Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 11:57:49
|
|
|
|
lanajelena
|
E steta
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:00:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubulence , biće dana Ja vodim Ninu , imam tajnog pomagača iz senke pa se ne brinem .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:03:25
|
|
|
|
Olga75
|
jao , ja jedva cekam subotu , nadam se da se neko raduje meni i zvercici
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:03:48
|
|
|
|
jovicaa
|
ni ja ne vozim i mm je mislio da dodje sa mnom ja mu kazem ma ne mozes ti.. a on se smorio...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:05:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Što ne može ? Povedi i muža , nisi jedina koja će ga povesti (ja se iskreno nadam da će se muževi međusobno družiti , a ne da ženskare sa mamama ) .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:05:41
|
|
|
|
Olga75
|
jovice , moze matori da ga animira negde iz pozadine , dogovoricemo se
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:05:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR jao , ja jedva cekam subotu , nadam se da se neko raduje meni i zvercici Cvrrr !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:06:54
|
|
|
|
bubulence
|
bas mi je zao zbog druzenja jer sam se radovala upoznavanju novih ljudi... a sa druge strane rodjenog brata nisam videla vise od godinu dana pa sam jaaaako srecna
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:08:42
|
|
|
|
Olga75
|
joooj ,Bubo kad ti sad Ninu naucim da psujeeee Bubulence , ja cekam da pozoves u sremus pa tako
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:09:19
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja jedva cekam da izadjem iz kuce medj ljude i da popijem kafu na miru sa zenama koje ne lazu kako im je dete ovakvo ili onakvo. Nadam se da dolazi i Snelle, pa da se izjadamo do mile volje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:10:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR joooj ,Bubo kad ti sad Ninu naucim da psujeeee Bubulence , ja cekam da pozoves u sremus pa tako ne brini, nisam zaboravila
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:11:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS I ja jedva cekam da izadjem iz kuce medj ljude i da popijem kafu na miru sa zenama koje ne lazu kako im je dete ovakvo ili onakvo. Nadam se da dolazi i Snelle, pa da se izjadamo do mile volje Moja Nina je po nekad nemoguća . Eto vam , get just tu it , i sad ajd da pijemo nešto . Nek vrištU deca u kvartetu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:13:46
|
|
|
|
Jele
|
Hmm, po svemu sudeći mm neće raditi u subotu, ali ga je uhvatilo u leđima Ako se ne otkoči, teško da ću moći da dođem... Izem ti...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:17:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jele Hmm, po svemu sudeći mm neće raditi u subotu, ali ga je uhvatilo u leđima Ako se ne otkoči, teško da ću moći da dođem... Izem ti... Ja mogu samo da se nadam da ce mm zavrsiti s poslom do tad, al necu nista da mislim dok ne dodje dan
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:20:19
|
|
|
|
jovicaa
|
ma sta ce mi mm? ionako smo stalno zajedno jedino ako ce da se druzi sa ostalim tatama... olga ja se radujem tebi i zvercici!!!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:20:38
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR joooj ,Bubo kad ti sad Ninu naucim da psujeeee Bubulence , ja cekam da pozoves u sremus pa tako
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:23:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ma sta ce mi mm? ionako smo stalno zajedno jedino ako ce da se druzi sa ostalim tatama... olga ja se radujem tebi i zvercici!!!!! Pa ok , ima tata koji moraju mamama pomoći oko transporta i dečice , pa zato dolaze ... A oni dokoni koji dolaze samo da bi se dužili sa dojiljama - zar postoje ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:26:36
|
|
|
|
Olga75
|
Jovice mene je matori pitao : a ja , ne treba da idem mislim ne trebas miii ali ako ima nekog ko bi podneo njegove price o arheologiji i istoriji ja cu da mu kazem , mozes da dodjes do vrata pa kad se svi skontamo ti sa ostalim tatama svoj po''so i nemoj da dolazis dok te ne zovem
< Poruku je uredio Olga RR -- 14.3.2011 12:27:27 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:28:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubo, kao prvo A kao drugo Sad ću da prepravim spisak, bubulence, baš mi je žao šo nećeš doći, ali okupljamo se mi često Doru stavljam na spisak, pa kako odluči, a MAja će danas valjda zvati u O klub da se dogovori
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:29:04
|
|
|
|
jovicaa
|
ma mm se zezao, verovatno mozda voli da prica sa dojiljama
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:30:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Subota, 19.03. u 17h O Klub, Pozorište mladih Dolaze: Simke Olga RR Tash Buba Mira magiNS isidora88 Maya21 Nedja RR lanajelena bokicans jance New Mom Jele Snelle JMPM jovicaa majathegreat bojanica7 Dora Ako sam nekoga previdela, napišite, pa da vas stavim na spisak
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:31:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga , poptuno podržavam , to mi je i normalno . Dolazi čovek sa tobom , i onda sa drugim tatama - štrafta u svoj film i u svoju birtiju . Zamisli da dođu muževi namenski da tračaju sa nama , a mi povadimo sise na sunce da dojimo (tj , one koje doje) , i njima kao to cool , opušteno . Došli da se druže sa mamama Ili , zamisli , ti povedeš muža , i ostale tate ga zovu da idu negde u muškom društvu , a TM se ušuška među žene i kaže "neka , neću ja sa vama , ja ću ovde" ... Pa oplete priču : "Znači , imala si 6 šavova na epiziotomiji ... "
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:31:54
|
|
|
|
viking
|
Auuu, šta vas je! Blagiš vama, biće vam suuuuppppeeeerrrr! Neka neko obavezno popije nešto za mene
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:33:05
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: magiNS I ja jedva cekam da izadjem iz kuce medj ljude i da popijem kafu na miru sa zenama koje ne lazu kako im je dete ovakvo ili onakvo. Nadam se da dolazi i Snelle, pa da se izjadamo do mile volje A neeeee, ja neću taj dan da se žalim, jok-jok! Taj dan ću biti super vesela, raspoložena i nadasve naspavana mama Viking, hoćeš sa mnom, imaš prevoz
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.3.2011 12:33:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Viking , naišla sam na jedan interesantan smajli i setila se tebe . Hoćeš da vidiš ?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?