|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za decaka
26.1.2011 1:45:45   
carobnicabc
Moj dragi je davno rekao ako bude imao sina bit ce Strahinja, a ako bude imao dva, drugi ce biti Sergej. Sergej mi je ok, ali Strahinja... Onako... Poznajem jednog koji je sav neki mlintav, aljkav.. I ja sam jedna od onih kojima se zgade imena zbog nekih osoba... Mada mislim da necu moci promijeniti njegovu zelju. Ja volim imena koja malo vuku na talijanski, Sandro mi je ok... Stasa isto tako-ono je univerzalno... Uglavno bit ce na S, posto mojoj ljubavi pocinje ime na S...user posted image user posted image

11.09.2011. Staša

Moja najveca radost i sreca. :)

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 226
26.1.2011 7:44:03   
nela79
Muzu se svidjaju tradicionalna, kraljevsko carevska imena tipa Uros, Milos, Dusan.... Meni to uopste nije zanimljivo. Pa sto da mi se dijete zove kao 500 000 druge djece. Prvi sin je dobio ime Vanja. Sad smo opet trudni i jos ne znam pol, ali meni se i dalje svidja Niksa za djecaka (sto kod muza ne prolazi) ili eventualno Kolja(a koliko vidim ne svidja mu se ni to). Kaze ja sam baksuz, svidjaju mi se sve neka uvrnuta imena user posted image . A ja to zovem interesantna, kratka , jasna i zvucna imena. user posted image

(odgovor članu carobnicabc)
Direktna veza do poruke: 227
28.1.2011 11:43:42   
AndreaK
I ja sam u slicnim mukama, kako vreme odmice sve mi se vise cini da cemo se tesko odluciti koje ime da damo drugom sinu. Secam se koliko smo se dvoumili sa prvim detetom... i na kraju je muz pobedio, Andrej je jedino ime koje je bilo na zajednickom spisku jedini problem je bio sto ja nisam zelela da se dete zove prema meni obzirom da sam ja Andrea...meni je ime Mateja na prvom mestu, pa onda pet praznih pa sve ostalo...a muz ni da cuje...kaze da ce podsecati na Kezmana(kojeg on ne voli), obzirom da smo mi Krisan :) eh...
Bilo bi sve lakse da nam je lekar na UZ rekao da cekamo curicu :D

(odgovor članu Buba76)
Direktna veza do poruke: 228
28.1.2011 12:14:59   
tamaral
Meni se sviđa Mateja.Tadej je rijetko a takođe je lijepo.
Dok još nismo znali šta nosim,muž i ja se nismo mogli složiti oko imena za djevojčicu, dok smo se za dječaka odmah složili da bude Vuk.Ne može se skratiti, tradicionalno je a nije previše učestalo.

VUK,mamina zvjezdica!19.02.2010.

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 229
28.1.2011 13:56:24   
krixtina
Ja nisam trebala razmisljati o imenu za sina,cerka je dala ime bati:Martin pojma nemam odkud joj bas to ime,ne poznajemo nijednog,al ona je to zelela

(odgovor članu tamaral)
Direktna veza do poruke: 230
28.1.2011 14:06:37   
zoća
David i Veljko su mi favoriti ali mi je lepo još i Todor, Andrija,Kosta,Veran

< Poruku je uredio zoća -- 28.1.2011 14:07:10 >

(odgovor članu krixtina)
Direktna veza do poruke: 231
28.1.2011 14:11:21   
tijana86
Pa mi kada samo birali , birali samo izmedju : VUKASIN , STRAHINJA , TADEJ . A nas sin je dobio ime VUKASIN !

(odgovor članu basso)
Direktna veza do poruke: 232
28.1.2011 14:16:38   
Anck Su Nmaun
Vukan ... Vukasin...Vuksan ta imena su mi najjjjj

Andrej....

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 233
28.1.2011 14:22:08   
nela79
IZVORNA PORUKA: AndreaK

I ja sam u slicnim mukama, kako vreme odmice sve mi se vise cini da cemo se tesko odluciti koje ime da damo drugom sinu. Secam se koliko smo se dvoumili sa prvim detetom... i na kraju je muz pobedio, Andrej je jedino ime koje je bilo na zajednickom spisku jedini problem je bio sto ja nisam zelela da se dete zove prema meni obzirom da sam ja Andrea...meni je ime Mateja na prvom mestu, pa onda pet praznih pa sve ostalo...a muz ni da cuje...kaze da ce podsecati na Kezmana(kojeg on ne voli), obzirom da smo mi Krisan :) eh...
Bilo bi sve lakse da nam je lekar na UZ rekao da cekamo curicu :D

Evo i mi cekamo sljedeci pregled, nebi li dr napokon uspio da vidi sta nosim , a muz rece prije par veceri: " Volio bi sad da bude curica jer si spominjala malo manje uvrtuta imena za djevojcicu"> Spominjala sam imena NINA i UNA

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 234
1.2.2011 9:43:09   
gabrijelaaa
Todor,Pavle,Mateja...

