|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Double test
18.3.2011 18:03:56   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Da, sve salju, ali ja sam odlucila da ne radim Amnio u decijoj vec  na betaniji kod Dr Belopavlovica.

user posted image Meni radio, moje preporuke!

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1201
18.3.2011 18:29:24   
zeksi
Ja sam se upravo vratila od privatnog gneticara. Savetuju amnio.... rizik mi je malo veci zbog komplikovane trudnoce...... neznam sta cu raditi
Jel zna neko za koliko ti zakazu amnio na betaniji, jer se u decjoj cek apo seces dana na red ijos skoro toliko na rezultate.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1202
18.3.2011 18:31:15   
zeksi
Izvinjavam se brzo sam kucala .... htela sam reci da se u decjoj zakazuje za mesec dana a rezultati budu za 3-4 nedelje

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 1203
19.3.2011 1:12:55   
SnezaNS
to zakazivanje zavisi od toga u kojoj si nedelji.. ja sam u ponedeljak bila kod geneticara u decijoj a amnio mi je bila zakazana odma za cetvrtak isto u decijoj.. tj pitaju da li cete kod njih raditi..

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 1204
20.3.2011 21:11:48   
Dima
pozdrav svima...
pomoc oko rezultata?
ne znam ni sama sta da zapisem kad ima toliko toga?user posted image
CRL 63.2
BPD19.3
NT 1.4

free bHCG 27.1 IU/L 0.774 Mom
papa 3.967 IU/L 1.212 MoM

Inicijalni riyik od Tr21 1 u 990
KOnacni od Tr21 manje od 1 u 10.000

Inicijalni od Tr18 1 u 2410
Konacni od Tr18 manje od 1 u 10.000

Inicijalni od Tr13 1 u 7562
Konacni od Tr13 manje od 1 u 100.000

za organe pise da su svi vidjeni!

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1205
20.3.2011 21:25:54   
*boka*
Dima user posted image user posted image user posted image Ovo su savrseni rezultati. Svi konacni rizici su ti
1:10 000 To se retko vidja na double testovima! Uzivaj u trudnoci!

< Poruku je uredio *boka* -- 20.3.2011 21:26:55 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Dima)
Direktna veza do poruke: 1206
20.3.2011 21:28:24   
Dima
Stvarno?
user posted image
I ovo NT, PApa i ostalo?
Sve je ok?user posted image

Jao...daj Boze!!!
Hvala ti, sada si me obradovala!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1207
20.3.2011 21:33:36   
*boka*
Sve ti je idealno, nemas sta da se sekiras. Videces da ce to i doktor da ti potvrdi user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu Dima)
Direktna veza do poruke: 1208
20.3.2011 21:37:17   
Anoniman
Ja sutra idem na duble bas sam nekako uznemirena. user posted image

(odgovor članu *boka*)
  Direktna veza do poruke: 1209
20.3.2011 21:40:16   
*boka*
Razumem te Maro skroz, to je normalno. Sve smo bile negde uznemirene dok smo cekale rezultate. Drzim ti palceve da i tebi budu kao Dimini user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1210
20.3.2011 21:41:24   
sandrina 85

IZVORNA PORUKA: popadija Mara

Ja sutra idem na duble bas sam nekako uznemirena. user posted image

Ej Popi... navijam da bude sve Okuser posted image user posted image i bice!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1211
20.3.2011 22:06:52   
Dima
ma bice!!!user posted image

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1212
20.3.2011 22:07:16   
Anoniman
Hvala vam puno user posted image Nadam se da ce sve biti uredu.
Samo jel ide expertski uz duble posto mi nista nije reko dr za expertski ?

(odgovor članu sandrina 85)
  Direktna veza do poruke: 1213
20.3.2011 22:12:44   
Anoniman
maro draga, pa vec ste stigli do 12. nedelje! user posted image cestitam ti ja na tome, a za double ne brini. sve smo prosle kroz to, mislim da je to i izmisljeno da bi mucili nas trudnice. user posted image ne brini, bice sve ok! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1214
20.3.2011 22:17:25   
*boka*
Marusko, prvo ce ti uraditi UZ, tu uzimaju mere NT, CRL i gledaju da li se vidi nosna kost, zatim ti izvade krv i to je to. Dobices rezultate u roku od dan-dva.

25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1215
20.3.2011 22:19:59   
Dima
Maro...ekspertni i dpoble se rade u isto vreme...mislim u istom periodu :D
Kombinacija tih rezultata daje pravu analizu.
Mislim da sada po zakonu sve trudnice posle prvog ekspertnog idu na double.
Ja licno sam direktno sa stola otisla da vadim krv!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1216
20.3.2011 22:21:46   
Anoniman
Hvala puno Boka za to nisam bila sigurna. user posted image
Iskreno nisam verovala da mogu uopste da zatrudnim, a kamoli da dodjem do 12-te nedelje user posted image Hvala Bogu na tome.
MAlopre sam bila do dr jer mi se popodne pojavio roze sluzav sekret. I bas sam se bila uplasila. Ali kaze da je sve uredu sa bebom a da je ta sukrvica zbog pucanja kapilara materice jer se siri. Beba po uz je 12+6 a po kalendaru 11+5. Pa mi to malko stvara konfuzije.

