Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2011 20:35:09
|
|
|
|
minna
|
Bas se radujem da vas sve upoznam Ja jos ne znam kako cemo, mogla bih kolima nego ovaj mali cesto kuka kad vozim, a nema nikog pozadi, po mogucstvu poznatog pa ne bih volela da mi se raskuka i posle da moram da ga smirujem 100god. A mm nije u Bg...tako da cu verovatno iscimati mog tatu da nas odbaci, ili doci taksijem... ma iskombinovacu se vec, vazno je da dolazimo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2011 20:57:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja i dalje ne znam. Jos mi na sve dolaze sestra i klinac ujutru, ona ce i da prespava a njega posle spavanja da pedalira kod njene sveki koja zivi blizu mene. Bolje im je da dodju ujutru, popodne je haos kad idu sa nbg. Ako me klinac pusti verovatno cu doci, a mozda i oni budu raspolozeni da provedu vreme na Kosutnjaku
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2011 21:04:28
|
|
|
|
Nensi*
|
Bas sam te malopre pitala da li dolazis u temi VTO..
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2011 21:08:30
|
|
|
|
Anoniman
|
a ja ti odgovorila
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2011 21:12:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi necemo doci , lepo se provedite
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2011 21:18:58
|
|
|
|
ivaj
|
Pa zasto draga Zao mi je i sto nece doci minavb
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2011 21:56:58
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Mi necemo doci , lepo se provedite
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2011 22:08:52
|
|
|
|
marija32
|
Znaci doci ce nas petoro , a Ns-ki bila puna igraonica
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 7:59:29
|
|
|
|
zoća
|
znači u Trimu.Kada mi se dragi probudi videću kakva je organizacija pa možda dolazimo u punom sastavu mada mislim da će ovi moji matori na odbojkaški teren a mi mali sa vama u Trim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 8:10:35
|
|
|
|
ivaj
|
Nigde sunca nema. Ali sta nas briga.Bitno je da ne pada kisa
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 8:14:41
|
|
|
|
zoća
|
najavili su lepo vreme i temperaturu oko 20 stepeni,još malo pa kao u maminom stomaku
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 9:09:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Ko sve dolazi?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 9:23:19
|
|
|
|
minna
|
Evo ja jos jednom da potvrdimi da dolazimo! I htela sam da zamolim nekoga da mi posalje br moba na pp da imam za svaki slucaj...(za slucaj da promenite mesto a mi zakasnimo ili sta vec...)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 9:24:54
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ko sve dolazi? Koliko ja znam Nensi RR Ana RR Snelle Marija32 Minna Ivaj Zoća Lesica MaliMis Sakiedi Moja ciklama Dunja RR Ne znam za pepeljugu i nelu79
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 9:25:55
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minna Evo ja jos jednom da potvrdimi da dolazimo! I htela sam da zamolim nekoga da mi posalje br moba na pp da imam za svaki slucaj...(za slucaj da promenite mesto a mi zakasnimo ili sta vec...) Evo saljem ti ja moj broj
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 9:26:49
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ko sve dolazi? Jel se plan za Trim nije promijenio? Ja evo spremam nesto po kuci pa da nemam vremena da cackam po forumu trenutno:) Nas troje ce izgleda da navrati, s tim sto mene racunaj a ovu moju dvojicu ko zna. Vanji je bitnija neka poljana a muz ce morati malo trckarati za njim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 9:28:04
|
|
|
|
Nensi*
|
Ostaje Trim u 13h
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 10:11:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: zoća najavili su lepo vreme i temperaturu oko 20 stepeni,još malo pa kao u maminom stomaku jel to samo kod mene oblačno?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 10:18:13
|
|
|
|
nela79
|
Mogu ti reci i kod mene se natmurila a planirala sam stvari za bebu da susim napolju. Treba li da rizikujem ???
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 10:23:04
|
|
|
|
vanica
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Ko sve dolazi? Koliko ja znam Nensi RR Ana RR Snelle Marija32 Minna Ivaj Zoća Lesica MaliMis Sakiedi Moja ciklama Dunja RR Ne znam za pepeljugu i nelu79 Suncica i ja vam se pridruzujemo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 10:45:14
|
|
|
|
ivaj
|
Dolazimo svakako,pripreme su u toku
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 10:48:37
|
|
|
|
NadaR
|
Zene , lijepo se provedite
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 10:52:51
|
|
|
|
indy_25
|
jednom cu i ja da vam doletim na tu kaficu nadam se . Lijep provod vam zelim.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 11:00:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene su spopali sa svih strana, ja nema sanse da dodjem danas :( ali se nadam da ce se ovo ponoviti brzo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 11:31:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja se brzinski javljam, danas mi otpada sve osim setnje po kraju, jer oko pet idem sa mm da pogledamo jedan stan koji sam ja juce gledala sama i za koji se nadam da ce konacno biti TAJ! drzite mi fige da konacno resim ovo, ako stignete od uzivancije u prirodi devojke, lep provod vam zelim, uzivajte i slikajte se da vidimo kako je bilo!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?