Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:18:40
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: nensi27 A mene ne bi niko Ja bi te zenila. Al bi te varala Ma nema veze,i ja bi tebe
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:19:44
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Nensi je jedna super zenska, samo da znate :) Ooooooo,pa hvala,stidim se Korisnici na ovoj temi: nensi27, minavb, Nedja, jabudic, aleksandrova, Brana, bebać, maja19, minna, red sonia, lanajelena Al smo se sjatile ovde
< Poruku je uredio nensi27 -- 16.2.2011 22:20:05 >
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:19:53
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Bogami si ih fino zasukla nema sto! Sad mi pade na pamet pjesma od "prefinjene dame" S.Aleksic "Ej da sam musko samo jedan dan..." Valjalo bi na jedan dan, da vidimo kako je to
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:20:57
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Al smo se sjatile ovde Nensi, vidi koliko nas je, a ni mene nece niko
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:21:39
|
|
|
|
aleksandrova
|
zene super vam tema...ja ne smem da kazem stidim se
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:22:11
|
|
|
|
Nensi*
|
Jabudic evo ja cu
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:23:05
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrova zene super vam tema...ja ne smem da kazem stidim se Ma kazi slobodno
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:23:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mene ne bi niko, ali mene ni nema, niti sam ultra mega giga, tako da se ne zalim :D Hajde sad sve lepo da me razuverite
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:23:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Bogami, ja bih morala neku orgiju da orhanizujem, ne bih imala vremena za sve RR cice koje su dobre ribe...recimo da su na prvih nekoliko mesta, ubedljivo, Gagi, Diabla, Indy, Mina,Alexx, Verus, Lu...dosta od mene za sad, al imam ja tu još inspiracije
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:23:47
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: jabudic E ovako, da zasucem rukave.... Ali prvo, da se razumijemo, ja sam i trenutno ne bih ni mm A da sam musko, po mom ukusu bi bile Iva i Indy Joj sta bi ti radila ne bi se pokajala sigurno Zaboravila sam na tebe i Ivu i ja bi vas i DB bi isto i ona mi je atraktivna i izgleda vatreno
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:24:14
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pih, sve mi nezeljene na temi
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:24:57
|
|
|
|
aleksandrova
|
ja bi Voltu zbog energije koju nosi u sebi al nema nam je nedostaje mi
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:25:23
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Mene ne bi niko, ali mene ni nema, niti sam ultra mega giga, tako da se ne zalim :D Hajde sad sve lepo da me razuverite Ti si meni lepa ali stvarno
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:25:26
|
|
|
|
minavb
|
Bre Alexx, ti si mi mnogo fina, sve mislim , ako te negde pipnem da ces da me pljesnes.
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:25:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jaooooo, Nedjooooo, srce moje! Kuckam da telefona, pa malko kasnim sa odgovorima
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:26:18
|
|
|
|
Anoniman
|
A videla si, dobro je, u isto vreme si kucala da si neželjena, a ja da bih te kao momak posedovala, pa ti vidi koja je to telepatija Ti si meni jako lepa, pomalo i opasna
< Poruku je uredio Nedja -- 16.2.2011 22:27:31 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:26:35
|
|
|
|
Jele
|
E tema je ludilo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:27:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Alexx RR Mene ne bi niko, ali mene ni nema, niti sam ultra mega giga, tako da se ne zalim :D Hajde sad sve lepo da me razuverite Ti si meni lepa ali stvarno Iju, sad sam se postidela. Hvala ti <3
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:27:18
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Mene ne bi niko, ali mene ni nema, niti sam ultra mega giga, tako da se ne zalim :D Hajde sad sve lepo da me razuverite Alexx meni je dovoljno da pogledam tvoj avatar pa da te poželim mislim da ti 'znaš znanje'
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:27:29
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Alexx RR Nensi je jedna super zenska, samo da znate :) Ooooooo,pa hvala,stidim se Korisnici na ovoj temi: nensi27, minavb, Nedja, jabudic, aleksandrova, Brana, bebać, maja19, minna, red sonia, lanajelena Al smo se sjatile ovde
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:27:54
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR <3 Zilion godina mi je trebalo da skontam sta ovo znaci.
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:28:40
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Alexx RR <3 Zilion godina mi je trebalo da skontam sta ovo znaci. Ja ne znam
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:28:42
|
|
|
|
Diabla
|
Kuku zene sto se se pomamile!
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:28:49
|
|
|
|
jabudic
|
Joj, sto se ismijah, bas ste lude Ma ja sam dobro osmotrila samo ove sto imam na fejsu, a bilo bi tu jos...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:28:50
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 IZVORNA PORUKA: jabudic E ovako, da zasucem rukave.... Ali prvo, da se razumijemo, ja sam i trenutno ne bih ni mm A da sam musko, po mom ukusu bi bile Iva i Indy Joj sta bi ti radila ne bi se pokajala sigurno Zaboravila sam na tebe i Ivu i ja bi vas i DB bi isto i ona mi je atraktivna i izgleda vatreno da se razumijemo vas bi samo za sex a druge bi zenila
|
|
|
Anketa
Zensko imemica0NAjlepse zensko ime?NAstasija (
71%)
VAsilija (
19%)
Jefimija (
11%)
Ukupan broj glasova: 75Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!