Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 10.2.2011 20:50:21
|
|
|
|
winieana
|
NOVOSTI: BEBA JE DANAS IMALA NEKU KRIZU ALI MI NISTA O TOME NISU REKLI TO CU TEK SUTRA SAZNATI ALI JOS NOVOSTI JE DA SAM DANAS PRICALA SA NOVINARKOM KURIRA I SUTRA ILI PREKOSUTRA IZLAZIM SA PRICOM U KURIRU I ZDRAVSTVENA INSPEKCIJA KRECE U REVIZIJU SLUCAJA
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 10.2.2011 20:56:38
|
|
|
|
mirks
|
andjeo mali ........drzi se mila
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 11.2.2011 0:16:03
|
|
|
|
JMPM
|
Uh,tesko je sve to,najgore je sigurno tebi kroz sta sve prolazis....drzi se,ja se nadam samo dobrom ishodu
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 11.2.2011 1:52:19
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: winieana na zalost nema nikakvih novosti za bebca ali ima novosti da me je kontaktirala novinarka kurira i da ce prica izaci u novinama a javicu vam kad ce biti pa da kupite novine kad vec ne mogu nista da uradim lekaru bar cu da ih dam u novine pa nek oni peru ljagu sa svog imena ne znam kako al pokusaj da kontaktiras ove iz Insajdera sa B92... oni obicno kad krenu neku pricu, to i odrade do kraja.. naravno ako si spremna za svo to maltretiranje..jer stampa ti nije sva bea, to pretpostavljam i sama znas Andrijana jako mi je zao Mislim da je Jance upravu, znam da ti je sada tesko ali zbog drugih mama i bebica ne bi bilo lose da se bas digne frka u Srbiji. Malo pa malo cujem slicnu pricu
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 11.2.2011 7:40:51
|
|
|
|
Ana007
|
Juče čitam u presu,slična priča,ali iz Narodnog fronta,žena posle više sati porađanja,rodila dete sa oštećenjem mozga,jer nisu hteli da je pošalju na carski rez
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 11.2.2011 10:05:11
|
|
|
|
winieana
|
ljudi sutra smo u novinama a danas jurimo papire da se prijavimo u miliciji posto smo izvadili izvod iz maticne knjige i sad smo zvanicno STEFAN EKART!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 11.2.2011 10:06:53
|
|
|
|
JMPM
|
Sutra citamo svi kurir!Nadam se da cete uspeti da se izborite za pravdu i zdravlje
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 9:55:44
|
|
|
|
winieana
|
zvala me je novinarka sinoc da mi kaze da nije uspela da preda pricu za vikend izdanje nego u ponedeljak ili utorak javljam cim saznam
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 11:35:57
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: winieana ZDRAVSTVENA INSPEKCIJA Nadam se da cete im doci glave, ali zdravstvena inspekcija...vrana vrani oci ne vadi.
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 11:38:22
|
|
|
|
Anoniman
|
A zato su juce bili uspaniceni u Viseradskoj, koliko sam uspela da cujem imali su neke iz ministarstva, u stvari nadam se da su ih zato posetili
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 11:46:05
|
|
|
|
Olga75
|
Sto rece Mina , inspekcija je kerov , treba prica da dodje u javnost a osoblje ce manje - vise da potvrdi pricu jedno drugom . Treba pozvati i druge porodilje koje su u tom momentu bile tamo Nadam se da ce beba ipak biti dobro
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 16:58:01
|
|
|
|
winieana
|
MOLIM TE MILJANAM DA MI PUSTIS PORUKOM STA SE DESAVA NA BROJ 060/325-3885 CULA SAM DA SU POVUKLI MOJU ISTORIJU BOLESTI IZ KARTOTEKE ALI NIKO NIJE USPEO DA MI KAZE ZBOG CEGA..... HVALA TI PUNNNOOOOOO
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 17:09:01
|
|
|
|
mirks
|
win kako je malisa?
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 17:13:11
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: winieana MOLIM TE MILJANAM DA MI PUSTIS PORUKOM STA SE DESAVA NA BROJ 060/325-3885 CULA SAM DA SU POVUKLI MOJU ISTORIJU BOLESTI IZ KARTOTEKE ALI NIKO NIJE USPEO DA MI KAZE ZBOG CEGA..... HVALA TI PUNNNOOOOOO muljatori jedni
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 14.2.2011 14:45:14
|
|
|
|
JMPM
|
Ima li novosti?
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 14.2.2011 17:06:26
|
|
|
|
Malecka074
|
Andrijana, ima li nesto novo? kako je bebac? Drzi se! Uz tebe smo!
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 9:59:50
|
|
|
|
eni26
|
Strasno ! Kao i uvek Dr nikad nije kriv !!!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 10:12:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Katastrofa
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 10:17:43
|
|
|
|
mejvis
|
Win idi do kraja!!!! Hoće li više doktori početi da snose posledice za svoje postupke?! Ovo je stvarno užasno! Kako je bebica?
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 19:48:56
|
|
|
|
JMPM
|
Uzas,sram ih bilo!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 22:23:42
|
|
|
|
Vesna 1975
|
Pa dokle više, hoće li se već jednom neko zauzeti za probleme porodilja i hoće li konačno neko odgovarati za takve propuste!!!! winieana jako mi je žao mališe i što se toliko namučio i napatio, mogu samo da zamislim kako se osećaš, ne znam šta bih ti pametno rekla i čime bih te utešila, ali jedno sigurno znam terala bih pravdu do kraja, vreme je da odgovorni već jednom odgovaraju!!!!! Jer znam da bih ja tako postupila!!!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 23:44:28
|
|
|
|
Malecka074
|
Strasno! Nemam reci...Tuzno...ma...
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 16.2.2011 1:27:38
|
|
|
|
cici78
|
Neka ti Bog da snage da izguras sve do kraja. Svake veceri kad uspavam mog malisu proverim ovu temu, da nema nesto novo sa tvojom bebom. Drzi se!!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?