Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 24.2.2012 1:20:27
|
|
|
|
peca
|
Ja se jos nisam porodila,nosim devojcicu. Nista se nisam promenila,sem sto sam se malo ubucila ali od struka nanize,gore potpuno ista,cak kazu i da sam se prolepsala pred kraj,malo sam bila "izbecena" u pocetku trudnoce :D Ali kad mi vide stomak vecina pomisli da je devojcica,ali avaj kolike su sanse da pogode :D :
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 24.2.2012 9:48:25
|
|
|
|
MaryJane
|
Ja sam sa prvom devojčicom bila lepša nego ikad, a stomak mi je bio visoko sve do samog porođaja. I sad je sa drugom visoko, ali sve šta me nije snašlo u prvoj sad me je sačekalo: fleke po licu i vratu, bubuljice, jutrs nađoh i neku dlaku na vratu, božemesačuvaj. Kad legne plata treba da investiram u neki dobar puder, ličim na čudo.
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 24.2.2012 14:57:48
|
|
|
|
ljubičica
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 5.3.2012 22:48:39
|
|
|
|
Cunce
|
Meni su samo u jednom trenutku pocele da izlaze bubuljice, jedna, pa prodje, pa druga, pa tako par puta.. sto je meni cudno jer bubuljice nisam imala ni u pubertetu ostalo sve normalno, jedino sto cu sa suncem postati pegavo jaje, ali to je neizbezno kad covek ima pegice a imacemo decka, pa smo primer koji potvrdjuje bapsku pricu ali ne verujemo u to
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 9.4.2012 9:20:49
|
|
|
|
Zvoncica84
|
Ma naravno da je bapska prica. Ja izgledam isto kao i ranije, nemam nikakve pege, fleke, bubuljice i sl.
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 9.4.2012 10:44:55
|
|
|
|
MaryJane
|
Da pridodam i dlake na stomaku. Tako sam nepokolebljivo ustanovila da ponovo nosim devojčicu.
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 9.4.2012 11:00:27
|
|
|
|
Okica sljokica
|
Cunce i meni bubuljice na celu,one sitne ,potkozne a nikada pre ih nisam imala ni u trudnoci sa cerkom . A sad nosim decka i kapiram da je to od testosterona I stvarno je to babska prica ,sa cerkom sam bas bila lepa i super sam se osecala ..Dok me ovaj mali u pocetku bas umorio nesto ali sad sam opet ona stara (samo sa sitnim nerevninama na celu
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 9.4.2012 11:02:11
|
|
|
|
nink
|
I ja mislim da je babska prica ,ista sam bila u obe trudnoce,a i sada..
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 9.4.2012 11:02:13
|
|
|
|
Okica sljokica
|
MJ znas da kazu da je u stvari u osecaju,kao kad nosis devojcicu Mislis da nisi lepa i obrnuto ..A u stvari smo sve lepe
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 9.4.2012 11:02:56
|
|
|
|
Olga75
|
kad sam bila trudna sa M nista se nisam promenila , cak mi se ni nos nije " rascvetao " toga sam se najvise plasila svi su bili , visevekovnim iskustvom odokativnog uz , sigurni da ce biti decak , kakva dr , kakav ekspertski kad nisi flekava , otecena i i rascvetana mooora biti decak kad ono zvercica
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 17.10.2012 12:09:59
|
|
|
|
ivannna
|
evo i ja nosim devojcicu i kad stojim u kupatilu ispred ogledala gde se stomak vidi samo ako se malo popnem na prste,ne primecujem nikakvu promenu,to mi i svi oko mene kazu,a i mama kaze da je bila bas lepa kad je mene nosila,tako da sto se nas dve tice ovo je babska prica
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 17.10.2012 13:38:19
|
|
|
|
Snelle
|
U našem slučaju - dečaci ukradu maminu lepotu. Kakav li će ovaj dečko da mi bude onda - momak i po
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 17.10.2012 13:56:04
|
|
|
|
New Mom
|
I kod nas - dečaci kradu mami lepotu. A mislim da je momak i po.
