|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
8.2.2011 21:29:36   
SUPER MAMA
Ja imam jos dva dana da zavrsim sa prvi grug.user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1376
8.2.2011 21:31:12   
sneza24
Super.Meni tek drugi dan proso.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1377
8.2.2011 23:04:18   
dijana1*
SM jos malo pa kraj user posted image

I meni je danas drugi dan i lepo je prosao, mislim da nam se organizam navikao na manju kolicinu hrane user posted image
Nastavila sam da idem na bazen s tim sto sada plivam 30 min a dok nisam bila na dijeti plivala sam 50 min i 10 min vezbice user posted image
Sada samo pola sata, ne zelim da se onesvestim negde user posted image

Nesto mi sada brze prolaze dani nego u prvom krugu user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1378
8.2.2011 23:07:34   
sneza24
Dijana i meni brze prolaze dani.Joj jedva cekam da zavrsim sa dijetom.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1379
8.2.2011 23:25:57   
dijana1*
Jedva cekam da budem zgodna user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1380
9.2.2011 9:03:12   
marija32
IZVORNA PORUKA: dijana1

Jedva cekam da budem zgodna user posted image

Ahahaha, i ja , samo zapitkujem cerku i mm jesam li smrsala?user posted image

Ja pijem i onaj Kirkolina caj 2x dnevno, jutros sam se merila 2,5 kg manje (krenula sa 74,5)

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1381
9.2.2011 9:27:02   
dijana1*
Ja ne znam za taj caj user posted image user posted image
Koja je njegova svrha?
Da vidim da li mi odgovara user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1382
9.2.2011 9:29:17   
Olga75
dobar dan , evo i mene
ne znam da li mi je treci dan ili nije jer nisam ispostovala ni pola namirnica plus sam bolesna pa predpostavljam da ce i u ovom krugu otici nesto kila user posted image
Kirkolina je caj za regulisanje probave , slicno bekunisu ali ne izaziva kolike

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1383
9.2.2011 9:29:47   
dijana1*
Ja sam u ponedeljak krenula sa dijetom i teta u prodavnici mi kaze jao Dijana pa ti si bas "izomrsavila" bas si bila deb... ovaj .....nisam bas mislila tako user posted image

Htela je da kaze da sam bila debela ali da sam sada super pa se malo zanela u pohvalama user posted image
Ali bas na taj dan kada sam krenula ponovo sa dijetom, znaci da se bas vide rezultati iz prvog kruga user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1384
9.2.2011 9:31:15   
dijana1*
Olga a koliko utice na probavu mnogo ili malo user posted image
Posto mi je probava inace dobra da ne preteram user posted image

Samo nastavi sta god da izgubis dobro je user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1385
9.2.2011 9:45:47   
NadaR
Dobro jutro drugarice user posted image

Dan treci user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1386
9.2.2011 9:47:32   
Olga75
dosta utice na probavu , ja ga pijem svaki drugi dan kad sam na dijeti jer mi je puno da ga pijem onako kako pise na kutiji , onda sam stalno u wc user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1387
9.2.2011 9:48:46   
bebironcic
Radila sam krvnu sliku posle ove dijete,trigleciridi su mi malo uvecaniuser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1388
9.2.2011 9:50:20   
Olga75
bebironcic , verovatno zbog jaja , mozda da is zamenis barenim pileci mesom

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 1389
9.2.2011 9:52:04   
bebironcic
Sigurno,ali nije puno,malkice....sledeci put cu ih malo izbeciuser posted image sada sam na pauzi...

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1390
9.2.2011 10:26:47   
SUPER MAMA
Cao devojke...evo mene jos danas i sutra.Maa ovih zadnjih 5 dna necu skinutu ni kilo verojatno.Ispucala sam se prvih 10 danauser posted image user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 1391
9.2.2011 10:30:14   
maja19
Super mama samo ti izdrzi...a rezultati nece izostati...

Direktna veza do poruke: 1392
9.2.2011 10:36:49   
JMPM
Zdravo zenice user posted image !Da znate da ne utice na svakoga Kirkolina isto.Ja kada je koristim duze od dva dana,dobijem zatvor user posted image Tako da je koristim samo kad mi je bas potrebna.I to ne pijem kako pise na kutiji nego samo jedan uvece popijem.Inace,ja sam na nekoj izmedju dijeti.Koleginica se "razbolela" pa moram da radim medjusmenu i onda nemam rucak user posted image .Tako da sam od jutros pojela dvopek,narandzu,jaje i popila caj (u razmacima sve to naravno).Nije mi problem sto se tice gladi,jer ne osecam glad nikad,nego sto eto nemam pravilno obroke.Ovde sad sedam sati necu nista jesti,pa cu onda kuci na veceru...no dobro,to je samo tri dana...

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 1393
9.2.2011 10:54:27   
SUPER MAMA
Ma izdrazacu ja maja, razmisljam sutra pauzu da napravim pa od subote opet novo nanovo.
Vec sam pisal za ovu krikolinu ja sma imala jaki bolove u prdelu srca,svaki put kad bi je popila nakon 15-20 minuta jak bol i osecaj kao da ce mi srce izletiti.user posted image
Ali ova dijeta je odlicna.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1394
9.2.2011 10:57:01   
mihi
Jutro meni drugiuser posted image , peristaltika creva (što bi rekli narodski krče), ceo dan juče i danas se čuje, već me nervira.

Direktna veza do poruke: 1395
9.2.2011 10:57:42   
indy_25
Ja sam sinoc dijetu itekako prekrsila user posted image  alnema veze opet sam od danas. Sinoc smo ja i muz otvorili vince i malo po malo napravili zurku sami nas dvoje u kuci plesali smo pjevali volili se do neba i zvjezdica,sto nismo odavno radili. Popili smo bas puno alkohola a nasa mala zurka je trajala do 4 ujutro user posted image   Tako da sa se razvalila sinoc i jos sam mezu napravaila pa sam i to jela.

Direktna veza do poruke: 1396
9.2.2011 10:59:43   
SUPER MAMA
Indy za ovo vredi se prekrsiti dijeta
user posted image user posted image
Svaka cast

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1397
9.2.2011 11:51:27   
mihi
Vala Indy jeste.

Direktna veza do poruke: 1398
9.2.2011 12:02:37   
indy_25
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Indy za ovo vredi se prekrsiti dijeta
user posted image user posted image
Svaka cas_t

Vala jeste bas tako. Super nam je bilo isto ko da smo se tek upoznali isjecali smo se od prije lijepih dogadjaja . Bas nam je bilo ludo vece. Tako smo prije radili dok se nije rodila Sara.  A prvo smo poceli od vinca jednu po jednu casicu i onda sam ja malo popila opustila se on pustio muziku ja otisla nasminkala se i obukla minicu i neku majicicu user posted image  i dosla i onda pocela da plesem on me pita mozemo li se upoznati i tako je sve pocelo. Plesali smo cijelu noc ljubili se volili se user posted image  Onda smo pustali karaoke na you tube i pjevali jedno drugom pijesme. Ma sta da vam kazem ludnica user posted image   Kansnije kad smo popili vino presli smo na votku i djus pa kad  smo polili pola litr onda smo presli na jednu viljamovku i na kraju sa pivom zavrsili . Malo sam off al sam morala to da podjelim s vama user posted image  Danas sam pravo pravo sretna

Imam jednu sliku sto me je sliko sinoc pa cu staviti.

< Poruku je uredio indy_25 -- 9.2.2011 12:05:02 >

Direktna veza do poruke: 1399
9.2.2011 12:04:33   
JMPM
Indy,svaka cast,kakvo divno vece ste imali user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here