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
11.2.2011 23:15:24   
medene 87
Jakovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gabrijelaaa)
Direktna veza do poruke: 236
11.2.2011 23:20:25   
minavb
Viktor, Kolja i Vanja, moja omiljena!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu medene 87)
Direktna veza do poruke: 237
11.2.2011 23:25:27   
IVA 11
Luka, Vuk i Danilo su moja najomiljenija imena!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 238
11.2.2011 23:26:38   
Brana
IZVORNA PORUKA: bubulence

brano izgleda da imamo isti ukus, moja omiljena imena su Lazar, Aleksej i Mihajlo user posted image

user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 239
11.2.2011 23:34:17   
mtajcica83
Andrija, Lazar, Matija, Andrej,Milos 

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 240
11.2.2011 23:34:55   
pepeljuga
ja sam se dvoumila izmedju vuk i luka, a svidjalo mi se i vanja (mm odmah odbacio jer je ''zensko'' user posted image , a meni je super i kao musko i kao zensko ime) i tadija (to sam odbacila jer mi se nije svidelo kako ide uz prezime, ali inace bi mi bilo favorit sigurno-da imam drugog muza user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 11.2.2011 23:35:53 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 241
12.2.2011 1:34:23   
liliana
Pavle, Vuk, Nikša, Balša, Dano

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 242
12.2.2011 8:21:18   
SareniVrabac
mi smo birali izmedju Aleksa i Andrej i na kraju se tata odlucio za Aleksa

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 243
12.2.2011 9:20:05   
Crvenkapa85
mi smo se dogovorili,odnosno ja sam se dogovorila user posted image a mm je samo potvrdio.....Mihajlo ce se zvati

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 244
12.2.2011 9:21:12   
zoća
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

mi smo se dogovorili,odnosno ja sam se dogovorila user posted image a mm je samo potvrdio.....Mihajlo ce se zvati

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 245
12.2.2011 10:07:49   
snješka
IZVORNA PORUKA: minavb

Viktor, Kolja i Vanja, moja omiljena!user posted image

Moj sin se zove Viktor. A opcija su još bila Kolja, Fedor i David. Kolja mi je nekako u poslednji momenat više ličilo na nadimak od Nikola. Nekako sam ispoštovala želju mog brata i dali mu ime Viktor.

< Poruku je uredio snješka -- 12.2.2011 10:08:43 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 246
12.2.2011 10:11:27   
jabudic
I mi smo odlucili, mada nije bilo mnogo dileme, bice Jakov i tacka user posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 247
12.2.2011 18:38:32   
majax3
Mi smo se baš iznenadili user posted image , i do sada nismo ni smišljali muško ime. Andrej mi je simpatično ali ne znam kako bi ga zvaliuser posted image , nešto bez veze, u igri su Miljan i Relja, a pošto moje cure ne žele nadimak biće Relja!! Neka muška imena su toliko česta da mi je lepo muka kad ih čujem! Kad vikneš Luka, Marko, Nemanja, Filip , Uroš ili Stefan svaki drugi se zove tako i grupi u vrtiću ih ima barem po 2-3, lepa imena ali prečesta.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 248
15.2.2011 19:44:58   
mirjanica
Uh, nama su taman rekli da je devojcica, kad poslednji put dr nije bila vise sigurnauser posted image Malo je bilo rasprave oko imena, mm hoce da bude Kristina, a ja sam rekla Mina i ni jedno drugo!
A sad kad rece musko, hm, Vuk mi je prelepo al nekako mi ne ide uz prezime! Drugo je Nemanja, jeste bilo cesto, al cini mi se poslednjih godina i nije toliko! Preslatko mi je to ime! Mm hoce Branko, po njegovom tati...

(odgovor članu majax3)
Direktna veza do poruke: 249
15.2.2011 20:11:54   
jabudic
Mirjanice, moj sin se zove Nemanja, i uopste ne poznajem jos jednog Nemanju... Evo pogledaj na spisku RR mama, mislim da samo ja i jos jedna mama imamo Nemanju...

< Poruku je uredio jabudic -- 15.2.2011 20:12:12 >

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here