Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 12:35:59
|
|
|
|
zoća
|
evo merimo temperaturu izgleda da će mo u Tiršovu a ne na druženje,poludećuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 15:21:27
|
|
|
|
nencydrew
|
Devojke, jel ima neko druženje za leto? ja sam za!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:07:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Devojke, jel ima neko druženje za leto? ja sam za!! naravno evo stigosmo i bilo nam je supeeeer deca su prelepa, mamice, trudnice i buduće nam trudnice nam isto sve prelepe, a i naše tatice da ne zaboravimo. Vanice hvala draga na vožnji i svima hvala što su bili
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:08:25
|
|
|
|
NadaR
|
A slicice?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:11:04
|
|
|
|
dunja RR
|
uskoro drage će biti i sličice, muž Ane RR je slikao, a i ostale naše tate pa će biti dobrih slika, ja imam par komada, staviću malo kasnije ali biće slika, baš smo se islikali
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:12:40
|
|
|
|
ivaj
|
E sve devojke su super RR nam je stvarno prva liga sa ovakvim clanicama A tek deca sto su nam bila dobra... Jedino ce mm biti kaznjen Sutra ce da mi kupi sandale koje sam videla jos pre neki dan! dunja do koliko sati ste ostale?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:12:55
|
|
|
|
moja ciklama
|
ja se javno izvinjavam što sam ne odgovorna i što sam se uspavala.. Došla sam sa švecinog rodjendana u 03:40, odvezla muža na posao u 7h, otišla u 8h u Front da mi izvade hormone, došla kući, izblejela ovde, pričala sa MalimMišom i u 11 zaspala, kao na sat vremena, a muž me probudio u 16:30, došao taksijem kući, jer telefonom nije uspeo da me probudi ja sam skoro sigurna da je mene opila sreća MalogMiša Izvinite, i dajte slike..mnogo mi je žao!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:13:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ivaj E sve devojke su super RR nam je stvarno prva liga sa ovakvim clanicama A tek deca sto su nam bila dobra... Jedino ce mm biti kaznjen Sutra ce da mi kupi sandale koje sam videla jos pre neki dan! dunja do koliko sati ste ostale? pa evo do pre pola sata, sada stigoh kući, Vanica me dovezla
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:15:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Ciklama, spominjale smo te i baš smo se pitale što te nema, falila si nam. ALI SVI SMO SREĆNI ZBOG MIŠA
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:15:33
|
|
|
|
minna
|
Evo i mene... Stvarno je bilo bas lepooooo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:17:35
|
|
|
|
ivaj
|
minna kako mi je neobicno sto te sad poznajem i znam ko se krije iza potpisa Bebac ti je bio super,nisam ocekivala da ce biti tako miran
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:18:30
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ciklama, spominjale smo te i baš smo se pitale što te nema, falila si nam. ALI SVI SMO SREĆNI ZBOG MIŠA Šta,šta nisam u toku...čekam slike
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:21:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Sve devojke su toliko pozitivne: minna je toliko slatka i mladolika, Marija32 mi je prelepo markantna, Vanica prelepa, prelepa plavuša.....Vuk nam je operski pevač bio, Lesica moja lepa.....pišem još posle ovo su oni prvi utisci Trudnica iz Sremčice (iz Tesliča) joj, zaboravih nick - fantastično pozitivna, divna....
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.3.2011 17:22:00 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:24:33
|
|
|
|
marija32
|
Drage moje "sektasice" ja sam beskrajno srecna sto sam deo ove druzine. Divne ste mi sve komplet i vasa deca, prosto vas volim sve
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:25:31
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: ivaj minna kako mi je neobicno sto te sad poznajem i znam ko se krije iza potpisa Bebac ti je bio super,nisam ocekivala da ce biti tako miran I meni je sad nekako neobicno ivaj vi ste nam brzo otisli alidruzicemo se valjda jos E stvarno je bio super, kakav ume da bude ovo je bilo divno! Nego mi sad divlja po rukama pa ni ne mogu lepo da ispisem utiske
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:26:32
|
|
|
|
Nensi*
|
Evo i mi stigosmo kuci,a operski pevac nije zaspao usput,nego malopre kad smo dosli kuci... Bilo je prelepo,devojke,sve ste super,sad cu da smanjim slike pa da postavljam...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:28:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Drage moje "sektasice" ja sam beskrajno srecna sto sam deo ove druzine. Divne ste mi sve komplet i vasa deca, prosto vas volim sve pozdravi muža, kaži pozdravila ga Dunja sektašica
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:37:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo i mi smo stigli kućici Devojke, sve ste super, žao mi je što nisam sa svima stigla koju da prozborim ali barem sam vas videla Moram prvo da umanjim slike pa ću ih postaviti.
< Poruku je uredio Ana RR -- 26.3.2011 17:39:36 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:37:49
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Drage moje "sektasice" ja sam beskrajno srecna sto sam deo ove druzine. Divne ste mi sve komplet i vasa deca, prosto vas volim sve stvarno su sve 'sektasice' divne i decica isto!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:39:55
|
|
|
|
Nensi*
|
Vuk se probudio posle celih 20 minuta spavanja
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:40:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Joooj Nensi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:49:55
|
|
|
|
vanica
|
Delim utiske sa vama, sve je bilo prelepo, divno i opusteno, zao mi je sto nismo uspele medjusobno vise da popricamo i da se upoznamo, ali bice prilika, meni je ovo prvo vidjanje. Draga moja Dunjice od sad si smesko za mene, ej i nema potrebe za slihtanjem, oprostila sam ti sve sala mala... Sve u svemu divno proveden dan p.s- Hvala na komplimentima
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:54:59
|
|
|
|
Nensi*
|
Suncica,Vanica,Nensi RR,Minna,Marija32 Sakiedi,Snelle Suncica,Vanica,Nensi RR,Minna,Marija32 Nensi RR,Minna,Marija32 Snelle i Lana Sakiedi (joj,zaboravila sam ime malog)
< Poruku je uredio Nensi RR -- 26.3.2011 18:01:12 >
|
|
[Obrisana poruka] 26.3.2011 17:57:25
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 17:57:26
|
|
|
|
Nensi*
|
Evo jos Snelle i Lana,Vuk i mm Snelle,Lana,Vuk,mm,Lesica i Lenka Sakiedi,Snelle,Lesica,Nensi RR,Minna Ana RR,Lesica,nensi RR i Vuk Nensi,Vuk,Lana,i muž od Snelle Lana i muz od Snelle
< Poruku je uredio Nensi RR -- 26.3.2011 18:04:38 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?