh da se zavalim u ljuljačku da pijem čaj od mente i da uživam u pogledu na travu koju sam juče pokosila
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 20.5.2011 9:33:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 20.5.2011 9:34:17
|
|
|
|
viking
|
Eeee, to je život! IZVORNA PORUKA: Lu RR Odoh da se zavalim u ljuljačku da pijem čaj od mente i da uživam u pogledu na travu koju sam juče pokosila
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 23.5.2011 12:56:00
|
|
|
|
Klarita
|
Mnogo sam srecna Moja najbolja drugarica zakazala diplomski za sredu i sad me zvala , jedva cekam da vidim svoje drustvo sa fakulteta i da pijuckam u Grckom klubu na dragom mi fakultetu u Nis A, pre neko vece sam kukala Ivanki za Nis.... Jedva cekam da po poslednji put odslusam prezentaciju moje divne i najdraze kolegenice
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 2.6.2011 20:59:19
|
|
|
|
mulan
|
Uzivam dok pijem kaficu, slusam neku lepu pesmicu i tako se lepo osecam kao da nije bio naporan dan na poslu. Jos 28. dana i ja odoh na more da meditiram ranom zorom dok gledam duboko plavo more
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.6.2011 21:31:43
|
|
|
|
New Mom
|
Da li se ljudi osećaju drugačije kad odslušaju poslednje predavanje u svom školovanju? Jeeeeeeeeeee! Finito! Sam samo ispiti još!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.6.2011 21:38:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Selimo se, selimo! Selimo se, selimo!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.6.2011 22:33:28
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Da li se ljudi osećaju drugačije kad odslušaju poslednje predavanje u svom školovanju? Jeeeeeeeeeee! Finito! Sam samo ispiti još! Congrats
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.6.2011 22:48:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Super temica!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.6.2011 22:58:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Pređite u temu "Bračni problemi" - za neverovati, ali ja se upišah od smeha Definitivno brdo pozitivne energije iako nema veze sa nazivom teme
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 7.6.2011 23:02:25
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Pređite u temu "Bračni problemi" - za neverovati, ali ja se upišah od smeha Definitivno brdo pozitivne energije iako nema veze sa nazivom teme Evo ja delim pozitivnu energiju,jer sa danas srecna
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.8.2011 14:58:38
|
|
|
|
JMPM
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.8.2011 15:25:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Sta se ti klovnishesh? Sta god da je
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.8.2011 15:37:37
|
|
|
|
JMPM
|
Osecam se tako pozitivno,kao konon sto kaze moje dete .Valjamo se, mazimo, druzimo, ljubimo, grlimo, koristimo svaki momenat, postao je pravi mali decak i mnogo mi je lepo da provodim svaki njegov budan momenat sa njim
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.8.2011 15:39:51
|
|
|
|
Anoniman
|
On je sad najsladji...nego mogla bi ti da poradis i na drugom..Jbte, ja bih 3 odjednom, ali mi se nesto ne da
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.8.2011 15:43:45
|
|
|
|
JMPM
|
Polako, kada dobijes prvo nece ti se toliko zuriti. Sada nam je divno, on je jedna veeeeelika maza i mnogo tontinte (volim te ) mamu
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.8.2011 15:44:55
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.8.2011 15:47:02
|
|
|
|
degu
|
A mene je moj mali bratanac od godinu dana prvi put poljubio i ovo je mene skroz na skroz ispunilo pozitivnom energijom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
najlepse po vama jepisuljicaDea (
7%)
Ina (
8%)
Lia (
1%)
Lea (
14%)
Tea (
23%)
Mia (
47%)
Ukupan broj glasova: 155Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!