Verus
|
Ribizla draga! Vidis i meni nekad treba ovakav post da me razuveri, smiri, da sigurnost....JAKO volim da pomognem kad mogu i znam da mamike imaju mleka, ali pogrese pa dajuo dmah flasicu i zeznu sve. Retko koja majka nema mleka, ne krene ili se nesto desi zbog lekova nakon poroda. Ovako stojimo: pumpam ovih dana i vidim da mleko sporije tece. Ima ga, ali ne frca, idu mlazevi, ali ne jako, da ona moze puno i brzo da guta. Vec 4 dana odbija da siki-cak ni nocu nece, ni rano ujutru, place, vristi, ja insistiram, uzme sisu, krene da sisa i nece. Mislim da zna da flasice ide brze i da joj je to lakse. E sad NE ZNAM da li je to zbog infekcije usiju. Verovatno vise boli kad mora jako da sisa i vuce iz grudi, flasica ipak, tece cak i akd ne vuku. Tako da sada pumpam moje mleko na elk. pumpu i dam joj na flasicu. Sinoc sam izvukla samo 140ml, dala joj da popije, i onda je stukla jos 120ml formule. Imam jos 2 meseca do godinu dana, i bas kroz zimske mesece gripe i virusa, pa cu da ako treba, samo da pumpam i dajem joj na flasicu. Bar tako unese sta valja. Ali nastavicu da joj nudim da sisa, mozda opet prihvati kad joj usi budu bolje Eto, ne znam sta da mislim, ali ne odustajem od 12 mesecj pa makar samo pumpala... Ribizla IZVORNA PORUKA: ribizla Verus draga nasa Mislim da je sa tvojim mlekom sve u redu,moguce je da se desila blaga promena od brige za tvoju bebu kada se razbolela,ipak je to stres+umor,meni se takodje promeni mleko,nekad skoro i nestane ako mi se desi neki veci problem pa ne umem da se iskontrolisem vec se puno nasekiram ,ali guram!Tvoj izbor da joj dodajes AD nije los ali mislim da nije jedini,bas zato sto imas i dalje mleka. Mislim da kad je beba bolesna, vrlo je moguce da nema ni snage da `izvlaci` mleko iz sike i tvoje mleko malo `opadne` jer niti spavas a puno brines i to je normalno,volela bih da pokusas jos jednom da se opustis pojacas ishranu nadjes vremena da odspavas taman tvoja beba bila ceo jedan dan sama sa tatom,sigurna sam da ce se situacija sa mlekom popraviti! Ne kazem da je AD mleko lose i da treba da se izbegava samo mislim da ako imas i dalje svog mleka da treba da iskoristis to sto ti je priroda dala za tvoju devojcicu . Ti si meni ,ne direktno ali svojim postovima ulila sigurnost u ispravnost mog mleka i dala mi vetar u ledja kada sam imala problema sa tim istim mlekom i hvala ti na tome Sta god odlucila,tvoja odluka je za tvoje dete sigurno najbolja,ovo je samo moja misao koju sam morala da ti prenesem
|