Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 9:34:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Ako vas ne mrzi .....mozete li da kliknete link pa na SVIDJA MI SE ?? HVALAAAAAAAAAAAA MARTINA
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 9:35:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 Moze li jedan lajk i za nas....????? OVDE SMO
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:21:30
|
|
|
|
Pretty78
|
Alex hvala najlepse..... p.s. VODIMOOOOO
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:24:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad ti ne vodis ...ako dobijes paruske castis pice
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:29:13
|
|
|
|
Pretty78
|
ako dobijem dobijas procenat.....cuclu jednu :)
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:29:56
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ajde glasaj te za MARTINU Nasa lepa devojcica da pobedi.
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:30:34
|
|
|
|
lanajelena
|
Cucla = kafa...bolje kafa (necu piti sok obecavam )
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:39:31
|
|
|
|
Pretty78
|
SM
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:42:57
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Alex hvala najlepse..... p.s. VODIMOOOOO Uraaaaaaaaaaaa Ja necu traziti kafu ni cuclu,nego moze jedan Dzoni volker (po srpski )
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:43:06
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Cucla = kafa...bolje kafa (necu piti sok obecavam ) AJDE DOBROOOOOOOOOO i sok :)
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:43:09
|
|
|
|
mati
|
moze i meni kafa
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:46:25
|
|
|
|
Pretty78
|
ode nagrada na kafe ali ako ne zalim ni dinara....i onako nisu moje :)
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 18:52:52
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: JMPM IZVORNA PORUKA: Pretty78 Alex hvala najlepse..... p.s. VODIMOOOOO Uraaaaaaaaaaaa Ja necu traziti kafu ni cuclu,nego moze jedan Dzoni volker (po srpski ) ti ces dobiti balon vode i nošu
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:09:42
|
|
|
|
Pretty78
|
svakih 10 secundi ovi sto su drugi imaju glas vise
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:11:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kazm ja tebi hakeri breee...sad cu da glasam jopet s dva profila za vas
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:13:46
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Ja sam se tu bila skroz pogubila... Naravno glasala sam na ono što sam nailazila, a skontala sam da je bila gomila stvari za koje nisam glasala... Sorry drage moje
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:16:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jos 3 glasa od nas
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:20:50
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Deovjke, zenice nase drage, molim vas da svi koji nisu glasali a imaju profil na FB da glasaju za Martinu nasu devojcicu OVDE Jer konkurencija nas stize a ne bi smo zeleli drugi da pobede ipak nasa deca su nasa deca i najlepsa su.
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 17.1.2011 22:43:40
|
|
|
|
Pretty78
|
za pola sata su sa 417 glasova dosli na 569 NE VERUJEM a mi imamo 575
|
|
|
|
RE: Glasanja na FB i ostalim sajtovima 28.1.2011 23:51:33
|
|
|
|
Pretty78
|
AJDE SAMO 3 KLIKA: 1 NA LINK 2 NA DOLAZIM 3 NA SLIKU HVALAAAAAA ... http://www.facebook.com/event.php?eid=106445012764113
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?