Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 30.9.2010 10:40:51
|
|
|
|
Shishica
|
Ja sad ne znam sta da napisem
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 30.9.2010 20:10:28
|
|
|
|
smeško
|
Nick - duhovita i vedra osoba. Avatar - toliko je sladak da imam bas pozitivan utisak! (Mada, imam ga i na osnovu nekih postova).
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 30.9.2010 20:13:43
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
jedna nasmijana osoba koja čeka da otpakuje svoj paketić
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 2.10.2010 17:47:08
|
|
|
|
Shishica
|
Joooj ne znam kako da opisem I slika i nik..u kompletu govore da je to jedna pouzdana, ozbiljna osoba, ali usput i "opicena" Ali uglavnom..neko jak..na koga mozes da se oslonis... Tako nekako.... (Smesko..fala, fala )
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 19:04:48
|
|
|
|
lanajelena
|
Nick:jako simpatican Avatar:pa sta reci kad su na slici male slatke nogice Inace sve u svemu jako drago "čeljade"
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:20:48
|
|
|
|
Brana
|
Nick:super Avatar:predivan i misteriozan Osoba divna i jako mila i draga!
< Poruku je uredio Brana -- 9.2.2011 21:21:36 >
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:30:08
|
|
|
|
jabudic
|
Nick: Normalan Avatar: Mogao bi i bolji (imam osjecaj da ova na njemu umire ) Osoba: Nas dragi pozitivac !!!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:32:30
|
|
|
|
tijana86
|
Nick: zvucimi kao labudic Avatar: kao neka tuzna zena Osoba uvek mi udeli neki savet ! Veoma ok
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:35:28
|
|
|
|
Brana
|
probala sam i druge slike ali nece format da mi prihvati hvala draga na komplimentu!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:37:07
|
|
|
|
bebablue
|
nick: mnogo mi je drag nick jer je moja sestra Brana avatar: zena koja unosi mir i harmoniju gde se pojavi
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:37:41
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Brana probala sam i druge slike ali nece format da mi prihvati hvala draga na komplimentu! Imas opciju na slikomatu, kada podesavas velicinu slike podesis za avatar Oprosticemo ti za avatar, kad znamo ko se krije iza njega i ovaj je
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:39:14
|
|
|
|
Olga75
|
nick : nezan avatar : stalozen
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:40:16
|
|
|
|
Anoniman
|
nick: tepajuci; zena koja je porodicna i ume sa decom avatar: tugaljiv, verovatno odgovara visoko emotivnoj licnosti osoba: davno smo razgovarale, ali prijatna i korektna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:41:21
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: olga75 nick : nezan avatar : stalozen Ovo ti mene? Opisujes? Ma nije nego me u dusu poznajes
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:43:24
|
|
|
|
Olga75
|
da tebe sta ti je iskustvo
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:46:36
|
|
|
|
JMPM
|
nick-osoba od poverenja avatar-prirodnost i lepota osoba-elokventna,pametna,dirktna,avanturista Sve se izmesaste,ovo je trebalo biti za Verolino
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:47:54
|
|
|
|
Anoniman
|
nick: nestrpljiva avatar: osoba koja voli sebe i porodicu, ceni sebe i ponosna je na sebe osoba; jako mila i uctiva
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:48:41
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
nick:Bila trudnica pa postala mamica. Avatar:lep, nezan ispunjen ljubavlju osoba:Pa sta reci za JMPM, sem pozitivna, nasmejana sarmantna devojcica.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:50:39
|
|
|
|
Brana
|
jabudic,BB
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:50:47
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Sve se izmesaste
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:51:48
|
|
|
|
Dada81
|
Nick : Jaka mama,pa mila majčica ne,stvarno,zvuči kao majka koja je i jaka i nežna. Avatar:Nežan.Majčinski pravi
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:52:39
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: verolino nick: nestrpljiva avatar: osoba koja voli sebe i porodicu, ceni sebe i ponosna je na sebe osoba; jako mila i uctiva Ali istrajna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:53:18
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 21:55:30
|
|
|
|
IVA 11
|
Dada81 Nick- Moja dobra drugarica rodjena 1981 godine Avatar- Mali secerko koga bih sad izljubila, a na slici je sa svojom dobrom i pozrtvovanom majkom Eto tako!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.2.2011 22:07:46
|
|
|
|
Dada81
|
Ivo Iva Nick:Iskrena,jer joj je nick i ime Avatar:sličica malog dragog pametnog deteta,sa najslađim obrazima,koje mi je uvek u mislima Osoba:kao da se godinama znamo,strašno mi prija..Kao za nick iskrena i dobra osoba! Inače,dok sam ja gore pisala,nas je par pisalo u isto vreme za jmpm
|
Anketa
Beta hcg JAmyDa li vam je poznat slucaj uspjesne trudnoce, zavrsene radjanjanjem zdravog djeteta, u kojoj su vrijednosti B hcg bile jako niske i uz to su pokazivale znatno duze vrijeme dupliranja nego sto je to normalno???
Da (
29%)
Ne (
67%)
Da,to se meni desio (
4%)
Ukupan broj glasova: 102Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!