Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:10:12
|
|
|
|
Trudnicica83
|
O pa i ja da cestitam, lepa iznenadjenja nema sta....
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:12:43
|
|
|
|
sneza24
|
Cestitam novim moderatorima. Nekako sam znala da ce Nedja biti moderator.Mene moj inSEKT nikad ne vara.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:14:55
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Lu RR Eh konačno da vam poželim dobrodošlicu Olga RR, Nado RR, Nensi RR, Nedjo RR, znam da ćemo se super slagati, dobro nam došle u ekipu Jeco, Alexx, kisi kisi , vidimo se na starom mjestu Lu mene si zaboravila Pa ti si stara ekipa Dunjica naša vrijedna
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:16:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Lu RR Eh konačno da vam poželim dobrodošlicu Olga RR, Nado RR, Nensi RR, Nedjo RR, znam da ćemo se super slagati, dobro nam došle u ekipu Jeco, Alexx, kisi kisi , vidimo se na starom mjestu Lu mene si zaboravila Pa ti si stara ekipa Dunjica naša vrijedna tek sada postadoh moderator, ali valjda svi misle da sam i bila ranije a nisam
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:18:27
|
|
|
|
lanajelena
|
O pa Dunja onda cestitke i tebi
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:18:32
|
|
|
|
dunja RR
|
a ja i zaboravila da postajem moderator za jedan deo foruma na kome i onako stalno boravim
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:18:40
|
|
|
|
Lilly*
|
Koleginice i kolega, dobrodošli
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:20:59
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR a ja i zaboravila da postajem moderator za jedan deo foruma na kome i onako stalno boravim Mi smo tebe smatrali članom ekipom odavno, pa trebalo je sve one nagrade organizirati i podijeliti
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:21:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena O pa Dunja onda cestitke i tebi hvala draga
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:21:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: dunja RR a ja i zaboravila da postajem moderator za jedan deo foruma na kome i onako stalno boravim Mi smo tebe smatrali članom ekipom odavno, pa trebalo je sve one nagrade organizirati i podijeliti Potpisujem!!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:21:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: dunja RR a ja i zaboravila da postajem moderator za jedan deo foruma na kome i onako stalno boravim Mi smo tebe smatrali članom ekipom odavno, pa trebalo je sve one nagrade organizirati i podijeliti
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:22:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:23:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne razumem Ti Dunjaska nisi bila moderator????
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:23:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: dunja RR a ja i zaboravila da postajem moderator za jedan deo foruma na kome i onako stalno boravim Mi smo tebe smatrali članom ekipom odavno, pa trebalo je sve one nagrade organizirati i podijeliti inače - sada imam koleginicu koja mi puno pomaže oko nagrada
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.3.2011 21:24:38 >
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:23:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ja ne razumem Ti Dunjaska nisi bila moderator???? nisam bila
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.3.2011 21:24:12 >
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:24:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Kukuuuuuuuuuuuu, ja to ne znadoh... E pa onda cestitam i tebi
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:26:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: verolino Kukuuuuuuuuuuuu, ja to ne znadoh... E pa onda cestitam i tebi pa ja kažem, mnogi mislili da jesam; pišu mi često mnogi pp misleći da sam mod hvala draga
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:28:53
|
|
|
|
lanajelena
|
Koliko Vas sad ima na svakom koraku ce te mi peckati prste
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:29:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam sada mod samo za mali-slatki deo foruma, za ostalo su druge naše devojčice i tatamata naravno
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.3.2011 21:32:46 >
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:29:45
|
|
|
|
Brana
|
E pa Dunjice cestitam ti od srca i ja sam ranije mislila da si mod. Ti si to zasluzila! Divna zena,prijatelj..uvek spremna za pomoc,razgovor....stvarno sve naj...
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:30:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Brano
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:30:41
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Koliko Vas sad ima na svakom koraku ce te mi peckati prste vala nadrljale smo i za ovo ce da bude pec
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:32:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Sta cemo sad da iscekujemo
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:33:07
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR pa ja kažem, mnogi mislili da jesam; pišu mi često mnogi pp misleći da sam mod Šlihtaju se preko pp-a? Ccccc
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.3.2011 21:34:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: dunja RR pa ja kažem, mnogi mislili da jesam; pišu mi često mnogi pp misleći da sam mod Šlihtaju se preko pp-a? Ccccc a ne to , nego pišu nešto da prijave misleći da ja mogu da sredim, ali džabe kada nisam bila mod; a i sada sam samo za deo sa poklonima na kome sam i inače većinom vremena
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?