(odgovor članu *boka*)
  Direktna veza do poruke: 1217
20.3.2011 22:24:52   
Dima
Pa to se stalno desava...ovulacija nije na sredini ciklusa!
Opusteno i ne brini, to samo znaci da ces svoju bebu ugledati ranije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1218
20.3.2011 22:27:12   
Anoniman
Ili je debela na tatu user posted image user posted image Mora da je nesto user posted image Hvala vam od srca na savetima i objasnjenjima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dima)
  Direktna veza do poruke: 1219
20.3.2011 22:28:27   
New Mom

Samo jel ide expertski uz duble posto mi nista nije reko dr za expertski ?

Da, uradi se prvo UZ i to najviše 48 sati pre vađenja hormona (što je jako bitno zbog referetnih vrednosti).
Inače, kao VTP se gleda po tom prvom UZ kao merodavnije, baš zbog individualnih odstupanja u ciklusu).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1220
20.3.2011 22:30:41   
madre

Hvala puno Boka za to nisam bila sigurna. user posted image
Iskreno nisam verovala da mogu uopste da zatrudnim, a kamoli da dodjem do 12-te nedelje user posted image Hvala Bogu na tome.
MAlopre sam bila do dr jer mi se popodne pojavio roze sluzav sekret. I bas sam se bila uplasila. Ali kaze da je sve uredu sa bebom a da je ta sukrvica zbog pucanja kapilara materice jer se siri. Beba po uz je 12+6 a po kalendaru 11+5. Pa mi to malko stvara konfuzije.

sve je to u redu! moj bogdan je kroz celu trudnocu bio napredniji za jednu nedelju i rodio se sa 3100, znaci mrsavkouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1221
20.3.2011 22:30:54   
*boka*
Dima ne postoji zakon vezan za prenatalne testove. Same odlucujemo da li cemo raditi bilo sta od tih testova ili necemo. Sada se double i triple test preporucuje svakoj trudnici, bez obzira na godine, ali ne postoji zakon koji te obavezuje na bilo sta. Iskreno, ja ga vise nikada necu raditi.
Marusko i ja sam jako tesko zatrudnela i imala grozne komplikacije, ali hvala Bogu dragom, sve je proslo, tako da ni ja nisam jos svesna da dogurah do 22. nedelje tako brzo. A to sto se tice velicine bebe po UZ i po poslednjem ciklusu, nemoj da te buni. Svima nam to odstupa i to je sasvim normalno. I moja bebana sve vreme zuri, nekad nedelju dana, nekad 10, a nekad par dana. Na kraju se sve to izjednaci. Vazno je da lepo napreduju.

25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1222
20.3.2011 22:34:44   
Dima
Ma da!
Ja sam srecna zbog svih nas koji smo dosli u drugi trimestar!!!
I ja sam imala komplikacije, pa razumem potpuno brigu!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1223
20.3.2011 22:35:37   
Anoniman
Ma napreduje super ja sam zadovoljna. Ja nisam bila 3,250 mm je bio 3,200. Tako da ocekujem da se i njena tezina vrti oko tih cifara. Ako to uopste ima veze sa tim. Hvala Bogu da je sve dobro ja jos ponekad ne mogu da poverujem jer mi je sve to tako nestvarno pored svega sto sam prosla. Mislim da sanjam i da cu samo uskoro da se probudim i shvatim da je sve to samo bila masta.
Sto se tice duble koliko sam pratila ovde i skontala da su to samo statisticki podaci a ne bas realna situacija stanja i da su samo mnoge od vas isprepadali time. A na aminosintezu necu tako da sta mi Bog da tako ce biti.

(odgovor članu *boka*)
  Direktna veza do poruke: 1224
20.3.2011 22:43:03   
*boka*

Sto se tice duble koliko sam pratila ovde i skontala da su to samo statisticki podaci a ne bas realna situacija stanja i da su samo mnoge od vas isprepadali time. A na aminosintezu necu tako da sta mi Bog da tako ce biti.

Naravno, to je samo statisticki, a ne dijagnosticki test, ali sada ga (ne znam iz kog razloga) savetuju svim trudnicama, evezano za godine. Ranije su ga radile samo one preko 35. U svetu se ovi testovi skoro uopste ne rade. Cak se za celu trudnocu ide samo 2-3 puta na UZ, naravno ukoliko je sve u redu sa trudnocom. A nas ovde gnjave i plase svim i svacim. Ja ga Boga mi u sledecoj trudnoci necu raditi...

25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Znate li kada se dešava najviše porođaja i...
Evo koje doba dana bebe biraju za dolazak na ovaj svet. A nauka je objasnila i zašto…

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here