Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:34:41
|
|
|
|
viking
|
bat af kors! IZVORNA PORUKA: BubaMira Viking , naišla sam na jedan interesantan smajli i setila se tebe . Hoćeš da vidiš ?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:35:17
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:37:00
|
|
|
|
viking
|
joj, što je umoran divan je, hvala IZVORNA PORUKA: BubaMira
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:39:33
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni ga žao , umornog . Mukica , mora da je bio jedini muški na RR druženju .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:41:08
|
|
|
|
Olga75
|
Vking , ja mogu pa cu jednu votku u tvoje ime ako moze Bubo , s&s su na pet minuta od O kluba tako da ce matori doci ako tamo bude nekog sa kim bi se druzio mislim da mu je preko glave price o prodjaju , lohijama . epiziotomiji i dojenju jer sam ja bila vrlo eksplicitna , cak je morao da dodje na konsultacije kako sve to stoji i mislim da mu tudje te stvari nisu neka razonoda
< Poruku je uredio Olga RR -- 14.3.2011 12:42:25 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:42:19
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Vking , ja mogu pa cu jednu votku u tvoje ime ako moze Bubo , S7s su na pet minuta od O kluba tako da ce matori doci ako tamo bude nekog sa kim bi se druzio mislim da mu je preko glave price o prodjaju , lohijama . epiziotomiji i dojenju jer sam ja bila vrlo eksplicitna , cak je morao da dodje na konsultacije kako sve to stoji i mislim da mu tudje te stvari nisu neka razonoda isto
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:46:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga , ma zezam se ja ... Naravno da muški dolaze samo ako im mi kažemo da će ih biti više , pa mogu da se druže međusobno ... Tj , to je meni razumno ... I zato se ovoliko i zezam jer mislim da ovde među nama i nema tata koji bi došli namenski , svesni da bi bili jedini među ženama i da bi samo i međunožjima i mogli da pričaju .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:54:11
|
|
|
|
viking
|
nekako si mi ti i bila prvi pik na draftu IZVORNA PORUKA: Olga RR Vking , ja mogu pa cu jednu votku u tvoje ime ako moze
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:55:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne brini , setiće te se i ove keve koje daju bebama AD mleko a vozačka im ne važi .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:56:27
|
|
|
|
Olga75
|
Bubo mislim da se slazemo da su im te price horor ali da vole da kazu : moja zena je ramazena to vole sigurno pitacemo ih posle druzenja ako ih matori ne udavi
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:57:31
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: viking RR nekako si mi ti i bila prvi pik na draftu IZVORNA PORUKA: Olga RR Vking , ja mogu pa cu jednu votku u tvoje ime ako moze pa jasta generacijo , samo da niko ne postavi moju fotku inflagrante tj. sa sve bocom i casom
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:59:49
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR jao , ja jedva cekam subotu , nadam se da se neko raduje meni i zvercici Ja, ja, ja (zar te nisam već bila smorila?).
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:00:42
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Zamisli da dođu muževi namenski da tračaju sa nama , a mi povadimo sise na sunce da dojimo (tj , one koje doje) , i njima kao to cool , opušteno . Došli da se druže sa mamama Ili , zamisli , ti povedeš muža , i ostale tate ga zovu da idu negde u muškom društvu , a TM se ušuška među žene i kaže "neka , neću ja sa vama , ja ću ovde" ... Pa oplete priču : "Znači , imala si 6 šavova na epiziotomiji ... " Mm tako prošlo prvo rr kafenisanje u BG-u.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:10:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Toliko se radujem sto cu oprati kosu i staviti maskaru..ako joj nije istekao rok trajanja
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:12:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa Mom , to je drugo , KL bila mala a i vozio vas je čo''ek , morao je , nije mog''o da izbegne Ili jeste ?
< Poruku je uredio BubaMira -- 14.3.2011 13:14:41 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:14:04
|
|
|
|
viking
|
ma, u stvari, popij dve! ja častim! IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: viking RR nekako si mi ti i bila prvi pik na draftu IZVORNA PORUKA: Olga RR Vking , ja mogu pa cu jednu votku u tvoje ime ako moze pa jasta generacijo , samo da niko ne postavi moju fotku inflagrante tj. sa sve bocom i casom
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:16:10
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Pa Mom , to je drugo , KL bila mala a i vozio vas je čo''ek , morao je , nije mog''o da izbegne Ili jeste ? Nije uspeo (imaš i slike na fb, zar nisi videla?). Ali bila još 3 komada muških u istom problemu, tako da mu je bilo valjda lakše.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:20:44
|
|
|
|
Anoniman
|
P eto , bilo ih je više muških , to se ne pika . Ja govorim o onim "mogu li i ja , mogu li i ja" tatama , "Svetislave , ne možeš , bićeš jedini tamo" , "ali , kuco , moooolim teee , idem i i jaaaa " , "Svetislave , pa ne možeš , pobogu , bićeš jedini muškarac , sve same žene ..." , "ali , kuco , ja tako žaaarko žlim ići ... "
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:22:20
|
|
|
|
Anoniman
|
A ima i obrnuto : "Svetislave , ideš samnom" . "Ali , kuco , ne želim ići , pa tamo su sve samo že ... " "Svetislave , čuješ li me , ima da ideš !" "Ali , kuco ..." "SVETISLAVEEE , IDEŠ I TAČKA ! "
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:25:37
|
|
|
|
jovicaa
|
mislim da bih izbila mm-a kada bi mi rekao kuco
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:28:33
|
|
|
|
lanajelena
|
Sta ste sve ispisale,ne smem da odsustvujem ni 5 minuta ...OOOOLGGGGAAAA ja ti se bas radujem ali malo vise zvercici jer mi je prelepa...kao sto rekoh mm verovatno nece zeleti da ide asocijalan tip i vikend je pun nekakvih utakmica
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:29:56
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Toliko se radujem sto cu oprati kosu i staviti maskaru..ako joj nije istekao rok trajanja ...pozajmicu ti ja moju kupio mi mm za 8 mart jer mi je prethodnoj istekao rok pre dve godine
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:31:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kad setam kroz NS bekad razmisljam ... zamisli sad sretnem nekoga s foruma..i tako u subotu sretnem Smeshki u sred centra Su
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:33:12
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Meni ne izgleda umorno nego u fazonu ostario sam na rr sto znaci da ce viking biti dugo dugo moderator
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 13:33:49
|
|
|
|
Olga75
|
Viking , onda pocinjem sa dve jaoooo , jedva cekam a zvercica ce sve da vas iznenadi svojim aktivnostima sigurna sam matori znaci treba da bude u pripravnosti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?