|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za decaka
29.3.2011 14:22:59   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja se nadam da će naš dečak biti Vanja.. ali videćemo, mora i tata da se složi user posted image

Ana,ja blage veze nisam imala da si trudna!!!user posted image user posted image user posted image
Sejm on mi!user posted image
Svu srecu ovog sveta ti zelim!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 276
29.3.2011 14:24:01   
Ana RR
Cind, tek u nedelju sam se prijavila user posted image

Hvala do neba user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
29.3.2011 14:27:33   
vonavoj
IZVORNA PORUKA: popadija Mara

Evo za moju snajku moze Jefimija user posted image

lele..prijatelj se ne bi sloziouser posted image dobicemo packu,ovde su muska imenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 278
29.3.2011 14:27:45   
Anoniman
Meni se za decake svidja Maksimilijan ali mm je protiv. On se samo sprda i daje neka imena sacuvaj me boze user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 279
29.3.2011 14:32:14   
Anoniman
haha...mm i ja smo smislili kombinaciju za decaka Liland Horacije (+nakaradna kombinacija nasa dva prezimena). Mm je zakljucio da nece zameriti detetu ako uzme pusku u ruke i pobije nas kad napuni 15 god. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 280
29.3.2011 14:33:39   
Ana RR
user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 281
29.3.2011 14:34:09   
vonavoj
IZVORNA PORUKA: ksena

haha...mm i ja smo smislili kombinaciju za decaka Liland Horacije (+nakaradna kombinacija nasa dva prezimena). Mm je zakljucio da nece zameriti detetu ako uzme pusku u ruke i pobije nas kad napuni 15 god. user posted image

mislim da ce i pre 15 god,da uzme pusku!user posted image user posted image user posted image
misu,muskarci uvek imaju neke teorije o imenima..user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 282
29.3.2011 14:35:00   
viking
E, ovo je živa istina!
IZVORNA PORUKA: vonavoj

muskarci uvek imaju neke teorije o imenima..user posted image user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 283
29.3.2011 14:37:15   
vonavoj
ma koje god ime da kazem,ima nesto da doda..ili nije srpsko,ili vidi sprdace sa njim...user posted image
ima da bude moja zadnja..ja ga nosim 9 meseci,jos da upravlja i imenomuser posted image user posted image
htela sam Teodor,Kristijan..ni da cuje!user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 284
29.3.2011 14:38:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Meni se za decake svidja Maksimilijan ali mm je protiv. On se samo sprda i daje neka imena sacuvaj me boze user posted image

Ovako je moja mama htela da se zove moj brat. Mislim da se čak i tata složio, ne znam zbog čega su odustaliuser posted image Ja sam, između ostalog, mogla da budem i Džesikauser posted image user posted image user posted image user posted image Dešava se kad roditelji nisu baš normalniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 285
29.3.2011 14:52:32   
isidora88
pored imane amateja svidja mi se i i me luka,jeste da je cesto ali meni je prelepouser posted image
a mm nije imao nikakvu teoriju o imenima,ja rekla da hocu mateja,on ni da cuje,ali izgurah ja svoje user posted image
rekao je da on odlucuje za sledece,ja rekoh samo ako se i ja slozim user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 286
29.3.2011 15:05:11   
nela79

E znaci i komsija ce nam se zvati Vanja??? Pa super evo mu Vanja mase s prozorauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 287
29.3.2011 15:06:04   
Ana RR
user posted image

user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 288
29.3.2011 15:09:02   
nela79
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ovako je moja mama htela da se zove moj brat. Mislim da se čak i tata složio, ne znam zbog čega su odustaliuser posted image Ja sam, između ostalog, mogla da budem i Džesikauser posted image user posted image user posted image user posted image Dešava se kad roditelji nisu baš normalniuser posted image

Tako ja zamalo da dam rodici koja se rodila, a ja sam bila jos osnovna skola, ime Glorija. Koji je meni tad film bio u glavi da mi je znati? user posted image user posted image user posted image Al na kraju joj dadose sasvim normalno ime Dijana. Kako sam samo bila ljuta zbog toga user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
29.3.2011 15:25:35   
jance
IZVORNA PORUKA: vonavoj

ma koje god ime da kazem,ima nesto da doda..ili nije srpsko,ili vidi sprdace sa njim...user posted image
ima da bude moja zadnja..ja ga nosim 9 meseci,jos da upravlja i imenomuser posted image user posted image
htela sam Teodor,Kristijan..ni da cuje!user posted image

isto i kod nas..jedva smo se slozili za musko ime, barem dok ne cujemo da je devojcica user posted image
meni se jako svidelo ime Filip, al je necak dao to ime prvom sinu pata opcija otpada... takodje mi Lazar nije bilo lose, al sam u nedelju setala gradom i otprilike su svako drugo musko dete dozivali tim imenom user posted image  postalo je popularnije od imena Luka... user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 290
29.3.2011 16:28:31   
pepeljuga

ana, evo i ja tek sada vidim da si user posted image
divno, cestitam od srca user posted image , ime vanja za decaka je divno, i ja sam ga imala na spisku ali mm nije dao (doduse, nije dao ni vuk, ali nesto sam morala da izdejstvujem user posted image )

meni se svidja ime tadija ali nikako nije islo uz prezime. mozda kad se sledeci put udam... user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 291
29.3.2011 16:30:17   
Ana RR
Hvala draga user posted image user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 292
29.3.2011 16:33:02   
Anoniman

Maksim i Jakov-snazna imenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 293
29.3.2011 16:38:58   
morena
IZVORNA PORUKA: verolino

Maksim i Jakov-snazna imenauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 294
29.3.2011 16:45:22   
Olga75
MMisu , kad kazes Maksimilijan padaju mi na pamet maratonci isto je i sa Aksentijem a bogme i sa Milutinom

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 295
29.3.2011 16:51:00   
bokicans
Ja jako volim ime Relja ,zato ga i imam,a i brate mili znam da ga posle nece zvati djoka ili djokica(izvinjavam se takozvanim)ali svidja mi se ime Lazar,nekako mi je zvucno,a i Balša mi je lepo.Veljko nije loše,Novak je lepo!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 296
29.3.2011 18:14:11   
Maya21

nisam ti rekla, mozda... ali razmisljala sam onomad da se Tale zove Maksim... who knows... ako bude trece a opet bude decak mozda bude tako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
29.3.2011 18:21:51   
Anoniman
Eto, moracu sad da insistiram, jer ja sam hela prvo musko Nikola, ali izgleda da ce sestra da mi mazne to ime user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 298
29.3.2011 21:51:45   
majax3
Pošto dr. tvrdi da je user posted image user posted image , mi odlučili biće Relja!!!!!!!
Bokans neverovatno da nam se baš svako ime isto svidja kao i tebi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
29.3.2011 21:57:36   
bokicans
IZVORNA PORUKA: majax3

Pošto dr. tvrdi da je user posted image user posted image , mi odlučili biće Relja!!!!!!!
Bokans neverovatno da nam se baš svako ime isto svidja kao i tebi!

user posted image user posted image user posted image user posted image Čekamo još jednog bebana Relju!user posted image Izgleda da su nam ukusi slicni!

(odgovor članu majax3)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here