|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
7.2.2011 16:13:34   
SUPER MAMA
Ja prvih dva dana i pukla mi glava bre, ubi me glavobolja.A kolko vidim nema nikakav kontra efekat.ja nemogu bez turska kafauser posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1326
7.2.2011 16:20:22   
marija32
Ja ne mogu da ostanem budna bez nje, i vec mi pada glava, a nema spavanja do nocas. Sada si mi ulepsala dan i dala vetar u ledjauser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1327
7.2.2011 16:44:01   
NadaR
Gladna saaaam user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1328
7.2.2011 16:56:56   
SUPER MAMA
Nadooo hoces voduuuu?user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1329
7.2.2011 20:38:14   
NadaR
Uffff ... bila kriza popodne user posted image

Uglavnom ,setali smo do vecere i sad je sve ok.

Prosao prvi dan user posted image

Direktna veza do poruke: 1330
7.2.2011 21:04:41   
JMPM
Drage moje,ja vam se pridruzujem.Toliko sam u "nemanju vremena" i zaboravila sam da treba danas da pocnemo,nisam ni zalazila na rr kao svet.Tako da se pridruzujem od sutra,redovan drugi dan kao i vi.Setila sam se kad sam vec pojela neko pecivo sto sam pravila za dorucak user posted image !Ali sam popodne krkala sto i vi i pila vodicuuuuuu user posted image .Tu sam da vas napojim,ajmooooo,jedna po jedna user posted image
user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1331
7.2.2011 22:01:19   
Diabla
Uf ja sam nikakouser posted image Jela sam u 1 pavlaku i dvopek, i tad otisla na posao. Tamo sam se istrosila i fizicki i psihicki, pricala, objasnjavala, pisala, ma pala sam s' noga. Oko 7 sam dobila nenormalne grceve od gladi, stomak mi se naduo, bas mi je lose bilo, a nisam imala nista pri ruci da pojedem. Morala sam posle u trgovinu, i kad sam dosla kuci bilo je 8.30. Od mucnine nisam imala kad da skuvam jaja nego sam pojela jednu skusu sa povrcem i 2 dvopeka. Zaista nisam mogla da izdzim. Ali od suta cu isto da nastavim sa dijetom, po propisu, mozda se malo prosvercujemuser posted image Sta cu, bas mi je tesko, valjda nemam zalihauser posted image user posted image user posted image Zaista necu da trpim bolove, ne mogu, jer se duplo trosim dok radim i treba mi energije. Drzacu se dijete dokle mogu.

A zaboravih napomenuti da se ne mogu nalivati na poslu vodom jer ne mogu tako cesto na wc, pa ujutru pijem. Idem sad da spavam, bas sam iscrpljena. Ljubim vas user posted image user posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1332
7.2.2011 22:03:30   
Olga75
DIabla , probaj da na svaka dva sata pojedes nesto bice ti lakse user posted image
Meni ovaj prvi dan prosao u totalnoj ludnici pa sam ga prezivela na dva dvopeka , solji jogurta , narandzi , tri kafe i kutiji duvana

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 1333
7.2.2011 22:06:20   
JMPM

IZVORNA PORUKA: olga75

DIabla , probaj da na svaka dva sata pojedes nesto bice ti lakse user posted image
Meni ovaj prvi dan prosao u totalnoj ludnici pa sam ga prezivela na dva dvopeka , solji jogurta , narandzi , tri kafe i kutiji duvana

user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1334
7.2.2011 22:07:26   
Diabla
A sta da jedem svaka dva sata? Nesto iz dijete ili...?

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1335
7.2.2011 22:09:45   
Olga75
da , nesto iz dijete , popijes kafu pa za sat - dva pojedes dvopek ili narandzu pa za sat dva vec sta ide taj dan . Nece ti naglo pasti secer i neses imati one napade gladi a bices i manje nervozna i naravno vode u ogromnim kolicinama user posted image

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 1336
7.2.2011 22:10:22   
JMPM
Da Diabla,nesto iz dijete user posted image !Podelis obrok,ne smazes odma narandzu i dvopek i caj,nego pojedes pola narandze,pa za sat jos pola,pa popijes caj,pa za sat-dva dvopek...itd user posted image
Preduhitrila me Olga user posted image

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 1337
7.2.2011 22:14:06   
Diabla
Oooooo pa super!!!! Tako ce mi mnogo lakse pasti. Hvala puno. Bas da vidimo koliko cu smrsati do petka. Olga, JMPM koliko ste vi izgubile u prvom krugu?

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1338
7.2.2011 22:21:04   
Olga75
ja sam skinula cetiri kile i za ove dve nedelje pauze jos jednu a samo pazim da ne zderem hleb i testenine koliko sam to pre radila.
Mada sam ja jako neaktivna , nigde ne idem peske a traku ne mogu od zvercice da koristim ali ako se nastavi ovo lepo vreme valjda cu se malo pokrenuti

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 1339
7.2.2011 22:25:18   
JMPM
Ja se nisam merila od prestanka sa dijetom,a dok jesam bilo je 4 kg manje,a nisam drzala celih 15 dana.Ja imam jos 2-3-4 da izgubim,zato ide polako,ali otici ce user posted image !Inace,izbacila sam skroz hleb,inace sam jela samo razeni.A slatko i testenine skoro nikako ne jedem user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1340
8.2.2011 9:05:46   
marija32
Zdravo drugarice, evo me u II danu, doduse polumrtva, ali motivisana i dalje. Jucerasnji dan je bio super do 17.30 kada me je uhvatila glad, kada sam dobila mecu, kada deca traze svoje, e to kada sam prezivela, sve cuuser posted image . Obradova me ovo da smem da delim obrok. Popila sam jedno 20 l vode, celu noc sam bila u wc-u, kao u trudnoci.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1341
8.2.2011 9:11:30   
SUPER MAMA
Samo napred marijauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1342
8.2.2011 9:15:32   
marija32
SMuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1343
8.2.2011 9:20:11   
JMPM
Dobar dan sexy zene user posted image !Jeste li doruckovale,pijete vodu? user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1344
8.2.2011 9:36:29   
SUPER MAMA
Ja evo jedem dvopek pa cemo izaci ja i Moni da kupim nestalo mi je.
Zene recitemi dali sma normalna ako ne napravim pauzuuser posted image
Napravicu i krvnu sliku ali meni se neprestaje sada kad sam zalunfala ko lokomotivauser posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1345
8.2.2011 9:38:57   
JMPM
Pa najbolje je onda da uradis krvnu sliku (da ona bude odlicna) i ako osecas da imas dovoljno energije sto da ne user posted image

Direktna veza do poruke: 1346
8.2.2011 9:40:12   
SUPER MAMA
Pa ja na stetoskopu gde sma je nasla pisala sam, tacnije pitala i rekli su da mogu ali naravno kao i ti da proverim krvnu sliku.
Ja se odlicno secam isto radim kao i pre po kuci a i lepse spavam.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1347
8.2.2011 9:41:14   
JMPM
Eeeeee,znaci ne mora muz da se trudi da te uspava user posted image

Direktna veza do poruke: 1348
8.2.2011 9:42:16   
NadaR
Dobro jutro drugarice user posted image

Direktna veza do poruke: 1349
8.2.2011 9:44:16   
JMPM
Dobro jutro Nado,evo samo za tebe sam natocila svezu Cesmovacu user posted image
user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here