Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 21.1.2010 21:09:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi "De si naš*o ovu nevaspitanu.......? # čekamo da se tedora rodi, nju nahrani mama i u provod "odsada će svi moji termini biti upražnjeni pa ćeš moći slobodno da ih koristiš"
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 21.1.2010 21:10:57
|
|
|
|
Anoniman
|
..........."ja bih nju tako......... posedovao....!" OTI dušo nisi se valjda postidela........
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 21.1.2010 21:12:59
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: banini oti ja bi se sa tobom onako pošteno napila i igrala po stolovima, i sa onom blesom cipiripi.....nešto mi se činiš ko čovek za merak!!! kao da si znala da je na pola nbg splavova moji nokti stoje u plafonu.. znas ono pogodi te pesma..i ti kazesss IJAOOOOOOOOOOOOO zamahes ruku na "gore" i odose nokti
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 21.1.2010 21:17:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: banini oti ja bi se sa tobom onako pošteno napila i igrala po stolovima, i sa onom blesom cipiripi.....nešto mi se činiš ko čovek za merak!!! kao da si znala da je na pola nbg splavova moji nokti stoje u plafonu.. znas ono pogodi te pesma..i ti kazesss IJAOOOOOOOOOOOOO zamahes ruku na "gore" i odose nokti isti slučaj Cipi samo su u pitanju novosadski klubovi! čuj nokti! duuuušu ostavljam na podu ako je pesma dobra!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 22.1.2010 1:20:59
|
|
|
|
lothroniell
|
Vi ste lude za 1000 medalja! Nema ludjeg foruma od ovog... Eugenija mi se cini najblesavija i ima ludacke fazone (kao sto je ova tema recimo ) pa bi na osnovu toga nju... Volem ljude s ludim karakterima!
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 22.1.2010 7:38:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: banini oti ja bi se sa tobom onako pošteno napila i igrala po stolovima, i sa onom blesom cipiripi.....nešto mi se činiš ko čovek za merak!!! kao da si znala da je na pola nbg splavova moji nokti stoje u plafonu.. znas ono pogodi te pesma..i ti kazesss IJAOOOOOOOOOOOOO zamahes ruku na "gore" i odose nokti VIDELA SAM TI NEGDE SLIKU U POCEPANIM FARMERKAMA I IGRAŠ NA STOLU, I ODUŠEVIH SE rekoh:evo je žena na MOJEM nivou što kaže kaliopi:i dušu i nokte a i krv(ja razbijam čaše kad me pogodi pesma, pa često puta pogodim sopstvenu nogu-idiot)
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 22.1.2010 13:04:23
|
|
|
|
cipiripi
|
onda si primetila i da sam bosa
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 17.4.2010 21:23:07
|
|
|
|
eni26
|
Ja bih ovu Cipi,al sad je u dr.stanju!!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 17.4.2010 21:27:35
|
|
|
|
cipiripi
|
zeno ako sam trudna nisam shugava ..moze oral...i to je vrsta sexa.. PRIHVATAM
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 17.4.2010 21:27:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Hmmmmmm... ja bih Shishicu... ZENIO ma tako mi je nekako slatka skroooooz...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 18.4.2010 9:29:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi zeno ako sam trudna nisam shugava ..moze oral...i to je vrsta sexa.. PRIHVATAM Aaaaaaaaaahahahhahaha...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 0:29:48
|
|
|
|
Anoniman
|
I kao zensko i kao musko volim lepe zene..Ja do sad nisam videla mnogo rrajki, ali od onih koje sam videla..Pa klasifikovacu: 1.lepotice: Oti, Magde, Cipiripi, Miljce, Eni, Nedja, Magnetic 2.slatkisi(od prvih se razlikuju po blagim i detinjim crtama lica): Dunja RR, Sanjica26, Maky92, Nejt, Ksenija 81 Da sam musko, sve bi gore navedene...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 0:32:13
|
|
|
|
cipiripi
|
Nezasiti stvore
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 0:33:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Nezasiti stvore Od viska glava ne boli
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 11:21:06
|
|
|
|
eni26
|
Eheheh Verka,ne mozemo svi u grupnjak ... ku-ku
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 11:22:16
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: verolino I kao zensko i kao musko volim lepe zene.. Cujte vi nasu Verku...i kao musko... Podvojena licnost hehehe lujka mala
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 11:34:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 IZVORNA PORUKA: verolino I kao zensko i kao musko volim lepe zene.. Cujte vi nasu Verku...i kao musko... Podvojena licnost hehehe lujka mala Hahahhahhahahaaaa.Nisam ni videla kako sam se izrazila....Ispadoh hermafrodit Mislila sam i kad bih bila musko iste cice bi mi se svidjale...I onako se kao najgori frajer okrenem za dobrom ribom na ulici..MM to ne uradi, ali ja ne propustam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.7.2010 22:28:18
|
|
|
|
eni26
|
mozda sad nasu novu Bice iz bajke hehehehe
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.7.2010 0:58:08
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Magde ! Ostale cure super ste, ali ne voleeeeem grupnjake
|
|
[Obrisana poruka] 6.7.2010 11:31:33
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.7.2010 11:33:53
|
|
|
|
gagana83
|
Ja se ovde nisam oglasila I bolje da cutim,kad bih pocela da nabrajam mislile biste da sam ninfomanka
|
|
[Obrisana poruka] 6.7.2010 11:34:48
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.7.2010 11:39:21
|
|
|
|
smeško
|
Epa, ne znam vas bas dugo, ali nesto razmisljam: imam supruga, znaqci stalan kvalitetan sex. Treba mi nesto divlje, strasno, neocekivano, da me ostavi bez daha! Znaci: Cipi, Oti, Genije i Gagi!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 10.7.2010 0:11:41
|
|
|
|
Mivica
|
NovosađankuT