|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
28.3.2011 17:08:01   
*boka*
Ma ja da se pitam, kupila bih nekoliko modela u nekoliko boja, pa da mogu da ih kombinujem uz garderobu user posted image user posted image user posted image Ali na zalost mm je kocnica...

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1451
28.3.2011 17:10:45   
Ana RR
user posted image user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1452
28.3.2011 19:37:57   
Malecka074
Peg Perego svi preporucuju, ne zanm da je neko imao lose iskustvo. Samo sto su im cene bas mnogo visoke. Ali  ovo sto si ti nasla je extra!!!

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1453
28.3.2011 20:41:42   
*boka*
Ma ima i mnogo skupljih. Ja sam nasla i za preko 100.000 i nisam mogla da verujem da neko i to kupuje. A ta cena sto je Ana rekla je za citav komplet, velika korpa (nosiljka, koja se montira i na tockove), sediste za kola do 6 meseci i klasican sic sa tendom. Da, uz to ide i torba i navlaka za noge bebine kad je hladno. Tako da je ta cena za sve to sasvim OK.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1454
28.3.2011 21:21:15   
Ana RR
Samo da te ispravim, autosedište je do 13kg tako da može da bude i do godinu dana (tako je predviđeno mada ne možeš znati koliko će biti dete).

Ja sam odlepila za Recaro kolicima, ali cena tričavih 115 hiljada user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1455
28.3.2011 21:26:49   
Maya21
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam odlepila za Recaro kolicima, ali cena tričavih 115 hiljada user posted image

joj Anci daj link da vidim i to cudo please! Nije da ce mi trebati u skorije vreme nego onako, iz radoznalosti samo user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 28.3.2011 21:27:10 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1456
28.3.2011 21:34:14   
Ana RR

Jeste li videle ova kolica KLIK?

Ja sam se oduševila

Evo Mayo user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 28.3.2011 21:35:20 >

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1457
28.3.2011 21:35:37   
Anoniman
Ne radi ti KLIK user posted image Daj joj link na Direktnu vezu, to ti je najlakše

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1458
28.3.2011 21:35:57   
Ana RR
Idi i na sajt da vidiš snimakuser posted image

Radi sad link user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 28.3.2011 21:36:58 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1459
28.3.2011 21:40:34   
Anoniman
Jao videla sam ovo u gradu! Pala sam u nesvet, fenomenalna su! 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1460
28.3.2011 21:41:34   
maslachak
mi imamo ova peg perego i odlicna su..
nemam ama bas ni jednu zamerku..jos smo zimus zakacili neko snizenje pa smo bas fino prosli user posted image
Visnja obozava korpu,jedno vreme je redovno spavala njoj,sad vise voli sirinu u krevetu,ali i dalje redovno u setnji spava user posted image

user posted image

lako se sklapaju,sve se pere..a zbrinuti smo sve vreme jedino cemo autosediste da menjamo kako bude rasla user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1461
28.3.2011 21:42:26   
isidora88
meni su mnogo lepsa stokke,ova mi se ne svidjaju bas nesto user posted image
a sta kazete za maxi cosi mura3 ili buzz3,meni su ona savrsena,za sledece dete ih sigurno kupujem user posted image
odoh sad da zatrudnim pa da se bacim u soping user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1462
28.3.2011 21:42:55   
Ana RR
Tash, ne radi ti ovo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1463
28.3.2011 21:44:49   
Ana RR
Maslachak, mi planiramo peg perego, takva sam videla. Koliko ste ih platili?

Danas vidim na Kikinom sajtu model peg peregovih kolica, koji inače košta od 65 do 72 hiljade, za 42 hiljade.

< Poruku je uredio Ana RR -- 28.3.2011 21:46:00 >

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 1464
28.3.2011 21:44:52   
Anoniman

Tash, ne radi ti ovo

Ovo je odnosilo na tvoja kolica, koja ne znam kako da nazovem nego bold italic "ovo" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1465
28.3.2011 21:45:04   
isidora88
ja imam ova kolica i odlicna su KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1466
28.3.2011 21:45:19   
Ana RR
hahahahhahhaha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1467
28.3.2011 21:48:56   
Brana
Ja imam ova Gracova kolica odlicna su i za leto,zimu i kisu...user posted image
user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1468
28.3.2011 21:51:49   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Brana

Ja imam ova Gracova kolica odlicna su i za leto,zimu i kisu...user posted image
user posted image

super su, mm je video cini mi se identicna i jako su mu se dopala a ja se sada zalepila za ona sto je Boka stavila sliku

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 1469
28.3.2011 21:54:31   
Brana
Ako mila videces koja ti se najvise budu dopala ta i kupi,ja sam ova kupila jer su imala i nosiljku kada se beba izvodi iz bolnice i jos stosta...i jako su topla zimi a leti pola toga mozes skinutiuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1470
28.3.2011 21:56:00   
maslachak

Maslachak, mi planiramo peg perego, takva sam videla. Koliko ste ih platili?

Danas vidim na Kikinom sajtu model peg peregovih kolica, koji inače košta od 65 do 72 hiljade, za 42 hiljade.

mi smo ova platili 48000 preko sajta sve za kucu posle nove godine user posted image

ja sam ih vec gledala uzivo dok sam bila trudna,pa kad sam zakacila na sajtu nisam razmisljala nego sam istog momenta narucila user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1471
28.3.2011 22:13:37   
Ana RR
Meni se najviše sviđa Peg perego. Dopada mi se par Inglesina modela ali su mi preskupi.

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 1472
28.3.2011 22:20:32   
jance
IZVORNA PORUKA: isidora88

ja imam ova kolica i odlicna su KLIK

bas lepa kolica. gde si ih kupila? ja jos imam vremena pa da onako nevezano preporucim familiji sta mogu da doniraju user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1473
28.3.2011 22:20:38   
Ptičica
Drugari, ajd mi sad vi recite, da li sam ja blesava, jer se uopste ne raspitujem, ne tražim kolica, krevetce i ostale stvari za bebu. Oko mene ima dosta trudnica i sve one pričaju samo o trudnoći, bebama, opremi i sl, a ja sedim i pitam se:'' Ko je ovde lud?'' user posted image  user posted image   Sve mislim da ima još vremena. Gde je kraj jula, početak avgusta...

Neke se pobede dobijaju na- juriš!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1474
28.3.2011 22:22:43   
Brana
nisi luda mila polako ja sam tek pred kraj 8 meseca isla da razgledam a kada sam usla u 9 mesec tada smo sve kupili.user posted image

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here