Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:35:40
|
|
|
|
jovicaa
|
zurka se prebacila ovde
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:39:05
|
|
|
|
Dada81
|
Dunja,i ja sam uvek mislila da si ti mod.samo bez ''krune'' Vidim da i inače obavljaš ovde lep deo poslića,pa rekoh,šta ti ja znam kako sve tačno funkcioniše,sa tim mod,pa i ne pitam
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:42:41
|
|
|
|
viking
|
Evo, LU je sve tako lepo sročila, ja ću samo da kopiram... Dobro nam došle nove i dobro nam otišle stare IZVORNA PORUKA: Lu RR Eh konačno da vam poželim dobrodošlicu Olga RR, Nado RR, Nensi RR, Nedjo RR, znam da ćemo se super slagati, dobro nam došle u ekipu Jeco, Alexx, kisi kisi , vidimo se na starom mjestu
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:44:45
|
|
|
|
Snelle
|
Ma znam Dunjice, šalim se ja
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:48:52
|
|
|
|
JMPM
|
Dunjo,cestitam (i ja sam u grupi onih koje su zivele u zabludi )
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:03:02
|
|
|
|
choopa choops
|
Woooohooooooooooo divna ekipa Cestitam svima novoizabrabranima Da budete dobri i pravedni moderatori
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:05:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Što ste vi žene divne, što se radujete sa nama i zbog nas...a kad za koji dan krenemo da bičujemo prste Šalim se, drago mi je što sam i zvanični deo ove zajednice, i vrapci znaju koliko volim ovu rr, pa sad konačno mogu i da pomognem oko nje A koleginice nisam mogla bolje poželeti
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:07:46
|
|
|
|
JMPM
|
Nedjo,rekoh ja do ponedeljka imamo fore,sutra cete nam gledati kroz prste,nedelja je
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:09:40
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Što ste vi žene divne, što se radujete sa nama i zbog nas...a kad za koji dan krenemo da bičujemo prste A stani, nisam razumjela, vi cete da bicujete? Oh onda povlacim cestitku
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:10:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitam novoj ekipi
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:11:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja sam ti jedna vrlo zauzeta dama, nema kod mene peckanja, bič i udri Al' dobro kaže JMPM, od ponedeljka, odmorite još sutra
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:11:42
|
|
|
|
viking
|
hehe, ja se bogami ne sećam da su se meni toliko obradovale IZVORNA PORUKA: Nedja RR Što ste vi žene divne, što se radujete sa nama i zbog nas...
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:12:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Što ste vi žene divne, što se radujete sa nama i zbog nas...a kad za koji dan krenemo da bičujemo prste Šalim se, drago mi je što sam i zvanični deo ove zajednice, i vrapci znaju koliko volim ovu rr, pa sad konačno mogu i da pomognem oko nje A koleginice nisam mogla bolje poželeti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:13:17
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Što ste vi žene divne, što se radujete sa nama i zbog nas...a kad za koji dan krenemo da bičujemo prste Šalim se, drago mi je što sam i zvanični deo ove zajednice, i vrapci znaju koliko volim ovu rr, pa sad konačno mogu i da pomognem oko nje A koleginice nisam mogla bolje poželeti
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:16:29
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ma ja sam ti jedna vrlo zauzeta dama, nema kod mene peckanja, bič i udri Al' dobro kaže JMPM, od ponedeljka, odmorite još sutra Cestitam i ja svima!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:23:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ću da pozajmim onaj prošli avatar od Alexx, čisto kao najavu onoga što sledi Viking, ti kad si postala mod nije bilo ovakve medijske pažnje, bre, ova tema je popularnija od Buba Mirinog porođaja Anči, Nensi
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:26:27
|
|
|
|
viking
|
Jes, Neđo, u pravu si, ja sam uletela kao zamena za Tašu, nije bilo ovako masovnog restrukturiranja vlade, ali ipak...
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 22:28:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Jes, Neđo, u pravu si, ja sam uletela kao zamena za Tašu, nije bilo ovako masovnog restrukturiranja vlade, ali ipak... Ja ovo ne umem da izgovorim
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 23:29:57
|
|
|
|
lesica
|
Devojke cestitam
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 6.3.2011 0:19:06
|
|
|
|
guppy RR
|
A meni niko ništa ne čestita Ima da vam ukinem sva prava!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 6.3.2011 0:21:12
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Ko je ko? Lilly RR, Viking RR, Lu RR, Ana RR, Verus RR ---> postaju moderatori celog portala (=veliki šefonja) olga75 ---> Olga RR Nnaaddaa ---> Nada RR nensi27 ---> Nensi RR Nedja ---> Nedja RR Alexx RR ---> *Alexx* (ostaje moderator teme Problemi na RR) Jeca RR ---> Jeca* (ljubim te puno :*) dunja RR ---> postaje moderator foruma Kampanje, promocije Tatamata ---> postaje moderator celog portala Ja koliko vidim tebe nema ovde
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 6.3.2011 0:23:16
|
|
|
|
IVA 11
|
Guppy, meni se cini da je vasoj djecici danas rodjendan! Neka im je srecan, da su zivi, zdravi i veseli!!!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 6.3.2011 0:29:34
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo ja cu da cestitam sta god ko hoce! Cjenovnik slijedi u prilogu
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 6.3.2011 0:36:03
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Guppy, meni se cini da je vasoj djecici danas rodjendan! Neka im je srecan, da su zivi, zdravi i veseli!!! Nije nije :))) Augusta :))
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 6.3.2011 0:49:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: verolino Divne zene su postale moderatorke... Ja cestitam Guppyki na dobrom ukusu guppyka čestitala ti verolino na dobrom ukusu
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.3.2011 0:50:16 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?