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 17.10.2012 13:58:28
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana mi je ukrala jos pre pet godina nikako da se oporavim od tada
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 17.10.2012 14:03:08
|
|
|
|
Snelle
|
NM, vidim skromna si, vazda bila i ostala Mamin sin, ljubi ga mama
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 17.10.2012 14:06:41
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Lana mi je ukrala jos pre pet godina nikako da se oporavim od tada Ma to samo loviš komplimente.
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 17.10.2012 14:51:36
|
|
|
|
lanajelena
|
Komplimenti samo prste na sve strane
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 17.10.2012 15:08:41
|
|
|
|
marince1
|
Kod mene se ova babska prica ispostala kao tacna. KAd sam bila trudna toliko sam porunela da kad se Dunja rodila svi su bili zacudjeni kako sam ja ustvari lepa Epilog:niko mi nije rekao da sam ruzna trudnica,ali kad sam se vratila u normalu,jesu
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 17.10.2012 15:37:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni ništa još nije ukrala osim snage Mada sam definitivno imala kvalitetniju kosu u trudnoći sa Mihajlom, ali lice mi se uopšte nije deformisalo, ne nosim široko, od nazad niko ne bi rekao da sam trudna, ali eto ova ženska trudnoća mi je ipak teža
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 18.10.2012 23:14:00
|
|
|
|
magnetic
|
Ma ja sam sa obe cure u toku trudnoce bila extra riba ,kosa i ten fenomenalni,jos su mi i usta malo ''natekla''...ma milina.
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 18.10.2012 23:28:08
|
|
|
|
M.mama
|
Ja sam kao u pubertetu... Do kasnije trudnoce ko zna kako cu da izgledam...
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 19.10.2012 8:49:55
|
|
|
|
jole82
|
Nista se nisam promenila po bapskoj prici...cak naprotiv..a i sto nosim deojcicu.. Pred kaj prvog i pocetkom drugog tromesecja sam malo bila kao tinejdzer po faci..zbog inekcija progesterona i to je sve.. Lice, ten, kosa i nokti nikad bolji.....
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 19.10.2012 9:34:33
|
|
|
|
marince1
|
Da,sto kaze Nina ja sam trudnocu sa de vojcicom mongo teze podnela. Ali je zato ona mnogo bolja beba nego sin...Sve ima svoje. Ovo je malo pozitive za mame koje nose devojcurke
< Poruku je uredio marince -- 19.10.2012 9:35:08 >
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 19.10.2012 12:04:26
|
|
|
|
adulence
|
kod mene se samo nos promenio malo se rasirio,ali ne brine me sigurna sam da ce se to sve vratiti na svoje,,sto rece neko od pozadi se ni ne vidi da sam trudna a 8.sam mesec...ali kosa je prestala da mi opada i bas je lepa ,nokti cvrsci,bubuljice mozda kad kad se pojavi neka ali nista tragicno,sve u svemu uzivancija...
|
|
|
|
RE: Devojčice ukradu maminu lepotu 20.10.2012 18:56:53
|
|
|
|
MicinaMama
|
meni sa prvom devojcicom se ten pogorsao,kosu sam slabo izvlacila u plavo,tj uvek mi se zadesi narandzast porast.A pre nikada mi se to nije desavalo.Bubuljice,masna kosa...pa mogu reci da bas i nisam bila krasna... A sa drugom devojcicom ten mi je bio kao iz bajke,ma niti jedne bubuljice nisam imala,ma blistala sam... Mislim da to sve zavisi od hormona. A bapske price pustite kraju u jednom kraju je imati bubuljice znaci bice decak a u drugom devojcica,visok stomak decak-visok devojcica...ma to su sve bezveze stvari. UZ je nadmudrio sve bake!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?