Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 11:09:03
|
|
|
|
oliveradj
|
Meni su mnogi govorili vidi se da nosis devojcicu ukrala ti je svu lepotu totalno si drugacija. A neki su mi govorili da sam jako lepa trudnica da se ne primeti da sam se ugojila samo imam stomak (istina jako sam imala mali stomak u odnosu na druge trudnice koje su isle sa mnom na CTG svi su me pitali pa gde ti je stomak kad lezis skoro se i ne primeti). Babska prica ili nije meni su prijali komplimenti u trudnoci moram da priznam, a kome ne bi?
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 12:05:58
|
|
|
|
Jeca*
|
Svi ljudi koje ja znam kažu da je to živa istina!!! Meni su govorili da sam lepa trudnica i da sigurno nosim dečaka. E sad, da li je to bilo slučajno, nikada neću saznati Ali imam drugarice koje su nosilie devojčice i stvarno su se nekako ofucale (da izvinete ) u trudnoći Kao da je ova bapska priča pomalo i istinita
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 13:04:21
|
|
|
|
kumara
|
A kako to funkcionise kad su blizanci u pitanju - decak i devojcica? Sta mislite? Trudnica ostane ista? Guppy, javi se da nam kazes sta ti mislis o tome!!!
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 13:16:05
|
|
|
|
guppy RR
|
Hahahahahahahhaahhahaa Nemam komentar
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 13:26:25
|
|
|
|
Jeca*
|
hahaha...odličan komentar sad me je sramota što sam ono konstatovala , ali stvarno je tako iz mog iskustva... E sad trudnica koja nosi dečaka i devojčicu....trik pitanje
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 13:27:36
|
|
|
|
gina
|
Ja ni u jednu jedinu babsku pricu ne verujem! Nevidjene gluposti kojih ima samo u zemlji Srbiji, Makedoniji i Bosni!
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 13:28:22
|
|
|
|
guppy RR
|
Ja nemam pojma da li sam se promenila tokom trudnoće ili ne. Samo svi konstatuju da sam stalno nasmejana, i kad je najgore. Ne znam šta da vam kažem Možda mi je prednja strana lepša, a zadnja ružnija?
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 13:34:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy Možda mi je prednja strana lepša, a zadnja ružnija? jecika, ne znam zašto bi te bilo sramota? LJUB!
< Poruku je uredio Tasha -- 2.12.2008 13:35:07 >
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 16:33:16
|
|
|
|
kumara
|
Jao guppy!!!!
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 19:14:23
|
|
|
|
andrijana
|
Kazu da kad nosis devojcicu,nos ti se izoblici a za decaka da ti se donja usna poveca i opusti na dole. Meni je nos bio kao babura i sva sam bila nekako naduvena,izoblicila sam se skroz. Ali,jedino sto mi nedostaje su dve stvari. Uvek sam bila nasmejana i raspolozena. Sada mi je zao sto nisam jos trudna... Pored ovih ludovanja hormona,postala sam nadzak-baba. Bila sam ali vise nisam. Ipak,ukradu!
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 19:16:05
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: andrijana Kazu da kad nosis devojcicu,nos ti se izoblici a za decaka da ti se donja usna poveca i opusti na dole. Malo da se nisam sad upiškila... O BOŽE ŠTA SVE NAPRIČAJU!!!!!
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 19:17:35
|
|
|
|
andrijana
|
Puna sam bapskih prica...
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 19:39:16
|
|
|
|
MERYEN
|
Ja se nisam promenila u trudnoci bila sam ista osim kilaze,a meni su sve trudnice lepe.
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 19:58:44
|
|
|
|
gracija
|
Ako nosiš devojčicu, ružna si u trudnoći jer devojčica ukrade svu majčinu lepotu. Ako nosiš dečaka, ostaješ ista ili postaješ lepša. Lazu babe opet! Kad sam bila trudna sa Milicom,sve "babe" su govorile da nosim djecaka,posto sam kao "pucala od ljepote" ...Posto su pogrijesile prvi put,sam me lijepo pitaju,sta nosim i kad kazem da je djecak,e onda proprate komentarom"ma vidim da si se proljepsala,ma vidim da je djecak,nego pitam...eto onako". Ja zaista mislim da sam ostala ista izgledom,osim naravno kilaze...
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 20:04:40
|
|
|
|
guppy RR
|
Ja sam čula ono.. da ako nosiš stomak visoko je jedan pol, a ako nisko, drugi pol bebica. Ne znam koja je koja verianta, jer je kod mene bilo svejedno
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 2.12.2008 22:04:02
|
|
|
|
Anoniman
|
NONSENS! Drugarica i ja bile trudne u isto vreme, obe nosile dečake, ona ga nosila u zubima a ja na kolenima...
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 3.12.2008 16:57:21
|
|
|
|
kumara
|
IZVORNA PORUKA: gracija Lazu babe opet!
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 3.12.2008 17:05:52
|
|
|
|
gina
|
Zle "babetine"! Zle!!!!
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 14.1.2009 14:44:57
|
|
|
|
BINCE
|
hhaah,,,a ja vjerujem u ove price po svojoj mami,,,i po jos 100 primijera...
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 26.1.2009 19:38:55
|
|
|
|
jelana9
|
Pozdrav svima. Moram Vam reci,da je to istina .Trudica sam,u sedmom mesecu trudnoce i nosim devojcicu-sama sam sebi ruzna.Lice mi je podbulo,kosa mi je ofucalo-rascvetana,ma koliko da je sredjujem i idem kod frizerke. Jos na sve to,polomila sam i zub {prednju dvojku}...Rasirila sam se... Ali,ne zalim se.Hvala Bogu na svemu.
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 26.1.2009 19:44:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobrodošla jelena9!
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 12.2.2009 11:56:08
|
|
|
|
ivana3777
|
Neverovatno! Sta sve necu da procitam ovde! Ja se nisam ni prolepslala niti poruznela al` ce decko sigurno imati maminu lepotu
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 20.3.2009 14:25:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni su rekli da mi trudnoca strasno prija, posto sva blistam i kao jako sam se prolepsala. Ja to ne vidim, naprotiv, sebi sam sva podbula, natecena i debela (a svi drugi kazu, da se uopste nisam ugojila, nego je sve otislo u stomak). Nisam negativna, nemojte me pogresno shvatiti, nego jednostavno ne vidim ono sto drugi vide. Inace sam jos malo pa u devetom mesecu, nosim dve devojcice.
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 26.12.2009 2:42:27
|
|
|
|
Anoniman
|
moje iskustvo kaze da je to laz... potpuno sam ista ostala, neki kazu cak i lepsa... A nosim devojcicu... niti imam neke fleke po licu, niti su mi otekla usta, niti sam se deformisala u licu..(a sve sam to cula da ce da se KAO desi trudnicama koje nose devojcice) Tako da... Mada,mm u poslednje vreme kaze: devojcice uzimaju tati lepotu (posto se ugojio, dobio neke podocnjake i to...haahaha)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?