Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 5.3.2011 15:34:14
|
|
|
|
Ana007
|
Meni je stomak bas dolazio do izrazaja,jer sam ceo zivot mrsavica,a visoka sam.Od nazad niko nije mogao da provali da sam trudna,ali zato kad se okrenem stomak do zuba. Ugojila sam se 16 kg,ali sve mi je bukvalno islo u stomak,malo sam samo dobila u butinama.Nije ni cudo,kad je beba imala 4350
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 13:42:47
|
|
|
|
issy
|
p.sss. kako da savim sliku direktno u poruku ?! hahaah..uopste se ne snalazim sa pisanjem poruka i stavljanjem slika an forumu!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 13:48:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo Issy Kako se smanji i ubaci slika KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 14:04:02
|
|
|
|
issy
|
Hvala ANA!!! moram ovako javno priznati da si stavrno CAR! svaki put si tu da me usmeris na forumu! hvala! kiss
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 14:04:52
|
|
|
|
mikica sa
|
Ana je naš zmajček
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 14:05:49
|
|
|
|
issy
|
valjda sam sada uspela..??? 16+4 nedelja je slikn stomak!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 14:08:07
|
|
|
|
New Mom
|
Divna tiba! A i slika mi je ekstra!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 14:16:47
|
|
|
|
issy
|
hahah! hvala New Mom
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 14:25:25
|
|
|
|
mikica sa
|
issy, tiba ti je fenomenalna a i linija ti je zavidna! Bravo mamice
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 14:47:11
|
|
|
|
mjaumjau
|
Issy,tibica je divna,a kao sto znas sve je individualno tako da niko ne moze da ti kaze da ti je stomak veliki ili mali,dokle god se beba dobro razvija sve je ok :) A tibica ti je malo veca jer mi se cini da nisi puno visoka tako da tebi stomak nema gde osim na napred!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 15:05:01
|
|
|
|
morena
|
Evo i nas još jednom, 39+1
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 15:11:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Divno Morencik...Jos malo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 15:13:04
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: issy Hvala ANA!!! moram ovako javno priznati da si stavrno CAR! svaki put si tu da me usmeris na forumu! hvala! kiss divan ti je stomačić, issy, i baš je visoko IZVORNA PORUKA: mikica sa Ana je naš zmajček
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 15:15:08
|
|
|
|
issy
|
pa jest da znaš! mislim ja se oduvek zezam da sam metar i želja da porastem, inače sam 160cm... jesam shorty no ne smeta mi jer fala bogu lepis štikli uvek ima za pazariti
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 15:17:31
|
|
|
|
morena
|
issy, nije ti prevelik trbuh. Baš je medeni i neka se vidi!! Neka svi znaju da je jedan stvorček unutra!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 15:18:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Morena
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 16:35:22
|
|
|
|
Anoniman
|
issy, divno stomace! bas si zgodna.. dodji, pridruzi nam se u II tromesecju. morena, bravo za stomace!! ti si pred kraj jel da? htela sam samo da te pitam da li ti je udobno da tako nosis spustenu trenerku? primecujem da tako mnoge trudnice nose i kazu da je cak bolje jer podupiru bebu odozdo da ne bude mnogo nisko. meni se cini da steze, zbog toga te pitam.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 16:36:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Macaki, izvadiš lastiš iz trenerke i biće ti super
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 16:38:25
|
|
|
|
Nensi*
|
Morena Ja sam iz svih trenerki i pidzama vadila lastis,pa posle vratila
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 17:27:00
|
|
|
|
morena
|
Macaki, nije mi uopće udobno. Izvadila sam lastik iz trenerke, ali i dalje mi ne ide preko trbuha. Inače ne nosim tako, danas slučajno jer nisam robu stigla oprat pa nisam imala šta obuć za po doma. Inače volim da mi sve ide preko trbuha.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 17:39:04
|
|
|
|
eni26
|
Morena bebac je spreman!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 17:58:02
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Morena bebac je spreman! i ja tako mislim
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 18:02:29
|
|
|
|
mikica sa
|
Morena, tiba je prelijepa! Ti, naravno, kao i uvijek super izgledaš. Što se tiče trenerke i lastike, i ja muku mučim. Povučem je gore a ona opet spadne i žulja me Zato volim sve što ima široku lastiku i da ona ide preko stomaka.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.3.2011 18:38:36
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala .. ja bas izbegavam one sa lastisem, mogu samo one koje imaju uckur koji se popusta. inace me svaka steze, trenutno nosim po kuci zaovine pantalone na trenere. i ja volim da ide preko celog stomaka. jao, samo da prodje zima. .
< Poruku je uredio Macaki -- 6.3.2011 18:39:22 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?