Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.3.2011 23:54:38
|
|
|
|
Nensi*
|
Choopa,ja opet davim sa ovim A kako se boji fondan? I jel ga ja napravim,pa on tako beo stoji ili ga odmah bojim?
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 0:26:01
|
|
|
|
indy_25
|
Nensi imas boje u prahu i u gelu. Ove sto su ko gel boljesu i njih nanosis cackalicom i bodes bijeli fondan i onda mjesis a ove u prahu sa kap vode ih rastvoris i dodajes u fondan i mjesis. probaj da nadjes u gelu jer su puno puno bolje.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 0:32:12
|
|
|
|
Nensi*
|
Hvala Indy... A jel moram odmah da obojim ili mogu kad budem pravila tortu? Jer planiram par dana ranije da napravim fondan...
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 0:35:02
|
|
|
|
indy_25
|
Pa oboji dok mjesis mislim prvo umijesis ono bijelo pa onda odma boji i mjesi jos malo i zatvori dobro nek stoji. Otprilike skontas koliko ti treba za figurice koliko za oblaganje torte . A sta ces da pravis i povodom cega?
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:36:01
|
|
|
|
Nensi*
|
Vezbam za Vukov rodjendan,moj je na redu pa da bude proba Ali nesto imam utisak da meni ovo nece uspeti...
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:39:02
|
|
|
|
indy_25
|
hoce hoce samo ti napravi mora da uspije
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:42:04
|
|
|
|
Nensi*
|
A koja kolicina boje se stavlja? Imam milion pitanja I kako da znam koliko mi je dovoljno da pokrije celu tortu ako ne razvucem oklagijom?
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:42:09
|
|
|
|
Pretty78
|
geeeeeel bojeeeeeeeeeeee
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:43:49
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR A koja kolicina boje se stavlja? Imam milion pitanja I kako da znam koliko mi je dovoljno da pokrije celu tortu ako ne razvucem oklagijom? jedan fondan je meni bio dosta za sundjer boba a videla si koliko je veeeeeelik..cak sam imala i viska...ostalo mi a boje stavljas dok ne dobijes boju koju zelis...ako ces svetlije stavis malo i obrnuto
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:45:04
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR A koja kolicina boje se stavlja? Imam milion pitanja I kako da znam koliko mi je dovoljno da pokrije celu tortu ako ne razvucem oklagijom? Od onog recepta mog ce ti biti da prekrijes tortu i da napravis figurice i da je dekorises. Za boju sam ti napisala vec ako kupis gel boje cackalicom ih nanosis i otprilike vidis koja ti boja odgovara ako zelis jacu nijansu dodajes vise boje.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:45:52
|
|
|
|
Nensi*
|
Uh,nadam se da nece cela torta zavrsiti u kanti za djubre...
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:47:04
|
|
|
|
Nensi*
|
A sta mislis o ovom receptu KLIK Po njemu Choopa pravi,nekako mi deluje jednostavnije...
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:47:06
|
|
|
|
indy_25
|
Ma nece nensi , a sta si zamislila da pravis?
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:47:37
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Ma nece nensi , a sta si zamislila da pravis? Jos ne znam Nesto mi slabo nadolaze ideje
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:48:12
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR A sta mislis o ovom receptu KLIK Po njemu Choopa pravi,nekako mi deluje jednostavnije... da da taj ti je bolji a mozes i onaj sa bobama on je ukusniji ali se malo teze radi sa njim i puno se prlja okolo.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:49:11
|
|
|
|
Nensi*
|
Bolje onda ovo za prvi put,ne deluje komplikovano...
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:49:35
|
|
|
|
Pretty78
|
taj sam i ja pravila
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:50:23
|
|
|
|
indy_25
|
Nije komplikovano vidjeces osladice ti se pa ces htjeti cesto da pravis. Ja jedva cekam kad ce nekom rodjendan od nas pa da pravim torte i da ih dekorisem toliko sam postala zaljubljena u to
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:51:09
|
|
|
|
Nensi*
|
A gde se kupuju ovi sastojci? Za glicerin znam da se uzima u apoteci...
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:52:25
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Nije komplikovano vidjeces osladice ti se pa ces htjeti cesto da pravis. Ja jedva cekam kad ce nekom rodjendan od nas pa da pravim torte i da ih dekorisem toliko sam postala zaljubljena u to Ja sam gledala na YT kako prave to,i bas mi se svidelo,pa rekoh da probam jer u poslednje vreme bas volim da se motam po kuhinji i pravim svasta nesto...
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:52:45
|
|
|
|
Pretty78
|
zdrava hrana
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:55:13
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 zdrava hrana Pretpostavila sam,ali reko' da pitam...
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:56:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Nensi dok ja odgovorim Ja sam od ovog jednog fondana, napravila dvije manje torte (hello Kitty i Miki Maus).Ima tu sasvim dovoljno. Ja ga ostavim da bude debeo oko 3,4 mm. Sastojke kupujes - glicerin u apoteci, fruktozu u radnjama sa zdravom hranom ili u marketima u onom djelu gdje stoji hrana za dijabeticare, zelatin isto u marketu.
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 14.3.2011 23:57:42
|
|
|
|
Pretty78
|
a za ideju kucaj na google fondan i izace ti zilion slika pa ce ti se nesto dopasti na primer
< Poruku je uredio Pretty78 -- 14.3.2011 23:59:30 >
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 15.3.2011 0:00:40
|
|
|
|
Pretty78
|
ili na primer
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?